Työtuoli Tronhill SOLIUM Executive

Tuotenumero: 214380

Työtuoli Tronhill SOLIUM Executive

Tuotenumero: 214380

Kangas
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Käytännöllinen ja kehoa tukeva työtuolisopii tehokäyttöön, ja se soveltuu hyvin pitkille käyttäjille korkean selkänojan ansiosta. Elegantti ja kevyt design.
  • Helppokäyttöiset perussäädöt
  • Hengittävä verkkoselkänoja kevyen sporttista Runner-kangasta
  • Musta, muovinen jalkaristikko
  • Mustat korkeussäädettävät käsinojat (1D)
  • Takuu 5 vuotta
Tuotetiedot

Ergonominen työasento sekä kaunis ja kevyt design

Solium Executive -työtuoli on elegantti ja kevytlinjainen työtuoli. Sen tarjoama ergonominen istuma- asento perustuu tuolin helppokäyttöisiin, kehoa myötäileviin säätömahdollisuuksiin. Sulavalinjainen tuoli soveltuu erityisesti pitkille käyttäjille.

Mukava verkkokangasverhoilu joustaa ja hengittää

Ergonomisen Solium Executive -työtuolin selkänoja on päällystetty hengittävällä Runner- verkkokankaalla (100% polyesteria). Kevyt ja verkkomainen Runner -verhoilukangas on puoliksi läpinäkyvä, aavistuksen kolmiulotteinen ja erittäin visuaalinen, katseen vangitseva materiaali. Sporttisen Runner-kankaan hankauksenkesto on hyvä 70 000 martindalea. Runner-kankaat ovat kierrätettävää polyesteria, ja niiden valmistuksessa on käytetty 20 % kierrätettyä polyesteria.

Tuolin istuinosa ja niskatuki on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä Event-kreppikankaalla (100 % polyesteria). Synteettinen materiaali soveltuu hyvin ympäristöön, jossa on puhdistusta koskevia erityisvaatimuksia. Event-kankaan hankauksenkesto on erinomainen 100 000 martindalea. Event-kankaat ovat kierrätettävää polyesteria. Tronhill-työtuolien verhoilukankaat valmistaa Euroopan johtava huonekalukankaiden valmistaja Gabriel.

Verhoilumateriaalin ympäristömerkit

EU Ecolabel on Euroopan Unionin virallinen ympäristömerkki. Ympäristömerkittyjen tuotteiden arviointiin sisältyy koko tuotteen elinkaari raaka-aineesta tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty lainkaan tai on käytetty vain rajoitetusti terveydelle vaarallisia aineita.

Hyvät perussäädöt ergonomiseen työasentoon

Tuolin istumakorkeuden säätö välillä 47-60 cm. Istuinosaan synkronoitu keinumekanismi "Anti-Shock" -toiminnolla mahdollistaa 5 erilaista käyttöasentoa sekä selkänojan kaltevuuden säädön oman painon mukaan. Tuolissa myös selkänojan jäykkyyden säätö keinutoiminnossa.

Tuolin kokonaiskorkeus 131-144 cm. Istuimen leveys 48 cm. Istuimen syvyys 46 cm. Tuolin jalkaristikko on mustaa muovia ja sen halkaisija on 68 cm.

Tuolissa on mustat, korkeussäädettävät käsinojat.

Takuu 5 vuotta. Tuolit toimitetaan tehdastoimituksena noin viikon toimitusajalla (virheettömillä tuoleilla ei ole palautusoikeutta).