Suodata

SuodataHubert – keinuva tuoli

Softrend Hubert-tuoli on hauska ja tyylikäs, korkea aktiivi-istuin tammipuisilla keinujaloilla tai täyden ympyrän kääntyvällä pallomaisella jalalla. Leikkisä, nojatuolimainen tuoli sopii aktiiviseen ideointiin ja luovaan workshop-työskentelyyn, jossa keho saa liikkua ja mieli löytää uusia polkuja. 

Keinuva aktiivituoli tuo rentoutta neuvotteluihin

Keinuva aktiivituoli Hubert kuuluu Creative Corners -sarjaan, joka tuo neuvottelutilaan uudenlaista ajattelua ja työtapoja huonekalujen muotoilun kautta. Kokouksiin saa rentoutta, kun keho ja aivot virkistyvät aktiivituolilla keinuessa.

Aktiivinen istuminen tehostaa luovaa ajattelua ja tuo vauhtia tiimityöskentelyyn ja brainstormaukseen.

Seiso, istu, nojaa, venyttele... Hubert kannustaa liikkumaan tilassa

Veikeä Hubert tuo liikettä ja luovuutta toimistoon. Korkea aktiivituoli tukee kehon aktiivisuutta, ja siitä on nopea nousta seisomaan ja liikkumaan tilassa. Lystikäs muotoilu antaa mahdollisuuksia istua nojatuolilla monella eri tapaa, vaikka sivuttain tai nurinperin selkänojaan.

Työtilaa pääsee näin käyttämään aktiivisemmin ja joustavammin. Huonekalut eivät ole rajoittamassa luovuutta vaan tukevat sitä. Hubertia on näppärä siirrellä paikasta toiseen selkänojassa olevasta puisesta ottimesta.

Leikkisä, nojatuolimainen Hubert-aktiivituoli on luotu hauskempaan istumiseen, vapaampaan liikkumiseen ja joustavampiin neuvotteluihin.

Keinuminen on saman aikaisesti hauskaa ja aivoja stimuloivaa. Hubert-nojatuoliin voi keinujalkojen sijasta valita pallomaisen, 360 astetta pyörivän jalan, joka antaa entistä enemmän liikkuvuutta ja dynaamisuutta istumiseen.

Luovan nurkkauksen kalusteet tuovat toimistoon uudenlaisen tavan olla – ja uudenlaisen tavan ajatella.

Hubert Mini -aktiivinojatuoli sopii lounge-kalusteeksi

Perinteinen, matala työpöytä vaatii myös korkeudeltaan tavallisen istuimen. Miniversio keinuvasta aktiivituolista on 10 cm matalampi.

Hubert Mini sopii esimerkiksi loungeen matalan sohvapöydän äärelle ja antaa samalla rennon ja leikkisän fiiliksen asiakastiloihin.

Jos neuvotteluhuoneessa on käytössä perinteinen pöytä, on miniversio tuolista ergonomisesti oikea valinta.

Valitse koekäyttöön sopiva Hubert-aktiivituoli käyttötarkoituksen perusteella.

Tämä pitää koeistua!

Olet tervetullut showroomiimme keinumaan Hubertilla ja kokeilemaan, miltä tuntuu hauskempi ja luovempi istuminen.

Samalla pääset testaamaan aktiivituolin toimivuutta erilaisten pöytien kanssa. Voit vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä asiantuntijaamme, niin esittelemme tuotteen virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Ota yhteyttä

Korkea, liikuteltava pöytä dynaamiseen ja luovaan ryhmätyöskentelyyn

Keinuva, korkea aktiivituoli kaipaa normaalia korkeamman pöydän kaverikseen. Rolf-pöytä on suunniteltu varta vasten käytettäväksi liikkuvaan ja aktiiviseen ryhmätyöskentelyyn. Korkean pöydän ääressä on mahdollista työskennellä seisten, ja välillä jalkoja voi lepuuttaa nojaamalla korkeaan Hubert-aktiivituoliin.

Kun ihmiset seisovat, kaikki ideat ja ajatukset ovat tasa-arvoisia, spontaaneja ja tervetulleita.

Pöytää voi vaivatta liikutella tilassa aina tarpeen mukaan pyörillä varustettujen jalkojen ansiosta. Rolf-työpöytään on saatavilla musta tai valkoinen pöytälevy sormenjälkiä hylkivää Formica Infiniti™ -korkeapainelaminaattia.

Leikittelevää designia istumiseen

Hubert tuo piristystä ja dynamiikkaa toimiston sisustukseen. Verhoilun suhteen tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joten väreillä pääsee leikittelemään. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään.

Valitse omaan tarpeeseen sopivat materiaalit

Hubert-tuolin verhoilun suhteen valittavissa on runsaasti vaihtoehtoja niin valmistajan, värien kuin verhoilukankaan ominaisuuksienkin suhteen.

Kierrätettyjä ja luontoystävällisiä kankaita valikoimassa ovat 100% kierrätysmuovista valmistettu Camira Rivet ja kierrätettyä polyesteria hyödyntävä Gabriel Cura.

Tuolin verhoilukangas ei ole irrotettavissa. Pehmuste on syttymätöntä ja kestävää polyuretaania. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään. Istuimen keinuva jalkaosa on massiivitammea, ja tuoliin on saatavilla myös 360° keinuva, pyöreä jalka POM-muovia. Selkänojassa on kätevä puinen otin tuolin siirtämiseen. Istuimella on viiden vuoden takuu.

Käyttäjäystävällistä muotoilua ja laadukkaita, käsin valmistettuja kalusteita

Softrend on vuonna 1997 perustettu virolainen perheyritys, joka on erikoistunut nykyaikaisten toimistojen ja julkisten tilojen kalusteisiin.

Softrend tunnetaan Euroopassa oivaltavista ja mukavista tuotteistaan. Tehtaan 35 mestaria valmistavat kalusteet käsityönä.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Väänassa, Tallinnan lähistöllä.

Kalusteissa yhdistyy paitsi mukavuus ja käyttäjäystävällinen huippudesign, myös tuotteiden korkea laatu. Laatu käsittää kestävät materiaalit, työtavat sekä osaavan henkilökunnan. Softrendin päätöksenteko perustuu kestävään kehitykseen sekä luonnon, ympäristön ja ihmisten tarpeiden huomioimiseen.

Sekä Hubert-aktiivituolin että Rolf-työpöydän suunnittelun takana ovat korkeatasoisen suunnittelutoimisto Iseasin perustaja, toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Martin Pärn sekä kalustesuunnittelija Janno Nõu.

Iseasin suunnittelijatiimillä on kokemusta elektroniikan alalta, lääketieteellisistä laitteista, huonekalusuunnittelusta sekä sisustusarkkitehtuurista. Suunnittelun ideologiana on tarjota kuluttajalle toiminnallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä tuotteissa, jotka samalla ovat kauniita.

Virolaisten yhteistyökumppanien lisäksi Iseasilla on kansainvälistä kokemusta suunnittelutyöstä meille suomalaisille tutuille yrityksille kuten Martela, Finlux ja Paulig.