Suodata

SuodataNimikyltit ja nimikorttikotelot messuille, asiakaspalveluun ja tapahtumiin

Yrityksen logolla ja väreillä varustettu nimikortti kertoo heti, mitä yritystä henkilö edustaa. Asiakastapahtumissa ja messuilla on tärkeää kertoa yhteistyökumppaneille henkilökohtaisen nimikyltin avulla, kuka kukin on. Monilla työpaikoilla nimineula kuuluu työasuun.

Valitse sopivat nimikorttikotelot joka tilanteeseen

Nimikorttikoteloita on useita eri kokoja ja koteloissa monia erilaisia kiinnitystapoja. Hakaneula on turvallinen ja helppo kiinnitys, joka varmasti pitää nimineulan työvaatteessa kiinni hektisemmässäkin työssä.

Jotkut tekstiilimateriaalit voivat kuitenkin olla arempia rei’ittämiselle. Hauenleukaklipsi tai magneettikiinnitys ei jätä jälkiä tekstiiliin, ja nimikyltti on nopea pukea ja riisua tarpeen mukaan.

Yksi suosituimmista muovitaskuista nimikyltille on kirkkaasta kovasta muovista valmistettu 55x90mm leveä korttitasku, jossa on sekä klipsi- että hakaneulakiinnitys.

Nimikorttikotelo kahdella kiinnityksellä

Durablen magneettikiinnitteinen, korkealaatuinen nimikorttikotelo antaa ammattimaisen ja tyylikkään vaikutelman.

Hiukan kaarevan, tukevan nimikorttikotelon sisään on lukitusmekanismin ansiosta helppo lisätä nimikyltti tai vaihtaa se. Kätevä ja vahva magneettikiinnitys pysyy kiinni, mutta ei jätä jälkiä tai reikiä vaatteisiin.

Nimikorttikotelo magneettikiinnityksellä

Meiltä saat nimikorttitaskut ja -kotelot nopeasti

Jäikö nimikorttitaskujen tai kaulanauhojen hankinta viime tinkaan muiden messujärjestelyjen vuoksi? Tarvitsetko nimikylttejä odotettua isomman määrän? Ei hätää, varastostamme todennäköisesti löytyy sopiva nimikorttitasku tai -kotelo nopeallakin aikataululla, parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

Soita +358 9 7599 510 niin järjestämme asian kuntoon!

Ota yhteyttä

Printtaa omat etiketit Durablen nimikorttikoteloihin

Nimikorttikoteloille ja -taskuille löytyy nimikorttien etiketeiksi tarkoitettuja valmiita korttipohjia. Niihin on helppo tulostaa kustomoidut, ammattimaiset ja tyylikkäät nimikyltit omalla kirjoittimella. Nimikortit ovat A4-arkilla ja niissä on valmis perforointi, joten etiketit irtoavat siististi toisistaan. Tulostusarkki soveltuu mustesuihku- ja lasertulostimille sekä kopiokoneille.

Durablen tuotteille tarkoitettu Duraprint-ohjelma helpottaa entisestään nimikylttien luomista ja tulostamista. Ilmainen ohjelma löytyy osoitteesta www.duraprint.eu, eikä se vaadi kirjautumista. Ohjelmasta löytyy nimikorttien lisäksi valmiita, tyylikkäitä pohjia myös muihin tarkoituksiin, kuten erilaisiin kyltteihin ja tiedotteisiin. Duraprint-ohjelma on helppo ja nopea käyttää, ja ensimmäisellä käyttökerralla se opastaa toimintojen osalta eteenpäin kohta kohdalta. Suuremman datamäärän käsittelemiseksi ohjelmaan voi ladata esimerkiksi Excel-tiedoston tai kuvatiedostoja, ja sen avulla voi tallentaa valmiita ja keskeneräisiä suunnitelmia. Ohjelma toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä ja laitteilla.

Nimikylttien etiketit

Kaulanauhat logopainatuksella nimikorttipidikkeisiin

Nimikorttitaskut soveltuvat hyvin kaulanauhan tai jojopidikkeen kanssa käytettäväksi. Tekstiilikaulanauha turvalukolla on kätevä vaihtoehto, jos joudut riisumaan ja pukemaan korttitaskua usein tai näyttämään henkilökorttia lukijalle.

Jojopidikkeet

Kaulanauha oman yrityksen logopainatuksella sopii yhteen laadukkaan nimikyltin kanssa.

Pieni mutta näkyvä yksityiskohta luo uskottavuutta ja vahvistaa yritysmielikuvaa. Yrityksen logopainatus nimikortin kaulanauhassa on markkinoiva keino näkyä. Tilaa nyt omannäköiset kaulanauhat messuille ja muihin tapahtumiin.

Pyydä tarjous kaulanauhoista logopainatuksella.

Pyydä tarjous