Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

VIP Office Oy

Keitä me olemme

Olemme kotimainen toimistotarviketukku, jonka kolme kaveria perusti vuonna 2003 ajatuksella Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita™. Samat kaverit ja sama asenne erinomaiseen asiakaspalveluun toimii edelleen vuosien jälkeenkin. Vain hiukset ja parta harmaantuu, kuten muuan vakioasiakkaammekin juuri huomautti. Onhan tässä jo tovin aikaa oltu alalla, joten myös asiantuntemusta ja osaamista on väkisinkin kertynyt takataskuun.

Meidän tavoitteemme on yksinkertaisesti tehdä työympäristöön hankittavien tuotteiden tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa, jotta sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhösi. Meidän kanssamme asioidessa sinunkin työpäivääsi saattaa tarttua välitön ja rento meininki, joka meillä saa hommat luistamaan. VIP-palvelussa asiakas on aina keskipisteessä ja hymy huulilla, aivan kuten logossammekin.

Asiakaslupauksemme näkyy aidosti arjessa

Toimintamme perusta ja suurin arvo on iloinen ja tyytyväinen asiakas – VIP-asiakas. Asiakaspalvelumme on erittäin joustavaa, nopeaa ja asiakaslähtöistä. Meille on tärkeää kohdata sinut paitsi liikekumppanina myös ihmisenä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Meidät tavoitat sähköpostilla tai chatilla, ja puhelimeenkin on ollut tapana vastata. Täällä sinua palvelee aina ihminen, ei botti.

Valikoimastamme löydät yhdestä paikasta kattavasti kaikki työympäristössä tarvittavat tuotteet, kuten toimistotarvikkeet ja toimiston ergonomiaratkaisut, kahvitauon virvokkeet, tulostimien värikasetit ja toimiston kalusteet. Jos kuitenkaan etsimääsi tuotetta ei äkkiseltään löydy tai valikoimassamme oleva tuote ei muuten ole ihan juuri se mitä haet, niin ota yhteyttä. Tuotteiden järjestäminen myös valikoiman ulkopuolelta on meille arkipäivää!

Miten vastuullisuus näkyy toiminnassamme

Vastuullisuus koostuu jokapäiväisessä toiminnassa monesta eri osa-alueesta, jotka yhdessä muodostavat kestävän kokonaisuuden. Koemme, että vastuullinen yritys on vastuussa paitsi ympäristöstä, myös ympäröivästä yhteiskunnasta ja ihmisistä sekä talouden pyörimisestä ja kasvusta.

Kotimaisena yrityksenä haluamme erityisesti tukea suomalaista osaamista ja työtä. Tämä näkyy toiminnassamme niin järjestelmien, logistiikan kuin tuotevalikoimankin suhteen. Suosimme tuotevalikoimassamme kotimaisia, laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä tuotteita. Verkkokaupassamme nämä tuotteet on selkeästi merkitty tukemaan hyviä valintoja.

Tuemme suomalaista työtä käyttämällä kotimaista lähettipalvelua. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle suuntautuvissa toimituksissa käytämme hiilineutraaleja Posti Green -kuljetuksia, joiden CO2-päästöt kompensoidaan ilmastoprojekteja rahoittamalla. Säästämme luonnonvaroja käyttämällä meille toimitetut pahvilaatikot ja muut pakkausmateriaalit uudelleen.

Taloudellisesta vastuustamme kertovat korkein AAA-luottoluokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti jo yli 15 vuoden ajan. Luokitukset ovat merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Nämä asiat osaltaan lisäävät liiketoiminnan eettisyyttä ja tukevat talouskasvua.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

VIP Office Oy
Valimotie 25
00380 HELSINKI
Puh. +358 9 7599 510
asiakaspalvelu@vipoffice.fi