Kotimainen

Kotimainen toimistotarviketukku

VIP Office Oy on täysin kotimainen toimistotarviketukku, joka on palvellut kaiken kokoisia yrityksiä ympäri Suomen jo yli 20 vuotta. Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Omalla toiminnallamme haluamme erityisesti tukea suomalaista osaamista ja työtä, joka päivä.

Verkkokaupallamme on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu. Se kertoo, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa. Avainlipun tarkat kriteerit varmistavat, että Avainlippu-merkkiä kantava verkkokauppa tukee suomalaista työtä ja taloutta. Yrityksen pääkonttorin ja johdon tulee olla Suomessa ja yrityksen tulee olla suomalaisessa omistuksessa. Asiakaspalvelun ja varaston tulee olla Suomessa ja toimitusten tapahtua Suomesta käsin. Merkki auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon.

Miten kotimaisuus näkyy meillä VIP Officella?

Kotimaisuus näkyy toiminnassamme niin järjestelmissä, logistiikassa kuin tuotevalikoimassakin. Liiketoimintaamme ylläpitävät keskeiset järjestelmät, kuten verkkokauppa sekä toiminnanohjausjärjestelmä, on toteutettu yhteistyössä suomalaisten kumppaneiden kanssa. Tuemme suomalaista työtä tekemällä yhteistyötä kotimaisen lähettipalvelun kanssa. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle suuntautuvissa toimituksissa käytämme hiilineutraaleja Posti Green -kuljetuksia. Verkkokaupassamme kotimaiset tuotteet on selkeästi merkitty tukemaan hyviä valintoja.

Kotimaisuus ja paikallisuus osana hyvää palveluamme

Erityisesti kotimaisuus näkyy palvelussamme, joka on paikallista, osaavaa ja asiakkaan tarpeet huomioivaa. Palvelemme sinua kaikissa mahdollisissa (ja mahdottomalta tuntuvissa) toimistotarvikkeisiin liittyvissä asioissa. Neuvomme mielellämme tuotteiden käytössä, selvitämme saatavuuden ja etsimme päivittäin asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivia tuotteita, jotka eivät kuulu normaaliin tuotevalikoimaamme.

Kannustamme valitsemaan kotimaisen tuotteen

Suosimme tuotevalikoimassamme kotimaisia, laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja pitkäikäisiä tuotteita. Pyrimme löytämään valikoimaan mahdollisimman paljon suomalaisia brändejä ja Suomessa suunniteltuja, valmistettuja tai kasattuja tuotteita. Kotimaista työtä ja osaamista tukevat tuotteet on merkitty verkkokaupassamme Suomen lippu -ikonilla, jolla olemme pyrkineet tekemään kotimaisten tuotteiden valitsemisen mahdollisimman helpoksi.