Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Toimiston säilytys kuntoon – tilaa jakava säilytyskaluste Ramka

Kaunis ja näyttävä kaluste voi olla samalla monikäyttöinen. Tutustu kotimaiseen Ramka-kaappiin.

Kotimainen Ramka säilytyskaluste jakaa tilaa avotoimistossa

Ilmava Ramka-kaluste yhdistää kauniisti ovellisen kaappitilan ja avohyllyt toimien samalla hyödyllisenä tilaa jakavana elementtinä toimistossa tai julkisessa tilassa. Kalusteen molemminpuolinen viimeistely sallii kalusteen sijoittamisen keskelle tilaa.

Täysin asiakkaan räätälöitävissä olevan kalusteen voi valita sopimaan väreiltään muuhun sisustukseen. Esimerkiksi maanläheinen tammiviilu luo rauhallista tunnelmaa. 

Lue lisää

Tyylikäs ja käytännöllinen kaluste

Ramka-säilytyskalusteesta on tarjolla kahta kokoa. Mitat ovat kuitenkin helposti muokattavissa kohteen ja tarpeiden mukaan.

Pitkä kaappi toimii kätevänä tilanjakajana isossa tilassa, jossa on tarpeen luoda erilaisia vyöhykkeitä. Esimerkiksi asiakastilat voidaan erottaa omaksi alueekseen ja rajata näin henkilökunnan toiminta-alue.

Monitilatoimiston vyöhykkeet voidaan rajata ilmavasti ja kevyesti kaapistoilla, jolloin ei tarvita erillisiä tilanjakajia, vaan kaksi tarvetta on ratkaistu yhdellä kalusteella.

Matalampi kaappi ei myöskään estä avointa kommunikaatiota. Pienempään tilaan voi valita korkeamman version kalusteesta, jolloin säilytystilaa on suhteessa enemmän.

Muuntautuvat säilytysratkaisut ovat tätä päivää

Toimiston säilytysjärjestelmien ei tarvitse näyttää tylsältä ja harmaalta. Ramka-kalustesarja on näyttävä ja muunneltava kokonaisuus toimisto- ja julkistilojen sisustamiseen. Yläosan metallikehys tuo kalusteeseen keveyttä ja mahdollistaa kalusteen yksilöimisen.

Ramka-sarja onkin saanut nimensä kalusteen yläosan metallikehyksestä, joka on bulgariaksi ramka

Piilota tai tuo esille

Kehyksen sisälle voi sijoittaa esineitä, joiden halutaan olevan esillä. Kehikkoon saa myös sarjaan sopivia kuutioita, joita voi käyttää avoimina hyllyinä tai viherkaukaloina. Sisustukselliset yksityiskohdat kuten huonekasvit ja taide piristävät työpäivää. 

Sijoita kauniit tavarat esille Ramkan yläosan kehyksiin.

Kaapin ovien taakse voidaan piilottaa katseilta tavanomaisempia esineitä sekä tallettaa esimerkiksi kanisoita, papereita. Kaapissa suojassa ovat helposti rikkoutuvat toimistotarvikkeet ja -laitteet.

Tila on heti siistimmän näköinen, kun kaikki tavarat eivät ole säilytyksessä avohyllyillä, vaan suojassa kaapissa.

Kaappia kannattaa täydentää erikokoisilla säilytyslaatikoilla. Niihin voi säilöä pikkutavarat, jotka löytyvät aina omista koreistaan ja jotka saa tarpeen mukaan nopeasti käyttöön. Nappaa vaikka koko säilytyslaatikko mukaan työpisteelle.

Ramka-kalusteet valmistetaan Suomessa

Ramka-kalusteet valmistetaan Halikossa, Salon lähellä. Ramka-kalusteen runko ja ovet on valmistettu maalatusta MDF-levystä. Ovissa on sormiurat, joten vetimiä ei tarvita. Puiset osat ovat tammiviilua, ja yläosan kehys pulverimaalattua metallia.

Kalusteiden modifiointi on mahdollista asiakkaan toiveiden mukaan, ja kalusteet ovat saatavilla esimerkiksi asiakkaan itse valitsemilla materiaaleilla.

Ramka-sarjan on suunnitellut sisustusarkkitehti Sabina Dontcheff. Suunnittelun lähtökohtana on pidetty ilmavuutta.