Keitä me olemme

Olemme kotimainen toimistotarviketukku, jonka kolme kaveria perusti vuonna 2003 ajatuksella Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita™. Samat kaverit ja sama asenne erinomaiseen asiakaspalveluun toimii edelleen vuosien jälkeenkin. Vain hiukset ja parta harmaantuu, kuten muuan vakioasiakkaammekin juuri huomautti. Onhan tässä jo tovin aikaa oltu alalla, joten myös asiantuntemusta ja osaamista on väkisinkin kertynyt takataskuun.

Meidän tavoitteemme on yksinkertaisesti tehdä työympäristöön hankittavien tuotteiden tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa, jotta sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhösi. Meidän kanssamme asioidessa sinunkin työpäivääsi saattaa tarttua välitön ja rento meininki, joka meillä saa hommat luistamaan. VIP-palvelussa asiakas on aina keskipisteessä ja hymy huulilla, aivan kuten logossammekin.

Asiakaslupauksemme näkyy aidosti arjessa

Toimintamme perusta on loistava asiakaspalvelu, joka on erittäin joustavaa, nopeaa ja asiakaslähtöistä. Voit aina ottaa yhteyttä – täällä sinua palvelee ihminen, ei botti.

Valikoimastamme löydät yhdestä paikasta kattavasti kaikki työympäristössä tarvittavat tuotteet. Tuotteiden järjestäminen myös varastovalikoiman ulkopuolelta on meille arkipäivää!

Tutustu tarkemmin, mikä tekee meistä niin loistavan kumppanin toimiston hankintoihin!

Palveleva

Kotimainen

Vastuullinen

Yhteystiedot:

VIP Office Oy
Valimotie 25
00380 HELSINKI
Puh. +358 9 7599 510
asiakaspalvelu@vipoffice.fi

Verkkolaskutiedot

Verkkolaskuosoite: FI2757805520016860
Operaattori: OKOYFIHH