Palvelemme asiantuntevasti ja henkilökohtaisesti – työympäristösi toimivuuden puolesta

Anna meidän tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta. Meiltä saat toimistotarvikkeiden ja hyllytyspalvelun lisäksi modernit toimistokalusteet ja -laitteet asennuksineen. Tarvittaessa tarjoamme myös rahoitusratkaisuja.

Tutustu tarkemmin palveluihimme alla.

Hyllytyspalvelu

Toimistotarvikkeiden hankkiminen hoituu kuin itsestään hyllytyspalvelun avulla. Kiinteä, tarpeeseen sovitettu hyllytysväli ja optimaaliset hyllytysmäärät helpottavat varastonhallintaa. Toimistotarvikkeita on aina oikea määrä saatavilla, eikä varastoon pääse näin myöskään kertymään tarpeetonta tavaraa. Hyllytettävää tuotevalikoimaa ylläpidetään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Automatisoitu hyllytys ei vie asiakkaan aikaa avustaviin tehtäviin, joten hyllytyspalvelu on varsinkin isommissa toimistoissa käytännöllinen apu.

Hyllytyspalvelut saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Kalusteet ja showroom

Haluatko päivittää toimiston sisustusta isossa tai pienessä mittakaavassa? Meiltä löydät monipuolisesti laadukkaita ja tyylikkäitä toimistokalusteita, akustiikkaratkaisuja sekä ergonomisia työpisteratkaisuja.

Showroomissamme on esillä kattavasti erityyppisiä toimistokalusteita, kuten akustoivia kalusteita / ratkaisuja, ergonomisia työtuoleja sekä korkeussäädettäviä seisomatyöpöytiä. Ja hieman tavanomaisista showroomeista poiketen kalusteet ovat meillä aidosti päivittäisessä käytössä toimistotyöympäristössä. Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan toimistokalusteisiin aidossa käyttötilanteessa Helsingin Pitäjänmäessä.

Lue lisää

Asennuspalvelu sekä AV- ja sähköasennukset

Kokoamme kalusteet käyttövalmiiksi ja tarvittaessa ohjeistamme niiden säädöissä ja käytössä sekä annamme vinkkejä esimerkiksi ergonomiaan liittyen. Asennamme taulut, naulakot, kyltit ja opasteet tukevasti omille paikoilleen.

Hoidamme luotettavan ja kokeneen yhteistyökumppanimme kautta haastavammatkin asennukset, kuten neuvottelusaarekkeiden AV-asennukset ja sähkötyöt, jotka vaativat onnistuakseen tarvittavat pätevyydet omaavan ammattilaisen. Näin esimerkiksi presentaatioissa ja etäpalavereissa välttämättömät laitteistot ovat toimintavalmiita, kun tarvitset niitä. Asennuspalvelut saatavilla pääkaupunkiseudulla.

Leasingrahoitus

Leasingrahoitus mahdollistaa ajanmukaisten laitteiden ja kalusteiden hankinnan joustavasti. Esimerkiksi toimiston kalustehankinnat kannattaa toteuttaa leasingrahoituksella, joka on helppo budjetoida kiinteiksi kuukausieriksi. Leasingrahoituksen kautta hankitut investoinnit eivät sido yrityksen pääomaa ja rasita kassaa. Pääoma voidaan sijoittaa vaikkapa yrityksen kehittämiseen. 

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, toisin kuin osamaksulla tai lainalla hankitut laitteet. Leasing vähentää myös laskujen käsittelystä aiheutuvaa työtä, kun eri toimittajien laskut liitetään yhdeksi koontilaskuksi leasingsopimukselle. Leasingkauden päätyttyä yrityksellä on mahdollisuus lunastaa tuotteet sopimuksella määritetyllä jäännösarvolla alkuperäisestä kauppasummasta. Leasingtuotteet on vakuutettu. 

Kauttamme on mahdollista saada Svea-leasingrahoitusta aina 500 eurosta ylöspäin.

Muista uusia ja vanhoja työntekijöitä

Henkilökohtainen tervetuliaispaketti toivottaa uuden työntekijän tervetulleeksi taloon ja osaksi työporukkaa. Tervetuliaispakettiin voi sisällyttää hauskoja ja hyödyllisiä tarvikkeita, jotka ilahduttavat ja auttavat tiimin uuden jäsenen alkuun ensimmäisenä työpäivänä. Kokoamme, varastoimme ja toimitamme ennalta suunnitellut tervetuliaispaketit oikeana ajankohtana uuden työntekijän työpisteelle. Tuotesettiin voi kuulua esimerkiksi firman logolla varustettu huppari tai muu brändätty tuote, oleellisimmat työssä tarvittavat toimistotarvikkeet sekä henkilökohtaiset terveiset. Mukaan voi sujauttaa lisäksi vaikkapa ohjeistusmateriaaleja tai pientä välipalaa uudelle työntekijälle.

Haluatko muistaa henkilökuntaa juhlapäivinä? Paketoimme ja postitamme joululahjat ja muut muistamiset puolestasi. Mukaan voidaan sujauttaa toiveittesi mukainen tervehdyskortti.

Jätä meille alla olevalla lomakkeella yhteystietosi ja viestisi koskien toivomaasi palvelua, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.