Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

VIP Office Oy

VIP Office on 100% kotimainen yhtiö. Olemme palvelleet yrityksiä ympäri Suomen jo vuodesta 2003 alkaen ajatuksella Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita™.

Tarjoamme laajan valikoiman huipputuotteita niin toimistoon kuin työmaalle – myös yritysten logopainatuksilla. Vaikka olemmekin ylpeitä verkkokaupastamme, emme ole vain pilvessä leijuva kauppias. Meidät tavoitat aina puhelimella, sähköpostilla tai chatilla riippuen siitä, miten sinulle parhaiten sopii. Toimintamme lähtökohtana on palvelu ja asiakkaan auttaminen kaikissa tilanteissa!

Haluamme tarjota alan parasta palvelua – VIP-palvelua. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Hoidamme toimitukset nopeasti ja luotettavasti aina perille asti. Uusimme tuotevalikoimaa ja kehitämme palveluita jatkuvasti asiakkaiden kokemusten sekä toiveiden pohjalta. Ympäristöasiat ja kotimaisuus ovat erittäin tärkeä osa toimintaamme. Olemme luotettava kotimainen yhteistyökumppani.

Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman! Toimintamme perusta ja suurin arvo on iloinen ja tyytyväinen asiakas – VIP-asiakas.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Suomen Vahvimmat


Arvot

    
Ympäristön merkitys on korostunut suuresti. Huoli ilmaston lämpenemisestä on laittanut meidät ajattelemaan omien jalanjälkiemme merkitystä. Omalta osaltamme otamme tämän huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme.

Suosimme valmistajia, jotka ovat huomioineet ympäristöasiat tuotantoprosesseissaan. Kasvatamme jatkuvasti ympäristöystävällisten tuotteiden osuutta tuotevalikoimassamme. Käytämme pakkausmateriaalit tehokkaasti uudelleen sekä kierrätämme tyhjät värikasetit.

Haluamme tarjota mahdollisimman laajan valikoiman ympäristöystävällisiä tuotteita. Ympäristöystävällisellä tuotteella tarkoitetaan tuotetta, joka elinkaarensa aikana kuluttaa mahdollisimman vähän luonnonvaroja. Tuotteen valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja tai se on biologisesti hajoava.
 


Yhteystiedot

VIP Office Oy (y-1853016-5)

Pähkinärinteentie 41
01710 VANTAA
Puh. (09) 7599 510
asiakaspalvelu@vipoffice.fi

Verkkolaskutiedot

Verkkolaskuosoite
FI2757805520016860

OVT-tunnus
003718530165

Operaattori
OP-Pohjola-ryhmä

Välittäjän tuunus
OKOYFIHH

vipoffice.fi täysversio