Tuotteet työympäristöön VIP-palvelulla.

Toimitusmaksu 9,90 € perille toimitettuna

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä

Merkkaa Dymolla mitä haluat ja milloin haluat

Organisointi, tavarakaaoksen järjestely ja siivoaminen kuulostaa työläältä, mutta tunnetusti lopputulos palkitsee. Ammattimaisen ja siistin silauksen hommalle saat, kun merkkaat tarrateipillä oikeat paikat oikeille tavaroille. Saatat innostua järjestelystä, koska dymoiluun jää yllättävän helposti koukkuun. Tavaroiden ja kaappien järjestäminen saa aivan uuden ulottuvuuden!

Etiketti- ja tarratulostimilla luot nopeasti ja helposti erilaiset tekstitarrat ja merkkaat hyllynreunat, kaapelit, kansiot, esineet ja työkalut. Keittiössä merkkaat maustepurkit ja pesuainepullot, ja organisoit varaston kuin ammattilainen. Tarrakirjoittimet toimivat missä tahansa ympäristössä, ja saat tulostettua haluamasi tarrat juuri silloin kuin tarvitset niitä. Sinun ei tarvitse erikseen asettua tietokoneen ääreen – ellet tietysti itse halua suunnitella tarroja isommalla ruudulla. Dymolla tulostat tehokkaasti varastossa, postituksessa, myymälässä ja toimistossa.

Tarrateippejä on saatavana monipuolisesti eri kokoja ja liimakiinnitykseltään eri vahvuisia erityyppisiin käyttötarkoituksiin niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Usein tarvitaan etikettiä, joka ei vahingossa irtoa kovassakaan käytössä. Esimerkiksi D1-nylonteippi myötäilee pintoja ja siinä on erittäin pitävä liimapinta. Nylonteippiä kannattaa käyttää silloin, kun haluat merkata kaarevia tai karkeita pintoja, kuten kodinkoneita tai tietokonelaukkuja. Rakennus- ja teollisuuskäytössä tarvittavat merkkausteipit kestävät vettä, öljyä, kemikaaleja ja UV-säteilyä sekä erittäin kylmiä ja kuumia lämpötiloja. Joskus tarvitaan irrotettavia tarroja, joista ei jää liimajälkiä alustaan.

 

Nopeat ja vaivattomat tarratulosteet toimistolla ja kotona

Valikoimassamme olevissa tarratulostimissa on sekä ammattimaiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn soveltuvia laitteita että satunnaiseen merkitsemiseen käteviä tarrakirjoittimia. Valitse alla esitellyistä vaihtoehdoista täsmätyökalut omaan tarpeeseesi.

Dymon LabelWriter-etikettikirjoitin soveltuu hienosti esimerkiksi kansio- ja osoitetarrojen tulostamiseen toimistossa. Tarrakirjoitin tulostaa nelirivisiä tarroja. LabelWriter käyttää lämpötulostustekniikkaa, eikä vaadi erillisiä kalliita musteita. Parannettu tulostustarkkuus takaa tarkan tekstin ja grafiikan sekä selkeästi printatut viivakoodit. Tarratulostin liitetään tietokoneeseen USB-kaapelilla, ja laite toimii PC- ja Mac-ympäristöissä, ja voit tulostaa luomasi tarrateipit suoraan esimerkiksi Excel- tai Word- tiedostoista, CardScan-sovelluksesta tai Outlookin osoitekirjasta. Laitteessa on myös QuickPrint-apuohjelma, jolla saat tulostettua yksittäisen tarran nopeasti ja helposti ilman tarra-arkkien hävikkiä. Toki suurempikin määrä tarratulosteita hoituu: laite tulostaa 51 tarraa minuutissa. Pääset käyttämään tarratulostinta suoraan, koska paketti sisältää tarvittavan ohjelmiston ja aloitustarrat.

LabelWriter Duo-mallilla voit tulostaa paperitarrojen lisäksi pysyviä D1-muovitarroja eri kokoisina ja eri väreissä. Etikettitarrat soveltuvat kestävyytensä ja pysyvyytensä ansiosta loistavasti tietokoneisiin, arkistokaappeihin ja muihin koviin esineisiin. Tarrakirjoitin on nopea ja tulostaa jopa 71 tarraa minuutissa, mikä on 40% nopeammin kuin perusmallissa. Molemmat LabelWriter-tarratulostimet sopivat näppärästi minne tahansa työtilaan tai kotitoimistoon pienen kokonsa, neutraalin värinsä ja modernin muotoilunsa ansiosta.

 

Kevyt ja monipuolinen tarratulostin yleiskäyttöön

Dymon Letratag-tarrakirjoitin on oiva valinta satunnaiseen tulostamiseen. Paristoilla toimivassa tarratulostimessa on suuri graafinen näyttö tarran esikatselua varten, ja tärkeimmillä tekstinmuotoiluominaisuuksilla luot monipuoliset, yksi- tai kaksiriviset tarrat. Valikoissa on kätevää liikkua navigointinäppäinten ansiosta. Laitteessa on 9 tarran muisti, joten sinun ei tarvitse joka kerran näppäillä usein tulostamiasi tarroja uudelleen. Laite sopii erinomaisesti kansioiden ja laatikoiden merkkaamiseen toimistolla, tai voit järjestää kodin kuntoon kuin ammattilainen.

 

Monipuoliset teippikirjoittimet toimisto- ja ammattikäyttöön

Dymon LabelManager-mallin tarratulostimista löytyy monipuolisesti tietokonetyylistä qwerty-näppäimistöä hyödyntäviä teippitulostimia. Mukana valokoimassa on tietokoneeseen liitettäviä, työpöydällä käytettäviä laitteita, sekä mukana kannettavia tarratulostimia, jotka toimivat joko akulla ja laturilla tai paristoilla. Tutustu omaan käyttötarkoitukseesi toimivimpaan malliin alla esitellyistä vaihtoehdoista.

Edullisella LabelManager 160 -laitteella voit kirjoittaa tarroja nopeasti. Välimerkkien pikanäppäimet löytyvät tutusta qwerty-näppäimistöstä. Teksti on superhelppo muotoilla yhden kosketuksen älynäppäimillä, ja muistitoiminnon avulla viimeisimmän tarran voi tulostaa kirjoittamatta sitä uudelleen. Laitteen muistissa on 28 symbolia ja Clip Art -kuvia, joiden avulla saa luotua selkeitä ja ammattimaisia tarroja. Tarrojen tarkistaminen ennen tulostamista on helppoa suurelta nestekidenäytöltä. Kirjoitin toimii näppärästi paristoilla, mutta lisävarusteena on saatavana myös verkkolaite.

LabelManager 210D on helppokäyttöinen, tutulla qwerty-näppäimistöllä varustettu tarrakirjoitin, joka sopii käytettäväksi työpöydällä. Laitteella on helppoa navigoida, ja siitä löytyy pikanäppäin symboleille, välimerkeille ja erikoismerkeille. Laitteen muistiin on mahdollista tallentaa 9 tarraa, mikä nopeuttaa tulostamista. Automaattinen virrankatkaisu säästää laitteen paristoja, mutta siihen on saatavana lisälaitteena myös verkkolaite.

Kädessä pidettävä LabelManager 280 -teippikirjoitin, joka toimii ladattavalla, pitkäkestoisella akulla ja automaattisella virrankatkaisuominaisuudella vähentäen näin paristojätteen määrää. Laitteessa on PC- ja Mac-yhteensopiva USB-liitäntä, qwerty-näppäimistö ja yhden kosketuksen pikanäppäimet välimerkeille, valuuttasymboleille ja muille symboleille sekä diakriittisille merkeille. Kirjoittimen muistissa on 220 symbolia ja Clip Art -kuvia. Suuri graafinen näyttö, viimeisen tarran tallennus ja 9 tarran muisti nopeuttavat tulostusta. Tarratulostin sopii täydellisesti kansioiden, laatikostojen ja tarvikkeiden merkkaamiseen.

Ladattava pöytämallinen tarrakirjoitin LabelManager 360D on varustettu koko kahden rivin tarran näytöllä. Nopeasti latautuva litiumioniakku antaa vapauden tulostaa missä vain. Parannetussa käyttöliittymässä on helppokäyttöiset muotoiluasetusten kuvakkeet ja kaikki valikot näkyvät ilman vierittämistä työskentelytahdin nopeuttamiseksi. Monipuoliset tekstinmuotoiluasetukset antavat vapauden suunnitella omannäköisiä tarroja, joista voi kerralla tulostaa jopa 10 kopiota.

LabelManager 420P on tehokas kannettava tarratulostin, jossa on nelirivinen taustavalaistu näyttö. Laite on kytkettävissä PC- ja Mac-tietokoneeseen, joten voit suunnitella tarrat esimerkiksi Dymo Label -ohjelmistolla tietokoneen näytöllä ja lisätä viivakoodeja, logoja tai grafiikkaa. Voit lisäksi tulostaa tarroja suoraan koneelta vaikkapa laskentataulukosta tai muista tiedostoista. ABC-näppäimistöllä varustettu laite toimii tehokkaasti myös kannettavana tarratulostimena, jonka virtalähteenä toimii ladattava litiumioniakku.

Työpöydälle sijoitettava LabelManager PnP tulostaa tietokoneelta mitä tahansa grafiikkaa, eikä vaadi erillisen ohjelmiston asennusta. Tekstin ja tarran ulkoasun muokkaaminen on todella helppoa millä tahansa tietokoneen grafiikalla, ja tulostaminen käy käden käänteessä. Kirjoitin ei tarvitse paristoja tai erillistä virtajohtoa, vaan litiumioniakku latautuu USB-liitännän kautta samalla kun laitetta käytetään. Tulostin on yhteensopiva sekä PC- että Mac-tietokoneen kanssa.

 

Pitävät tarratulosteet rakennuksille ja asennustöihin

Dymon Rhino-sarjan tarratulostimet on suunniteltu teollisen- ja rakennusalan ammattilaisille kuten sähköasentajille. Rhino-sarjan tarrakirjoittimet soveltuvat täydellisesti ammattimaiseen ja tehokkaaseen sähköjohtojen ja kaapeleiden merkitsemiseen. Tarratulostimilla voidaan kirjoittaa asennustöissä vaadittavia joustavia nylontarroja, kestäviä vinyylitarroja, pysyviä polyesteritarroja sekä suoraan kutisteputkiin suunniteltuja kutistesukkatarroja. Dymo Rhino -tarrateipit ovat kestäviä ja kiinnittyvät tehokkaasti haluttuun pintaan.

Dymo Rhino 4200 -tarratulostimen qwerty-näppäimistöllä teippien kirjoittaminen ja tulostus on nopeaa ja tehokasta. Älykkäillä pikanäppäimillä voi tallentaa 25 tarraa laitteen muistiin. Näin asentajan työ nopeutuu, kun erilaisille johdoille ja kaapeleille tarvittavat tarrat muotoiluineen ovat laitteessa valmiina tulostettavaksi. Kirjoitin on paristokäyttöinen, joten se on riippumaton ulkoisesta virtalähteestä. Dymo Rhino 5200 -mallin tarratulostin kulkee asentajan mukana käytännöllisessä ja kovassa kantolaukussa, jossa on mukana ladattava litiumioniakku muuntajineen, verkkolaite, pikaopas sekä rekisteröintikortti. Tulostin on omiaan kovaan ja tehokkaaseen ammattikäyttöön. Luistamattomalla kahvalla varustettu tarrakirjoitin on rakenteeltaan todella kestävä ja suuri 2-rivinen näyttö taustavalolla lisää tehokkuutta. Tarratulostimen muistiin voi tallentaa 100 tarraa, ja pikanäppäimillä on helppo määrittää tarramuotoilu eri kohteille, kuten vaijereille, kaapeleille, päätelohkoille, katkaisimille ja kytkentäpaneeleille. Laite täyttää ANSI & TIA/EIA 606-A -luokitukset.

 

Askartele, koristele ja tunnelmoi

Rakastatko nostalgiaa kotona ja toimistolla, keittiössä ja puutarhassa? Siinä tapauksessa Dymon Omega-kohotarrakirjoitin on kuin sinulle luotu. Tarrateipin pinnasta esille kohoava teksti luo tuotteeseen tai esineeseen aivan omanlaisensa visuaalisen tehosteen. Ihanat vanhanaikaiset kohokirjaimet ovat ehkä jo lapsuudesta tuttuja, ja ne herättävät muistoja ja uusia ihania tee-se-itse ideoita. Laite toimii mekaanisesti ilman paristoja ja kirjoittaa teippiin kirjaimia, numeroita ja symboleja, ja sitä on helppo käyttää käännä ja klikkaa -systeemin ansiosta. Paranneltu leikkuritoiminto napsauttaa tarrat kätevästi irti. Tarrapinta pysyy hyvin kiinni esineissä. Kohokirjoitin sopii täydellisesti kaikenlaiseen askarteluun, harrasteluun ja projekteihin. Suosittelemme kokeilemaan sitä vaikkapa Bullet Journalin koristelussa tai käyttämään kohokirjainteippejä nostalgisten valokuva-albumien merkkaamisessa. Organisointi voi olla tehokasta, hauskaa ja esteettistä!

Lue lisää

221215

Tarratulostin Dymo Rhino 4200
Norm. 80,64   

69,00 

Alv 0%
KPL
Lisää ostoskoriin

Lue lisää

221216

Tarratulostin Dymo Rhino 5200
Norm. 191,33   

169,00 

Alv 0%
KPL
Lisää ostoskoriin