Vingan lahjakortit – laaja valikoima tuotteita laadukkailta brändeiltä

Anna omavalintainen lahja, joka sopii täydellisesti saajalleen! Lahjakortin nerokkuus piilee lahjansaajan kokemassa tyytyväisyydessä. Anna lahjan saajan itse valita mieluisin tuote korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Vingan tuotteiden lisäksi valikoimassa on useita laadukkaita ja tunnettuja brändejä.

Lahjakortit

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 8 kpl
«1»
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Classic

Tuotenumero: 500514

32,50 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Crystal

Tuotenumero: 500534

495,00 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Extra

Tuotenumero: 500522

64,90 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Imperial

Tuotenumero: 500526

84,90 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Low Impact

Tuotenumero: 500538

47,50 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Nobel

Tuotenumero: 500510

24,90 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Prestige

Tuotenumero: 500530

129,00 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Lue lisää

Lahjakortti Vinga Regal

Tuotenumero: 500518

47,50 €

Alv 0%
 
Katso vaihtoehdot
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 8 kpl
«1»

Minkä Vingan lahjakorteista valitset?

Lahjan antajana voit valita useamman kiinteän hintakategorian korteista juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lahjan saaja ei näe kortin rahallista arvoa, vaan hän pääsee valitsemaan lahjan tietystä rajatusta tuotevalikoimasta. Lahjakortit ovat Nobel, Classic, Regal, Extra, Imperial, Prestige ja hienostunutta luksusta tarjoava Crystal sekä Low Impact, joka on vastuullinen valinta niille, jotka haluavat antaa vähemmän ympäristövaikutuksia aiheuttavan lahjan. Korteilla on hiukan erilaiset tuotevalikoimat, joita pääset tarkastelemaan kunkin lahjakortin tuotetiedoissa olevista linkeistä.

Lahjakortti on helppo tapa muistaa työntekijöitä ja kollegoita. Vingan lahjakortti tarjoaa todella monipuolisesti vaihtoehtoja, joista valita.

Vingan lahjakortti on räätälöitävissä omaan brändiin sopivaksi

Lahjakortti on yritykselle fiksu tapa muistaa työntekijöitä ja asiakkaita. Laadukkaan ja varmasti mieluisan lahjan löytäminen voi olla aikaa vievää, oli kyseessä joululahja asiakkaille tai henkilökunnan palkitseminen. Itse valittu lahja osuu takuuvarmasti nappiin, vaikka lahjan saaja maku ei olisikaan tiedossa. Vingan lahjakortin tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Valitse budjettiisi sopivan hintaluokan kortti ja tilaa verkkokaupasta haluttu määrä.

Yritykselle helpoin ja vaivattomin tapa muistaa henkilökuntaa on Vingan lahjakortti.

Vingan lahjakortti voidaan toimittaa lahjansaajalle fyysisenä korttina tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse PDF-tiedostona. Pahviselle lahjakortille suosittelemme toimitusta tyylikkäässä lahjarasiassa. Lahjarasia paitsi antaa tunteen luksuksesta, se myös minimoi riskin, että lahjakortti jää saajaltaan huomioimatta muun paperipostin ohessa.

Painetun lahjakortin ja lahjarasian ulkoasua on mahdollista räätälöidä omaan brändiin sopivaksi esimerkiksi logopainatuksella. Näin varmistat, että lahja on tunnistettavasti juuri sinun yrityksesi lähettämä.

Tee lahjakortistasi vielä ikimuistoisempi pakkauttamalla se ylelliseen lahjarasiaan, joka ei varmasti huku muun paperipostin joukkoon!

Lahjakortin vastaanottaja valitsee mieluisimman lahjan räätälöidystä valikoimasta

Lahjan saaja löytää lahjakortistaan kirjautumisohjeet Vingan verkkokauppaan. Henkilökohtaisen koodinsa avulla hän pääsee tarkastelemaan räätälöityä tuotevalikoimaa, josta mieluisimman lahjan valinta onkin helppoa ja hauskaa. Tuotteen tilaaminen toimii lahjansaajan näkökulmasta aivan kuten normaalissa verkkokaupassa asioiminen. Ainoa haaste on valinnan vaikeus! Tuotteet lähetetään lahjansaajan ilmoittaman osoitteen lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen.

Lahjan saajalle ei koidu kuluja valitun lahjan lähetyksestä, vaan toimitusmaksu sisältyy jo valmiiksi lahjakortin hintaan.

Vingan verkkokaupasta löytyy monia arvostettuja tuotemerkkejä

Vingan omien tuotemerkkien lisäksi valikoimassa on monta muuta arvostettua tuotemerkkiä, joista sekä̈ antaja että̈ vastaanottaja varmasti pitävät. Lahjojen ja lahjakorttien markkinajohtajana Vinga pitää jatkuvasti silmällä̈ valikoimaansa ja lisää̈ uusia tuotemerkkejä̈. Kun visiona on luoda muistoja tarjoamalla skandinaavista designia kotiin ja vapaa-aikaan, jatkuva laajentuminen ja kehittyminen ovat itsestäänselvyyksiä̈.

Vingan lahjakortti tarjoaa todella laajan valikoiman monelta eri tuotemerkiltä, joten valinnanvaraa on paljon. Vastaanottaja varmasti löytää jotakin, mistä hän pitää.

Valittavissa on laaja valikoima tuotteita arvostetuilta brändeiltä, kuten OBH Nordica, Hugo Boss ja Black & Decker. Uutena valikoimassa on nyt aineettomana vaihtoehtona Finnkinon lahjakortti. Kaikissa lahjakorteissa on mukana suomalainen hyväntekeväisyyskohde Hope ry. Osassa lahjakortteja on valittavissa myös muita hyväntekeväisyyskohteita.

Vingan lahjakorteilla on mukana myös hyväntekeväisyysvaihtoehtoja. Lämminhenkinen joululahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea!