Kotimaiset villasukat

Kotimaiset villasukat ovat yksilöity liikelahja, joka päätyy varmasti käyttöön ja lämmittää niin saajan mieltä kuin jalkojakin.

Tutustu tuotteisiin

Miten yrityksesi haluaa tulla muistetuksi liikelahjan kautta?

Liikelahjat ovat yksi osa yrityksen tunnettuuden lisäämistä ja halutun brändimielikuvan luomista. Ei siis ole yhdentekevää, mitä tuotteita yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja asiakkaille annetaan.

Paras liikelahja tuo iloa ja päätyy käyttöön

Laadukkaalla aikaa ja kulutusta kestävällä liikelahjalla yritys viestii arvostavansa kestävää kehitystä ja ajattelee sekä lahjan saajaa että ympäristöä.

Saajalleen paras liikelahja on laadukas ja käytettävä, ja siinä on mukana ripaus persoonallisuutta. Katseita kestävä liikelahja päätyy pitkäaikaiseen käyttöön ja muistuttaa lahjan saajaa vielä vuosien jälkeenkin.

Vastuullinen liikelahja viestii siitä, että yritys toimii vastuullisesti myös kestävän kulutuksen suhteen. Antamallasi liikelahjalla on aitoa käyttöarvoa.

Täydellisen lahjan hankkiminen on tunnetusti vaikea tehtävä – ota siis yhteyttä ja luota asiantuntijaan

Juuri täydellisen vaihtoehdon etsiminen ja valinta laajasta valikoimasta voi olla työlästä. Sitä kaipaisi jotain erityistä, mutta kaikki ideat on jo käytetty.

Verkkokaupassamme olemme julkaisseet vain pienen osan saatavilla olevista liikelahjoista. Jos et ole luontainen guru lahjanhankinnassa, niin helpoimmalla pääset, kun soittelet tänne meille. Keskustellaan yrityksesi toiveista ja etsitään tarkoitukseen sopiva liikelahja.

Järjestämme mielellämme myös vierailun showroomiin, jossa pääset tutustumaan toimittajiemme tuotevalikoimaan. Jos kaipaat makutuomaria tai apua ideointiin yrityslahjan hankinnassa, lähdetään kierrokselle showroomiin yhdessä ja mietitään paras ratkaisu paikan päällä. Showroom sijaitsee Oulunkylässä.

Tilaa liikelahjat logolla tai ilman painatusta

Voit tilata meiltä laadukkaita ja kestäviä liikelahjoja merkkaamattomana tai yksilöityjä liikelahjoja yrityksen logopainatuksella tai muulla painetulla mainoskuvalla. Merkkaamattomiin liikelahjoihin suosittelemme painettua korttia, johon tulee yrityksen viesti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Liikelahjat ilman painatusta voit lisätä suoraan ostoskoriin.

Merkattavista tuotteista avautuu erillinen lomake, jolla voit pyytää tarjousta. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 9 7599 510 tai asiakaspalvelu@vipoffice.fi

Liikelahjat moniin eri käyttötarkoituksiin

Tällä hetkellä suosittuja liikelahjoja ovat esimerkiksi erilaiset elektroniikka- ja it-tarvikkeet, joita tarvitaan niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Bluetooth-kaiuttimet tai varavirtalähteet ovat käytännöllisiä ja pääsevät varmasti osaksi saajan arkea.

Lue lisää

Suomalainen design kertoo kunnioituksesta kotimaista työtä kohtaan. Käytännöllinen ja luja valurautapata lunastaa paikkansa kodin käyttöesineenä.

Iittalan Sarpaneva valurautapata on skandinaavisen muotoilun klassikko, joka yhdistää suomalaista ruuanlaittoperinnettä ja modernia funktionaalista muotokieltä.

Lue lisää

Alvar Aallon suunnittelema veistoksellinen Aalto-maljakko on saanut inspiraationsa tuhansista järvistämme.

Aalto-maljakosta on tullut pohjoismaisen muotoilun klassikko, joka sopii jokaiseen kotiin. Lasimaljakot valmistetaan käsin Iittalan lasitehtaalla.

Lue lisää