Suodata

SuodataKalusta iso tai pieni toimisto vaivattomasti

Tarjoamme yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua, kun haluat sisustaa työtilat nykyaikaisesti tai uudistaa toimiston ilmettä. Meiltä saat suunnittelupalvelun, laadukkaat kalusteet asennuksineen sekä halutessasi fiksut leasingratkaisut samassa paketissa.

Palvelemme asiantuntevasti ja hoidamme projektin alusta loppuun saakka joustavasti.

Monitilatoimisto ja showroom yhdessä – Tutustu kalustevalikoimaan ja kokeile tuotteita

Showroomimme toimii samalla työskentelytilanamme, ja myymämme kalusteet ovat meillä päivittäisessä käytössä. Voimme helposti esitellä kalusteiden ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia aidossa käyttötilanteessa.

Showroomimme sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, jossa palvelemme arkipäivisin kello 8‒16. Esillä on esimerkiksi akustoivia kalusteita, ergonomisia työtuoleja sekä sähköpöytiä.

Esittelemme showroomin kalusteita myös virtuaalisesti esimerkiksi Teamsin välityksellä. Työtuoleja on mahdollista saada koekäyttöön.

Suunnittelupalvelu – Toimivat työtilat ja vahva yritysilme kustannustehokkaalla tilasuunnittelulla

Voimme toteuttaa joustavasti eri kokoisia projekteja kokonaisen toimiston sisustuksesta pienempien osa-alueiden suunnitteluun tai uudistamiseen. Valttinamme on nopeus ja tarpeen huomioiva, järkevä mittakaava projektien toteutukselle.

Aina tilojen uudistaminen ei vaadi kaikkien kalusteiden uusimista tai kalliita remontteja. Tilan layoutin suunnittelu 3D-avusteisesti tarjoaa tehokkaan työkalun edetä yksilöllisissä ratkaisuissa mahdollisimman kustannustehokkaasti ja vain oikeasti tarvittavat muutokset toteuttaen.

Asennuspalvelu ja muutostyöt – Tilat toimintavalmiiksi helposti ja nopeasti

Tarjoamme kokonaisvaltaista asennuspalvelua uusien kalusteiden kokoamisesta vaativampiinkin asennuksiin. Hoidamme myös laitteiston AV- ja sähköasennukset toimintavalmiiksi.

Palveleva tiimimme järjestää toimistotilan kokonaisuudessaan kuntoon pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.

Asennamme taulut, naulakot, kyltit ja opasteet tukevasti ja autamme siirtämään kalusteet uuteen tilaan oikeille paikoilleen.

Svea-leasingratkaisut – Järkevä vaihtoehto vapauttaa pääomaa

Toimiston kalustehankinnat kannattaa toteuttaa leasingrahoituksella, joka on helppo budjetoida kiinteiksi kuukausieriksi. Näin investoinnit eivät sido pääomaa ja rasita kassaa, vaan pääoma voidaan sijoittaa yrityksen kehittämiseen.

Leasingkauden päätyttyä yrityksellä on mahdollisuus lunastaa tuotteet sopimuksessa määritetyllä jäännösarvolla alkuperäisestä kauppasummasta. Leasingtuotteet on vakuutettu.

Ota yhteyttä