Villasukat

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 2 kpl
«1»
Lue lisää

Villasukka kotimainen koko 38‑41

Tuotenumero: 502320

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

Villasukka kotimainen koko 42‑45

Tuotenumero: 502321

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 2 kpl
«1»

Yksilöity liikelahja lämmittää jalkoja ja sydäntä

Villasukka on perinteinen suomalainen lahja, jonka voi antaa niin vaarille kuin vauvallekin, ja tietysti kaikille siltä väliltä. Villasukat ovat suomalaiseen kulttuuriin juurtunut osoitus välittämisestä. Villasukat ovat lahja, joka päätyy varmasti käyttöön.

Suomalaista työtä tukeva lahjaidea

Villasukat ovat oiva mainoslahja tai lämmin kiitos työntekijöille ja kollegoille tehdystä työstä. Ulkomaalaiselle liikekumppanille on mukava antaa muistoksi jotain näin puhtaasti suomalaista.

Ja mikäpä olisikaan parempi aitoa suomalaista työtä tukeva lahjaidea kuin perinteinen villasukka. Helsingin Villasukkatehdas on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Aina muodikas villasukka

Villasukka on perinteisistä perinteisin neulemalli, jonka monet meistä ovat ainakin peruskoulussa toteuttaneet. Nykyään neulotut villasukat ovat suorastaan trendikkäitä, ja some pursuilee erilaisia ohjeita, malleja ja ideoita näppäräsormisille. Värejäkin saa jo käyttää ihan uudella tavalla, vaikka toki perinteinen harmaa on ikuisesti klassikko.

Presidentti Kekkonen esiintyi monissa valokuvissa perinteisissä paksuissa, harmaissa villasukissa, jotka olivatkin tarpeelliset rakkaan hiihtoharrastuksen parissa.

Käsityön arvostus on viime vuosina kokenut uuden heräämisen. Helsingin Villasukkatehtaan villasukkien valmistuksesta suuri osa onkin edelleen tarkkaa käsityötä, ja jokainen tehtaalta lähtevä villasukka tarkistetaan yksitellen.

Perinteinen villasukka on trendikäs niin väreissä kuin harmaanakin.

Villa on lyömätön materiaali sukille

Villa on oiva materiaali sukille hyvän lämmöneristyskykynsä ansiosta. Villa imee myös hyvin kosteutta ilman, että se tuntuu kylmältä ja märältä. Villalla on lisäksi antibakteerisia ominaisuuksia, mikä estää hajujen syntymistä. Sukkamateriaaliksi villa onkin aivan ykkönen.

Villalla on kuitenkin taipumus kutistua voimakkaasti, eikä se ole lujuudeltaan kovin kestävä kuitu. Sukkalankaan lisätäänkin usein kulutuskestävyyden parantamiseksi lujuudeltaan parempia keinokuituja, kuten polyesteri tai polyamidi.

Helsingin Villasukkatehtaan langoissa käytettävä villa on peräisin Uudesta-Seelannista ja se on eettisesti tuotettua.

Lisää tietoa villasta

Pese villasukat oikein

Villan yksi hyvistä ominaisuuksista on lianhylkivyys. Välillä villasukkia kannattaa kuitenkin pestä. Pesu palauttaa myös villasukan muodon, jos se on venähtänyt käytössä.

Villasukat voi pestä käsin tai koneessa, ja pesulämpötilana kannattaa suosia matalia lämpötiloja, esimerkiksi 30°. Käytä villalle tarkoitettua, nestemäistä pH-neutraalia pesuainetta ja anna kuivua itsekseen ilman rumpukuivausta. Korkeat lämpötilat eivät tee villalle hyvää.

Katso tarkemmat pesu- ja hoito-ohjeet Helsingin Villasukkatehtaan sivulta.

Villasukkien pesuohjeet