Paras työtuoli minulle? Tuolivinkit erilaisille työpisteille

Vaihdoimme ajatuksia hiljattain täällä toimistolla itse kunkin käyttämästä työtuolista. Juttu lähti siitä, miksi olemme jokainen valinneet aivan erilaiset tuolit, ja miksi ne sopivat juuri omaan käyttöön. Emme siis ainoastaan myy näitä työtuoleja, vaan ne ovat vuosien saatossa testattuja ja hyväksi havaittuja, kukin omaan käyttötarkoitukseensa. Keskustelusta sukeutui sen verran mielenkiintoinen, että päätimme koota parhaimmat oivallukset näin blogin muodossa myös teille asiakkaille.

 

Myydyin työtuolimme Tronhill Magna on Samin valinta

Tronhill Magna on ollut halki vuosien myydyin tuolimme, eikä ihme, sillä tässä työtuolissa on hinta-laatusuhde juuri kohdallaan. Magna on myös aina ollut Samin luottotuoli. Useimmiten myyntimiehen päivä kuluu puhelimessa ja Teams-palavereissa, eikä silloin äänestä auta paistaa huonon ryhdin mukanaan tuoma nuutuneisuus. Onneksi Magnan erittäin monipuoliset säädöt tarjoavat mukavan ja ryhdikkään asennon. Koska staattinen tököttäminen ei tee kenellekään hyvää, säätöjä on näppärä muuttaa aina tilanteen mukaan pitkin päivää. Välillä on hyvä heittää selkänoja taakse ja koivet ylös, sekä napata se kolmas kuppi kahvia. Hyvä työtuoli on varmasti ainakin yksi syy, miksi Sami kuulostaa niin aurinkoiselta aina, kun hänen kanssaan juttelee puhelimessa.

Magnasta mainittakoon vielä erityisesti sen kestävyys: villakankaan 200 000 martindalen hankauskesto ja keinonahkaiset vahvistukset selkänojassa pitävät pintansa intensiivisimmänkin istujan alla. Samin edellinen neonvihreä Magna oli vielä hyvissä voimissa uskomattoman 10 vuoden palveluksensa jälkeen. Nyt alla on jälleen sama malli, joka kuitenkin väriensä puolesta sointuu uuteen toimistoon hiukan paremmin.

Suosituin työtuolimme Tronhill Magna on uskomattoman kestävä ja monipuolinen.

Tronhill Magna

Tronhill Swing -aktiivituoli tarjoaa mahdollisuuden nojailla seisomisen välillä

Tronhill Swing -työtuolit sopivat loistavasti työpisteelle, jossa seistään paljon ja josta siirrytään välillä muille työpisteille. Meillä Nooran käyttöön kaikista mallituolista useimmin on valikoitunut Tronhill Swing 2 -aktiivituoli. Miksi näin? Swing on tarkoitettu aktiiviseen istumiseen, tai paremminkin seisomatyön tueksi. Nooran päivään kuuluu jonkin verran koneella työskentelyä, mutta työpisteeltä tulee singahdettua varastoon tuon tuostakin. Miksipä siis juurtua istuma-asentoon lainkaan! Seisova työasento sopii tämän tytön selälle muutenkin paremmin. Sähköpöytä tai muu korkeampi työtaso on Swingille ehdoton kaveri, koska työskentelyasento on väistämättä hiukan ylempänä kuin tavallista työtuolia käytettäessä. Swing sopii myös hyvin vaikkapa myynti- tai infotiskille, josta jalkaudutaan tämän tästä muihin tehtäviin.

Tronhill Swing kestää kallistelun ja kääntyilyn, mutta ei kannusta staattiseen istumiseen, joka voi tunnetusti pitemmän päälle aiheuttaa selkäjumeja.

Tronhill Swing

Tyylikäs ja mukava Tronhill Solium -työtuoli sopii erityisesti pitkille istujille

Autoilun ystävät ymmärtävät varmasti, jos luonnehdimme Tronhill Soliumia työtuolien Ferrariksi. Elegantti, sulavan näköinen ja ihailua herättävä istuin, jolla työpäivä rullaa kevyesti kuin unelma. Hintansa puolesta ei toki kuitenkaan sieltä kalleimmasta päästä. Peten työpisteelle tämä työtuoli on vuosien saatossa päätynyt muun muassa siksi, että Solium on kuin luotu pitkälle istujalle. Tuttu ongelma kookkaammalle kaverille on aina liian ahdas penkki, oli kyse sitten lentokoneesta tai toimistotuolista. Soliumin hengittävä, majesteettisen korkea verkkoselkänoja tukee rankaa koko matkalta, mutta kevyt materiaali ei hiosta tiukemmankaan Excel-session aikana. Lisäksi tämän työtuolin istuinosa on syvyyssuunnassa hiukan pidempi, joten se tukee hyvin reisiä polveen saakka.

Tuolin elegantti muotoilu sopii tyylitietoiselle, joka vaatii luksusta myös arkipäiviinsä. Solium-työtuoli sopiikin työpisteelle, jossa pääsääntöisesti istutaan koko työpäivän ajan. Miksei tämä ajaton tuoli poikineen sopisi myös tilavampaan neukkariin, jossa halutaan todella tehdä vaikutus asiakkaisiin.

Tronhill Solium

 

Meillä on täällä Pitäjänmäen showroomissa esillä kaikki nämä tuolit ja useita muitakin, ja niitä saa tulla paikan päälle fiilistelemään, hypistelemään ja kokeilemaan oikeassa toimistoympäristössä! Muutamia malleja esittelytuoleista saa kokeiluun myös sinne omalle toimistolle tai kotiin, kysy lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@vipoffice.fi.