Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

VIP Office Oy

Keitä me olemme

Olemme kotimainen toimistotarviketukku, jonka kolme kaveria perusti vuonna 2003 ajatuksella Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita™. Samat kaverit ja sama asenne erinomaiseen asiakaspalveluun toimii edelleen vuosien jälkeenkin. Vain hiukset ja parta harmaantuu, kuten muuan vakioasiakkaammekin juuri huomautti. Onhan tässä jo tovin aikaa oltu alalla, joten myös asiantuntemusta ja osaamista on väkisinkin kertynyt takataskuun.

Meidän tavoitteemme on yksinkertaisesti tehdä työympäristöön hankittavien tuotteiden tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa, jotta sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhösi. Meidän kanssamme asioidessa sinunkin työpäivääsi saattaa tarttua välitön ja rento meininki, joka meillä saa hommat luistamaan.

Asiakaslupauksemme näkyy aidosti arjessa

Toimintamme perusta ja suurin arvo on iloinen ja tyytyväinen asiakas – VIP-asiakas. Pienenä yrityksenä olemme onnistuneetkin pitämään asiakaspalvelumme erittäin joustavana, nopeana ja asiakaslähtöisenä. Meille on tärkeää kohdata sinut paitsi liikekumppanina myös ihmisenä. Täällä sinua on auttamassa koko tiimin voimin Sami, Teijo ja Pete, älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Meidät tavoitat sähköpostilla tai chatilla, ja puhelimeenkin on ollut tapana vastata.

Valikoimastamme löydät kattavasti kaikki työympäristössä tarvittavat tuotteet, kuten toimistotarvikkeet, kahvitauon virvokkeet, tulostimien värikasetit jne. Meiltä löydät toki myös tuotteet turvalliseen toimistoon, kuten hengityssuojaimet ja desinfioivat käsihuuhteet sekä tarvikkeet ja ergonomiaratkaisut etätyössä jaksamiseen.

Jos kuitenkaan etsimääsi tuotetta ei äkkiseltään löydy tai valikoimassamme oleva tuote ei muuten ole ihan juuri se mitä haet, niin soita meille. Lähdemme selvittämään kysymystäsi jo samalla, kun juttelemme puhelimessa ja useimmiten asia ratkeaakin kerralla ilman päivien säätämistä.

Arvostamme kotimaista osaamista ja työtä

Kotimaisena yrityksenä haluamme tukea suomalaista osaamista ja työtä. Tämä näkyy toiminnassamme järjestelmien, logistiikan ja tuotevalikoiman suhteen. Tavoitteenamme on saada tuotevalikoimaamme mahdollisimman paljon suomalaisia brändejä ja Suomessa suunniteltuja, valmistettuja tai kasattuja tuotteita. 

Haluamme olla myös vastuullinen yritys ja suosia tuotevalikoimassamme korkealaatuisia tuotteita, joiden elinkaari on pidempi. Pyrimme myös säännöllisesti löytämään ympäristöystävällisiä tuotteita valikoimaamme.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

VIP Office Oy
Valimotie 25
00380 HELSINKI
Puh. +358 9 7599 510
asiakaspalvelu@vipoffice.fi