Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Kotimaiset Verso-sähköpöydät nykyaikaiseen avotoimistoon

Moderni Verso-sähköpöytä sisältää kaikki perinteisen sähköpöydän ominaisuudet. Monitilatoimistoon sopivan sähköpöydän ääressä on mahdollista istua ja seisoa. Pöytään lisätty säilytystila on Verson muotoilun yksi tärkeä kulmakivi. Esteettinen ja kaunis kaluste toimii loistavasti nykyajan muunneltavissa avotoimistoissa. 

Verso-sähköpöydät valmistetaan Halikon tehtaalla asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Vaneriviilu antaa pehmeän loppusilauksen yksityiskohtiin

Luonnonläheisestä vaneriviilusta valmistettu vetolaatikko ja päältä avattava boksi tuovat Verso-sähköpöytään säilytystilaa, ja tarvittavat toimiston pikkutavarat saa näppärästi piiloon. Boksiin voidaan huomaamattomasti sijoittaa laitteiden johdot ja laturin muuntajat pöydän kannessa olevien sähköjohtojen läpivientiaukkojen ansiosta. Boksiin voidaan integroida sähköluukut tai muita lisävarusteita, jotka eivät ole esteettisiä näkyvillä. 

Lue lisää

Ylellinen nanolaminaattikansi on kestävä ja hylkii likaa

Huolellisesti viimeistellyn Verso-sähköpöydän materiaalivalinnat ovat tarkkaan harkittuja. Pöydän kansimateriaali on innovatiiviseen nanoteknologiaan perustuvaa, älykästä kalustepinnoitetta Fenix NTM -nanolaminaattia.

Nanolaminaatti on ulkonäöltään trendikkään mattapintainen ja heijastamaton materiaali. Työpöydässä ja toimistoympäristössä heijastamattomuus on huikea etu, kun heijastukset eivät turhaan rasita silmiä. Pöytäkannen miellyttävä, supermatta nanopinnoite on käden alla samettisen pehmeän ja lämpöisen tuntuinen.

Uusi ja innovatiivinen nanoteknologiaa hyödyntävä pinnoite on paitsi kaunis myös pitkäikäinen käytössä.

Tummien pintojen haaste on yleensä se, että tahrat näkyvät niistä helposti. Matta nanopinta hylkii likaa ja sormenjälkiä, jotka ikään kuin haihtuvat pinnalta hetkessä. Hygieeninen nanolaminaatti on helppo pitää puhtaana taikasienellä ja miedolla pesuaineliuoksella. 

Lämpökorjautuvan nanopinnoitteen pienet naarmut voi poistaa silitysraudalla.

Nanolaminaatti kestää erittäin hyvin kulutusta eikä naarmuunnu helposti. Jos pieniä naarmuja kuitenkin syntyy, voi ne hävittää varovaisella lämpökäsittelyllä silitysraudan avulla. Naarmu puhdistetaan taikasienellä hankaamalla, jonka jälkeen sen päälle asetetaan kostutettu liina. Naarmu silitetään umpeen silitysraudalla kostean liinan päältä keskilämpötilaa käyttäen.

SELKAn yksijalkainen sähköpöytä sopii pieneen tilaan

SELKA ELECTROn yksijalkaiset sähköpöydät sopivat kompaktin kokonsa ansiosta pieneenkin tilaan, joten ne ovat aivan loistavia etätyöpöytiä. Pitkä, kolmemetrinen johto antaa runsaasti mahdollisuuksia pöydän sijoittamisessa juuri sopivaan paikkaan myös kotitoimistolla. SELKA ELECTROn maksimikorkeus 121 cm soveltuu myös pitkille käyttäjille seisomatyöskentelyyn.

ELECTROssa erikoisominaisuutena on mahdollisuus säätää korkeutta Linak Desk Control -mobiilisovelluksella. Mobiilisti hallittava korkeudensäätö on todella näppärä toiminto päivittäisessä käytössä. Mobiilisovellukseen voi tallentaa useimmin käytetyt pöydän korkeussäädöt senttimetrin tarkkuudella, joten työasennon muuttuessa ei joka kerran tarvitse etsiä sopivaa korkeutta uudestaan.

Mobiilisovellukseen voi lisäksi asettaa motivoivia seisomistavoitteita. Sovellus muistuttaa aina, kun olisi hyvä nousta ylös pöydän äärestä. Näin varta vasten ergonomiseen työskentelyyn hankitun työpöydän ominaisuudet eivät jää hyödyntämättä. Sovellus seuraa kalorinkulutusta ja päivittäistä edistymistä, mikä kannustaa entisestään kiinnittämään huomiota työasentoon ja omaksumaan terveellisiä tottumuksia.

Lue lisää

Sähköpöytä seisoma- ja istumatyön sujuvaan yhdistämiseen

Istumatyö altistaa tuki- ja liikuntaelinsairauksille sekä lisää eri pitkäaikaissairauksien riskiä. Istuttaessa pitkiä aikoja kerrallaan lihakset passivoituvat ja kuluttavat vähän energiaa, jolloin sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta heikkenevät. Pitkäaikainen, staattinen seisomatyö taas voi aiheuttaa jalkojen turvotusta ja jatkuessaan erityyppisiä selkäkipuja. 

Korkeussäädettävä sähkötyöpöytä kannustaa vaihtamaan työasentoa

Työasentojen vaihtelu päivän mittaan on ensiarvoisen tärkeää. Seisoessa lihasryhmät toimivat aktiivisesti kannatellen seisojaa tuolin sijaan, jolloin aineenvaihdunta vilkastuu ja olo tuntuu virkeämmältä. Työasentoa olisi suositeltavaa vaihtaa noin tunnin välein, ja noin puolet päivästä olisi hyvä työskennellä seisten.

Istuma- ja seisomatyön yhdistäminen hoituu vaivattomasti sähköpöydän avulla. Sähköpöydän etuna on sen helppo korkeudensäätö halutulle työskentelykorkeudelle napin painalluksella. Koska sähköpöytää on tarkoitus nostaa ja laskea useita kertoja päivässä, on toiminnallisuuden kannalta tärkeää, että sähköpöydän moottori ja mekanismi toimivat nopeasti, tasaisesti ja hiljaisesti.

Huomioi työpöydän oikea korkeus

Ergonomisesti oikea korkeus työtasolle niin seisoma- kuin istumatyössäkin on sellainen, jossa työtaso tukee käsiä kyynärpäiden ollessa 90 asteen kulmassa pöytätasoon nähden. Näin vältytään hartiaseudun rasitukselta, joka nopeasti aiheuttaa jännityspäänsärkyä.