Ramka-tilanjakajakaappi

Tuotenumero: 216620

Ramka-tilanjakajakaappi

Tuotenumero: 216620

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Monikäyttöinen Ramka-kaluste toimii kaapistona, avohyllynä ja tilanjakajana, ja se kaunistaa niin avotoimistoa kuin julkista tilaakin. Yläosan kehykseen voi sijoittaa huonekasveja tai hyllykuutioita.
  • Mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan
  • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Tuotetiedot

Monikäyttöinen Ramka-kaluste toimii säilyttimenä ja tilanjakajana

Muuntautuvat säilytysratkaisut sopivat nykypäivän toimistoympäristöön. Ramka-kalusteessa yhdistyvät kauniisti ovellinen kaappitila ja avohyllystö. Kaluste voidaan sijoittaa keskelle tilaa, joten se toimii samalla tilanjakajana avotoimistossa tai julkisessa tilassa.

Ilmava yläosa muodostuu kehyksestä, jonne voidaan sijoittaa esineitä, joiden halutaan olevan esillä. Yläosaan voidaan sijoittaa Ramka-sarjan kuutiomaisia elementtejä, joita voi käyttää avohyllyinä tai viherkaukaloina.

Kotimaiset säilyttimet modifioitavissa asiakkaan toiveiden mukaan

Ramka-kalusteen runko ja ovet on valmistettu maalatusta MDF-levystä. Puiset osat ovat tammiviilua, ja yläosan kehys pulverimaalattua metallia. Vakiomitat: pituus 2000 mm, korkeus 1274 mm tai 1687 mm (korkeampi malli) ja syvyys 440 mm. Ovissa sormiurat.

Kalusteiden modifiointi on mahdollista asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi materiaalien suhteen. Ramka-kalusteet valmistetaan Suomessa.