Palaute Ohjeet Soita(09) 7599 510 Sähköposti Chat- palvelu

ma - pe
8-16

Kysy meiltä

Toimistotarvikkeet yrityksille VIP-palvelulla vuodesta 2003

• Toimistotarvikkeet, kahviotarvikkeet ja kalusteet kotimaiselta toimittajalta
• Toimitukset nopeasti aina perille asti ympäri Suomen
• Ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista palvelua
• Haluamme tehdä työpäivästäsi helpomman!

Meille kaikki asiakkaat ovat VIP-asiakkaita ™

Kirjaudu sisään

» Tilaa uusi salasana

Myynti- ja toimitusehdot

vipoffice.fi on yritysasiakkaille suunnattu verkkokauppa.

Tilaaminen on mahdollista rekisteröityneenä/rekisteröitymättömänä käyttäjänä. Maksutapana on lasku. Tarkistamme luottotiedot ja pidätämme oikeuden ennakkomaksun pyytämiseen joissain tapauksissa.

Emme ole myyjänä vastuussa selaimien yhteensopimattomuudesta, tietoliikennekatkoksista ja niiden aiheuttamista ongelmista emmekä verkkokaupassa mahdollisesti esiintyvistä hintavirheistä.

Verkkokauppatunnukset

Ostajan velvollisuus on huolehtia verkkokauppatunnusten asianmukaisesta säilyttämisestä. Myyjän velvollisuus on sulkea tunnukset viipymättä, kun ostaja on esittänyt sulkemispyynnön. Ostaja on vastuussa kaikista tilauksista, jotka on tehty tunnusten perusteella. Jokaisesta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus ostajan määrittämään sähköpostiosoitteeseen.

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen tai ne voi noutaa tilauksesta VIP Office Oy:n varastosta. Toimituksiin sovelletaan seuraavia ehtoja, ellei muuta ole kirjallisesti sovittu.

Toimitusmaksu

9,90 €/ toimitus. Yli 250 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

Noudoista ja jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat arvonlisäverottomia hintoja ja voimassa toistaiseksi. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Maksuehdot

14 päivää netto, viivästyskorko 12%.

Näytteet

Näytteeksi lähetetyt tuotteet laskutetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä 8 päivän kuluessa.

Palautukset

Toimituksia koskevat huomautukset on esitettävä 8 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa. Myyjä pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta tilatun määrän vuoksi tai tuotteen ollessa myyjän normaalista varastoinnista poikkeava.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen alkuperäisessä pakkauksessaan, jossa ei saa olla ylimääräisiä merkintöjä. Asiakkaan vastuulla on suojata tuote riittävän hyvin kuljetusta varten. Varastovalikoiman ulkopuolelta asiakkaan pyynnöstä tilatuilla tuotteilla, poistotuotteilla ja kalentereilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Jos tuotteen palautus johtuu asiakkaan tekemästä tilausvirheestä, maksaa asiakas palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Muissa tapauksissa palautus hoidetaan myyjän kustannuksella myyjän ilmoittamaa kuljetusyhtiötä käyttäen.

Myyjä voi korvata virheellisen tuotteen valintansa mukaan joko uudella virheettömällä tuotteella tai palauttamalla asiakkaalle kauppahinnan. Mikäli palautettava tuote tai sen pakkaus ei ole myyntikelpoisessa kunnossa, myyjällä on oikeus määritellä tuotteesta maksettavan hyvityksen määrä tai olla hyväksymättä palautusta.

Vialliset tuotteet

Mikäli tuotteella on voimassa oleva takuu, noudatetaan valmistajan ilmoittamia takuuehtoja (lisätietoja asiakaspalvelustamme). Viallisen värikasetin palautuksen mukaan tulee liittää tulostusnäyte. Viallisten tuotteiden palautuksesta on aina sovittava etukäteen myyjän kanssa.

vipoffice.fi täysversio