Suodata

SuodataÄänieristetyt työtilat ja puhelinkopit

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 11 kpl
«1»
Lue lisää

POD 1 GLASS äänieristetty työtila

Tuotenumero: 216403

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD 1 äänieristetty työtila

Tuotenumero: 216402

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD 2 äänieristetty työtila

Tuotenumero: 216404

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD 3 äänieristetty työtila

Tuotenumero: 216405

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD 4 äänieristetty työtila

Tuotenumero: 216406

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD MAX äänieristetty neuvottelutila

Tuotenumero: 216409

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD PHONE SMALL äänieristetty puhelinkoppi

Tuotenumero: 216400

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD PHONE äänieristetty puhelinkoppi

Tuotenumero: 216401

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD ROLL akustinen työtila pyörillä

Tuotenumero: 216407

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD ROLL GLASS akustinen työtila pyörillä

Tuotenumero: 216408

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

POD SAFE turvallinen neuvottelutila

Tuotenumero: 216410

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 11 kpl
«1»

INTO POD -työtilat hiljaiseen työskentelyyn ja neuvotteluihin

INTO Conceptin modulaariset ja akustoivat POD-työtilat luovat hiljaisen ja rauhallisen alueen esimerkiksi puheluita ja neuvotteluja tai keskittymistä vaativaa yksintyöskentelyä varten.

Äänieristetyt työtilat monipuolistavat toimiston tilankäyttöä

Yksi avotoimiston hyviä puolia on ehdottomasti kommunikoinnin helppous. Kääntöpuolena asiakastapaamiset, yksityiset neuvottelut tai keskittymistä vaativat tehtävät vaativat erillistä, hiljaista tilaa.

INTO the Nordic Silence -tuoteperhe koostuu ajattomista ja laadukkaista, ääntä eristävistä POD-huoneista, jotka tarjoavat työrauhaa itselle ja muille.

Avoimissa toimistotiloissa tarvitaan myös yksityisiä alueita. INTO the Nordic Silence -huonekaluratkaisut mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön ja ottavat huomioon erilaiset työskentelytavat ja -tyylit. Modulaariset POD-huoneet voidaan asentaa mihin tahansa tilaan, ja ne voidaan myös siirtää tarvittaessa tilasta toiseen.

Akustoivat POD-työtilat tekevät työympäristöistä joustavampia vaivattomasti. Mikä tahansa tila voidaan muuttaa toimivaksi monitilaympäristöksi.

Kodikkaat työtilat tarjoavat akustista ja visuaalista suojaa

POD-huoneet ovat akustiikaltaan A-luokkaa, ja niiden muotoilu sopii pohjoismaiseen hillittyyn sisustukseen. Työtilojen hyvä valaistus ja tehokkaan ilmanvaihdon mahdollistama raikas hengitysilma tekevät työskentelystä miellyttävää.

Vaikka tila on kompakti, luodaan isoilla lasiseinillä avaruuden tuntua ja käyttäjällä on mahdollisuus nähdä ulos työtilasta. Näin seinät eivät kaadu päälle pidemmänkään työrupeaman aikana. POD-työtiloja on saatavilla useita kokoja ja malleja asiakkaiden monentyyppiseen tarpeeseen.

Tutustu monipuolisiin, äänieristettyihin työtiloihin, jotka sopivat niin keskittymiseen kuin kohtaamisiinkin!

Äänieristetyt puhelinkopit yksityisiin puhelinkeskusteluihin

Avoimissa työympäristöissä voi olla vaikea löytää hiljaista soppea, jossa yksityisen puhelun voi soittaa rauhassa. POD PHONE tarjoaa äänieristyksen lisäksi visuaalista suojaa, mutta on lasiseinänsä ansiosta valoisa ja avaran tuntuinen. Puhelinkopista on saatavilla myös POD PHONE SMALL -versio, joka on helppo sijoittaa pienempäänkin toimistoon.

Äänieristetyt neuvottelutilat yhdelle hengelle tai pienelle työryhmälle

Hiukan äänieristettyä puhelinkoppia isompi, kompakti POD 1 -työtila sopii väliaikaisiin keskittymistä vaativiin tehtäviin tai yksityisiin puheluihin mukavasti yhdelle työntekijälle. Kun tarvitaan äänieristetty neuvottelutila useammalle työntekijälle, tilanteeseen sopivat POD 2, POD 3 tai POD 4 riippuen tarvitusta koosta. Tilat toimivat kokoustilana tai mukautuvana työtilana. Akustoiva POD MAX -työtila tarjoaa kokoustilat 6-8 osallistujalle.

Pyörillä liikkuva, akustoiva työtila työryhmille tai hiljaiseen työskentelyyn

Niin spontaanit kokoukset kuin itsenäinen työskentelykin onnistuvat joustavasti pyörillä varustetussa työtilassa. POD ROLL -työtilan etu on sen helppo siirreltävyys, mikä tuo joustoa avotoimiston tilankäyttöratkaisuihin. Kummaltakin sivulta akustiikalasilla varustettu POD ROLL GLASS on kuin pyörien päällä oleva huone, joka tarjoaa tilan hiljaiseen työskentelyyn.

Turvallinen äänieristetty työtila erillisillä ilmanvaihdoilla

Toimistoon, jossa on erityisen tärkeää taata työntekijöiden sekä asiakkaiden turvallisuus. POD SAFE on turvallinen neuvottelutila, joka on jaettu lasilla kahteen erilliseen alueeseen. Molemmilla osioilla on itsenäinen ilmanvaihtojärjestelmä sekä omat sisäänkäynnit. Automaattinen ilmanvaihto ja valaistus toimivat liiketunnistimella. Näin neuvottelut sujuvat turvallisesti uuden normaalin mukaisesti.

Kaunis muotoilu ja inspiraatio Suomesta

INTO POD -työtilat on suunniteltu pohjoismaisen korkealaatuisen ja funktionaalisen suunnitteluperiaatteen mukaisesti. Puhtaat linjat ja ajaton muotoilu tekevät tuotteista soveltuvia monenlaisiin toimistoympäristöihin.

INTO Conceptin PODit ovat viihtyisiä ja kutsuvia suojapaikkoja, joihin vetäytyä kesken kiireisen työpäivän.

Kaikki INTO the Nordic Silence -konseptin tuotteet suunnitellaan Suomessa INTO:n oman suunnittelutiimin toimesta, ja ne valmistetaan Suomessa sekä Baltian maissa.

Toimivia ja joustavia työympäristöjä kestävästi

POD-huoneilla voidaan vähentää rakentamisen aikana syntyvää ympäristökuormaa sekä luoda monikäyttöisempiä ja muuntojoustavampia tiloja. Kaikki POD-huoneet voidaan asentaa tekemättä muutoksia jo olemassa oleviin rakenteisiin, ja ne voidaan purkaa ja koota uudelleen tarvittaessa.

INTO the Nordic Silence -kalusteet täyttävät kestävän kehityksen periaatteet sekä yleiset turvallisuus- ja kestävyysvaatimukset. Pääasialliset materiaalit ovat pohjoismainen sertifioitu puu ja teräs. Sekä tuotteiden valmistuksessa käytettävät pinta-aineet että tuotantoprosessit tuottavat vain minimaalisia päästöjä.

INTO Concept on syntynyt halusta toimiviin ja kauniisiin toimistotiloihin

Kotimainen INTO Concept tarjoaa tyylikkäitä ja toimivia tila- ja kalusteratkaisuja työympäristöihin, joiden sisustusta yhdistää tarve toimivuuteen, hyvän akustiikkaan ja työergonomiaan.

Suomalaisten suunnittelijoiden Hanna Gullsténin ja Jari Inkisen perustama INTO Concept Oy on modulaarisiin POD-kokoushuoneisiin ja kalusteratkaisuihin erikoistunut huonekaluyritys.

Akustoivat POD-työtilat tarjoavat mahdollisuuden sekä rauhalliseen yksintyöskentelyyn että tiimityöskentelyyn, jonka äänet eivät häiritse tilassa työskenteleviä muita kollegoita.

Palkittu konsepti on innovatiivinen ja vastuullinen

INTO the Nordic Silence -kalustevalikoima on saanut Fennia Prize Honourable Mention -palkinnon. Fennia Prize on yritysten ja organisaatioiden suunnittelukilpailu, joka tukee korkeatasoisten tuotteiden ja palvelujen luomista. Fennia Prize -palkinnot myönnetään yrityksille ja organisaatioille, joiden suunnittelu ja muotoilu ovat innovatiivisia ja vastuullisia.