Työtuoli Tronhill MAGNA Executive Fame

Tuotenumero: 214360

Työtuoli Tronhill MAGNA Executive Fame

Tuotenumero: 214360

Kangas
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Ergonominen ja tyylikäs työtuoli erittäin monipuolisilla säädöillä sopii tehokäyttöön toimistossa ja intensiiviseen työskentelyyn. Erinomainen istuinmukavuus koko päivän ajan. Nykyaikainen design.
  • Erittäin kestävä Fame-kangas (hankauskesto 200 000 martindalea) ja keinonahka
  • Kromattu jalkaristikko
  • Mustat käsinojat 4D-säädöillä
  • Takuu 5 vuotta
Tuotetiedot

Erittäin monipuoliset säädöt takaavat hyvän ergonomian koko päiväksi

Magna Executive -työtuolin erittäin monipuoliset säädöt takaavat yksilöllisen ja ergonomisen asennon jokaisen istujan mittasuhteille. Erinomainen istuinmukavuus auttaa pysymään energisenä, virkeänä ja hyväntuulisena koko työpäivän ajan tietokoneen ääressä. Ergonominen ja tyylikäs työtuoli on täydellinen valinta työhyvinvoinnin tueksi.

Erittäin kestävä Fame-kangas on ylellisen pehmeä käytössä

Tyylikkään ja ergonomisen Magna Executive -työtuolin istuinosa sekä selkänoja on päällystetty ylellisen pehmeällä ja erittäin kestävällä Fame-verhoilukankaalla (95 % villaa, 5 % polyamidia). Energiaa ja eleganssia heijastava villasekoite on ylellisen pehmeää ja erittäin joustavaa, ja siinä on luja, klassinen tekstuuri. Laadukkaan ja ympäristöystävällisen Fame-kankaan hankauksenkesto on erinomainen 200 000 martindalea. Kangas puhdistetaan kuivapesumenetelmällä. Selkänojan yläosa sekä niskatuki on päällystetty kestävällä ja laadukkaalla keinonahalla. Tronhill-työtuolien verhoilukankaat valmistaa Euroopan johtava huonekalukankaiden valmistaja Gabriel.

Verhoilumateriaalin ympäristömerkit

EU Ecolabel on Euroopan Unionin virallinen ympäristömerkki. Ympäristömerkittyjen tuotteiden arviointiin sisältyy koko tuotteen elinkaari raaka-aineesta tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty lainkaan tai on käytetty vain rajoitetusti terveydelle vaarallisia aineita.

Erittäin monipuoliset säätömahdollisuudet takaavat ergonomisen työasennon

Tuolin istumakorkeuden säätö välillä 45-58,5 cm. Tuolin istuinosan "Epron Plus Flex" -synkronoitu mekanismi "Anti-Shock" -toiminnolla mahdollistaa 5 erilaista asentoa sekä selkänojan kaltevuuden säädön oman painon mukaan. Muita säätöjä ovat negatiivisen istuinkulman säätö, istuimen syvyyden säätö, selkänojan jäykkyyden säätö keinutoiminnossa sekä portaaton ristiseläntuen säätö. Istuinosa ja selkänoja on yhdistetty toisiinsa tyylikkäällä nylon J-palkilla, jossa myös selkänojan korkeuden säätö. Pyöreä kahva selkänojan alaosassa mahdollistaa kätevän portaattoman ristiseläntuen säädön.

Tuolin kokonaiskorkeus 122-145,5 cm. Istuimen leveys 47 cm. Istuimen syvyys 39-45 cm. Selkänojan korkeus 61,5 cm. Tuolin jalkaristikko on mustaa muovia ja sen halkaisija on 68 cm.

Tuolin 4D-säädettävissä käsinojissa on korkeudensäätö ylös ja alas, leveyden säätö sivusuunnassa lähemmäs ja loitommas kehoa sekä 360 astetta kääntyvät kyynärtuet, jotka liikkuvat myös syvyyssuunnassa eteen ja taakse.

Mukana säädettävä niskatuki, jossa on sekä korkeuden- että kallistuksensäätö.

Takuu 5 vuotta. Tuolit toimitetaan tehdastoimituksena noin viikon toimitusajalla (virheettömillä tuoleilla ei ole palautusoikeutta).