

Ylellinen nanolaminaattikansi on kestävä ja hylkii likaa
Huolellisesti viimeistellyn Verso-sähköpöydän materiaalivalinnat ovat tarkkaan harkittuja. Pöydän kansimateriaali on innovatiiviseen nanoteknologiaan perustuvaa, älykästä kalustepinnoitetta Fenix NTM -nanolaminaattia.
Nanolaminaatti on ulkonäöltään trendikkään mattapintainen ja heijastamaton materiaali. Työpöydässä ja toimistoympäristössä heijastamattomuus on huikea etu, kun heijastukset eivät turhaan rasita silmiä. Pöytäkannen miellyttävä, supermatta nanopinnoite on käden alla samettisen pehmeän ja lämpöisen tuntuinen.
Uusi ja innovatiivinen nanoteknologiaa hyödyntävä pinnoite on paitsi kaunis myös pitkäikäinen käytössä.
Tummien pintojen haaste on yleensä se, että tahrat näkyvät niistä helposti. Matta nanopinta hylkii likaa ja sormenjälkiä, jotka ikään kuin haihtuvat pinnalta hetkessä. Hygieeninen nanolaminaatti on helppo pitää puhtaana taikasienellä ja miedolla pesuaineliuoksella.
Lämpökorjautuvan nanopinnoitteen pienet naarmut voi poistaa silitysraudalla.
Nanolaminaatti kestää erittäin hyvin kulutusta eikä naarmuunnu helposti. Jos pieniä naarmuja kuitenkin syntyy, voi ne hävittää varovaisella lämpökäsittelyllä silitysraudan avulla. Naarmu puhdistetaan taikasienellä hankaamalla, jonka jälkeen sen päälle asetetaan kostutettu liina. Naarmu silitetään umpeen silitysraudalla kostean liinan päältä keskilämpötilaa käyttäen.

Sähköpöytä seisoma- ja istumatyön sujuvaan yhdistämiseen
Istumatyö altistaa tuki- ja liikuntaelinsairauksille sekä lisää eri pitkäaikaissairauksien riskiä. Istuttaessa pitkiä aikoja kerrallaan lihakset passivoituvat ja kuluttavat vähän energiaa, jolloin sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta heikkenevät. Pitkäaikainen, staattinen seisomatyö taas voi aiheuttaa jalkojen turvotusta ja jatkuessaan erityyppisiä selkäkipuja.
Korkeussäädettävä sähkötyöpöytä kannustaa vaihtamaan työasentoa
Työasentojen vaihtelu päivän mittaan on ensiarvoisen tärkeää. Seisoessa lihasryhmät toimivat aktiivisesti kannatellen seisojaa tuolin sijaan, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu ja olo tuntuu virkeämmältä. Työasentoa olisi suositeltavaa vaihtaa noin tunnin välein, ja noin puolet päivästä olisi hyvä työskennellä seisten.
Istuma- ja seisomatyön yhdistäminen hoituu vaivattomasti sähköpöydän avulla. Sähköpöydän etuna on sen helppo korkeudensäätö halutulle työskentelykorkeudelle napin painalluksella. Koska sähköpöytää on tarkoitus nostaa ja laskea useita kertoja päivässä, on toiminnallisuuden kannalta tärkeää, että sähköpöydän moottori ja mekanismi toimivat nopeasti, tasaisesti ja hiljaisesti.
Huomioi työpöydän oikea korkeus
Ergonomisesti oikea korkeus työtasolle niin seisoma- kuin istumatyössäkin on sellainen, jossa työtaso tukee käsiä kyynärpäiden ollessa 90 asteen kulmassa pöytätasoon nähden. Näin vältytään hartiaseudun rasitukselta, joka nopeasti aiheuttaa jännityspäänsärkyä.
