Palveleva

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita™

Tämä ei ole pelkkä markkinointislogan. Se on ydinarvomme, joka ohjaa kaikkea toimintaamme ja tarkoittaa sitä, että jokainen asiakas ansaitsee parasta mahdollista palvelua, oli yrityksen koko sitten suuri tai pieni.

Yksi asiakaspalvelumme kulmakivistä onkin juuri joustavuus. Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, ja tarpeet voivat vaihdella suuresti. Tavoitteemme on tehdä toimistoon hankittavien tuotteiden tilaamisesta mahdollisimman helppoa ja joustavaa, jotta sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan työhösi.

Loistavan palvelun ytimessä on tehokas ja ripeä kommunikaatio. Panostamme siihen, että vastaamme viesteihin nopeasti ja tehokkaasti, jotta saat tarvitsemasi tiedon mahdollisimman pikaisesti. Olemme tavoitettavissa ja valmiita auttamaan sinua arkipäivisin klo 8.00–16.00.

Mielestämme yksi osa hyvää palvelua on monipuolinen tuotevalikoima. Tarjoamme laajan valikoiman toimistotarvikkeita, kahviotarvikkeita ja toimistokalusteita ergonomiaa unohtamatta, jotta saat tilattua kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Tämä ei säästä vain aikaa, vaan myös helpottaa arkeasi, kun voit luottaa siihen, että löydät tarvitsemasi tuotteet meiltä. Jos et löydä etsimääsi, älä epäröi kysyä meiltä. Järjestämme päivittäin tuotteita varastovalikoimamme ulkopuolelta ja autamme mielellämme löytämään tarkoitukseen sopivan tuotteen.

Ydinarvomme VIP-palvelu ei ole pelkkää puhetta, vaan on osa identiteettiämme ja toimintamme peruspilari. Lupaamme olla luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu vaivattomasti ja joustavasti. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen.

VIP-Palvelulupauksemme

Kysyttävää tuotteesta tai toimituksesta ja tarvitset nopean vastauksen puhelimitse?

Emme laita sinua jonoon kuuntelemaan humppaa tai arpomaan oikeita numeroita vaan vastaamme sinulle!

Kyllästynyt odottamaan sähköpostivastausta, joka häviää nopeudessa kirjepostille?

Joka arkipäivä klo 8.00–16.00 viipymättä palveleva osoite on asiakaspalvelu@vipoffice.fi. Kokeile ja ylläty!

Turhautunut vääntämään rautalankaa chatboteille?

Meidän chatissa toisessa päässä palvelee aina elävä, hengittävä ja ajatteleva ihminen!

Tilaus on jätetty ja jotain tärkeää unohtui?

Ei hätää. Kun olet vikkelästi meihin yhteydessä, voimme vielä lisätä tuotteet samalle toimitukselle.

Väsynyt etsimään, kun ei sitä tuotetta löydy täältäkään?

Järjestämme päivittäin asiakkaillemme varastovalikoimamme ulkopuolisia tuotteita ja mikä parasta, autamme tarkoitukseen sopivan tuotteen löytämisessä. Miksi et siis kysyisi meiltä?