Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

VIP Office Oy (Y-tunnus 1853016-5)
Pähkinärinteentie 41
01710 Vantaa

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Petri Nuolivirta
VIP Office Oy
Puh. (09) 7599 510
Sähköposti: petri.nuolivirta@vipoffice.fi

REKISTERIN NIMI

VIP Office Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on VIP Office Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely, arkistointi ja seuranta. Tietoja voidaan käyttää myös VIP Office Oy:n toiminnan kehittämiseen sekä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta suoramarkkinointia. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisterin sisältämät tiedot ovat käyttäjien itsensä verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä antamia tietoja tai VIP Office Oy:n henkilökunnan asiakkaan suostumuksella rekisteriin toimittamia tietoja.

Henkilörekisteri sisältää mm. seuraavat tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilön nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot tilauksista 


TIETOJEN LUOVUTUS JA SUOJAUS

Henkilörekisterin tiedot ovat VIP Office Oy:n sisäistä tietoa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteröityneellä on oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa henkilötietojaan rekisteristä. Rekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Järjestelmä on suojattu palomuurilla. Tiedot sijaitsevat salasanasuojatulla palvelimella ja ne on sijoitettu fyysisesti paikkaan, jonne ulkopuolisilla tahoilla ei ole pääsyä.

vipoffice.fi täysversio