Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Kaasujousella korkeussäädettävät pienen tilan työpöydät

Yhdistä istuma- ja seisomatyö korkeussäädettävän työpöydän avulla myös kotitoimistolla.

Korkeussäädettävät työpöydät

Testaa Gymbaa kaksi viikkoa veloituksetta

Nyt voit kokeilla Gymbaa kaksi viikkoa omassa käytössä ja huomata eron.

Gymba koekäyttö

Istumatyö edesauttaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kehittymistä

Niskajumit ja vetämätön olo päivän päätteeksi ovat monelle päätteellä työtä tekevälle tuttuja ongelmia. Istumista voidaankin pitää Suomen vaarallisimpana työasentona.

Istumatyö edesauttaa ennen kaikkea tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen syntymistä ja kehittymistä. Istumatyöskentely aiheuttaa ajan myötä rasva-aineenvaihdunnan häiriöitä sekä painonhallintaongelmia, ja lisää jopa sydän- ja verisuonisairauksien riskiä.

Istumatyön haittavaikutuksia

  • Edesauttaa tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen syntymistä ja kehittymistä
  • Muuttaa rasva-aineenvaihduntaa terveydelle epäedulliseksi
  • Vaikeuttaa painonhallintaa ja kerryttää rasvaa vyötärölle
  • Edistää diabeteksen kehittymistä ja huonontaa verensokerin säätelyä
  • Hidastaa suoliston toimintaa ja pahentaa suolisto-oireita

Sairauspoissaolot ovat kuormitus yritykselle – investointi ergonomiaan kannattaa

Syysflunssaa torjutaan hyvällä hygienialla, mutta ei kannata unohtaa myöskään työasennon ja ergonomian merkitystä sairauslomien vähentämisessä. Yksi suomalaisten yleisimmistä sairauslomapäivän syistä onkin selkä- tai niskakipu.

Yhden sairauspoissaolopäivän laskennallinen hinta työnantajalle on noin 350 euroa. Sen hinnalla kustantaa jo aika paljon tarvittavaa ergonomiaa, joka maksaa pian itsensä takaisin työn tehokkuudessa ja selkäkipusairastumisten poistuessa.

Seisomatyö edistää terveyttä

Kuntoliikunta tai muu reippailu vapaa-ajalla on tärkeä osa työstä palautumista, mutta liikunta-aktiviteetit eivät välttämättä täysin riitä kompensoimaan koko päivän passiivisesta istumisesta koituvia haittoja. Seisoessa vartalon tukiranka aktivoituu, aineenvaihdunta vilkastuu ja aivotkin pysyvät virkeämpinä.

Senpä vuoksi kannattaa hypätä työskentelemään seisten ainakin osaksi päivää. Seisomajaksoja voi pidentää asteittain, ja suositeltavaa olisikin seistä noin puolet työajasta. Tarjolla on monenlaisia ratkaisuja ja ihan loistavia tuotteita seisomatyön tueksi.

SELKAn korkeussäädettävät sähköpöydät sopivat pieneenkin toimistoon.

SELKA Electro -sähköpöydät

Paranna työpisteen ergonomiaa

Istuma- ja seisomatyön yhdistäminen onnistuu sähköpöydän avulla. Työpöydän korkeutta pystyy säätämään nopeasti ja vaivattomasti halutulle korkeudelle aina tarpeen vaatiessa, mikä motivoi vaihtelemaan työskentelyasentoa päivän aikana riittävän usein.

Nopea ja hiljainen GetUp Desk Duo on sähköisesti korkeussäädettävä työpöytä istuma- ja seisomatyön yhdistämiseen.

GetUp Desk Duo

Luonnollista liikettä työpäivän aikana

Gymba-aktivointilauta on viime vuosina noussut seisovassa asennossa työskentelevien kesken varsinaiseksi hittituotteeksi ja hyvästä syystä. Laadukas ja tukeva Gymba on kotimainen innovaatio, joka ilahduttaa yksinkertaisella designillaan ja monikäyttöisyydellään. Aktivointilaudan käyttö on helppoa, hyppäät vain seisomaan ja keinuttelemaan laudan päälle. Gymba tasapainottaa ja helpottaa lisäksi staattista seisomista, koska kroppa pysyy koko ajan pienessä liikkeessä. Aktivointilauta on vieläpä sen verran pieni, että se kulkee kätevästi mukana työpisteiden välillä.

Totuta keho seisovaan työasentoon ja pidennä seisomajaksoja Gymban avulla.

Gymba-aktivointilaudat

Muista ergonomia etätyössä ‒ jaksa virkeänä myös työpäivän jälkeen

Etätyöskentely on tullut osaksi arkeamme viimeisen vuoden aikana. Etäily asettaa uudenlaisia haasteita ergonomian suhteen. Kotona työskentely ei ole kannattava syy hankkia itselleen niska- ja selkävaivoja, vaan sielläkin kannattaa pitää työergonomia kunnossa. Hyvässä työasennossa keho pysyy virkeänä iltapäivään saakka, ja vapaa-ajan harrastuksiinkin riittää energiaa. 

Kotona ei välttämättä ole tilaa korkeudensäätöominaisuudella varustetulle sähköpöydälle muiden huonekalujen lisäksi.

GetUpDesk Light on kannettavalle tietokoneelle tarkoitettu, korkeussäädettävä seisomatyötaso, jonka avulla tavallinen pöytä muuttuu ergonomiseksi etätyöpisteeksi.

GetUp Desk Light

Kunnolliset työvälineet parantavat työtehoa

Etätyössä melu on joskus se häiritsevin tekijä. Omassa kodissa voi olla työpäivän aikana paikalla muitakin, jotka elävät ihan omaa arkeaan ja pitävät ääntä. Lapset mekastavat ja televisio huutaa taustalla. Kuulostaako tutulta skenaariolta? Mahdollisuus keskittyä tai viestiä muun tiimin kanssa ovat kuitenkin olennaisia seikkoja etätyöskentelyssä, joten kannattaa satsata myös kunnon kuulokkeisiin.

Käyttömukavuudeltaan erinomaiset Jabra Evolve2 -sarjan kuulokemikrofonit sopivat niin avokonttoriin kuin kotitoimistoonkin.

Passiivinen taustamelun poisto takaa keskittymisrauhan ja langattomuus tuo liikkumisvapautta. Hyvin istuvat kuulokemikrofonit ovat Microsoft Teams -sertifioidut ja ne toimivat yhteen kaikkien johtavien UC-alustojen kanssa. Kuulokkeiden loistava äänentoisto antaa oikeutta musiikille, kun töiden lomassa tarvitaan tsemppibiisiä.

Jabra-headsetit

Lue lisää seisomatyön hyödyistä ja tutustu seisomatyön apuvälineisiin.