Villasukka kotimainen koko 38-41

Tuotenumero: 502320

Villasukka kotimainen koko 38-41

Tuotenumero: 502320

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Ihanan pehmeät, aidot ja kotimaiset villasukat ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosikkilahja, joka kuuluu talveen. Vahvistettu kanta ja kärki kestävät kulutusta. Villasukan ympärille tulevaan vyötteeseen voidaan painaa asiakkaan logon lisäksi saateteksti tai slogan. Materiaali: 70% lampaanvillaa (mulesing-vapaa) 30% polyamidia. Konepesu 30° tai käsinpesu.
  • Helsingin Villasukkatehtaan laadukkaat villasukat
  • Ihanan pehmoinen mainoslahja
  • Kotimainen tuotanto
Tuotetiedot

Helsingin Villasukkatehtaan korkealaatuiset villasukat pitävät jalat lämpimänä

Luonnonmateriaali villa on hengittävä ja lämmin. Langassa käytetty polyamidi lisää materiaalin lujuutta käytössä sekä vähentää sukan kutistumista pesussa. Sukan kanta ja kärki on vahvistettu kestämään kovaakin kulutusta. Sukille suositellaan käsinpesua, mutta ne kestävät myös 30° konepesun. Helsingin Villasukkatehtaan yksilöllinen tarkastus takaa villasukkien korkean ja tasaisen laadun.

Yksilöidyt liikelahjat logolla

Yrityksesi logo tai muu mainos tulee painatuksena villasukkien ympärillä olevaan vyötteeseen. Sukat ovat mainio idea mainoslahjaksi tai lämmin kiitos työntekijöille.

Valitse brändiäsi tukeva väri. Villasukkien upeina värivaihtoehtoiva ovat jäkälänharmaa, limenvihreä, mustikansininen, okra (oranssi), puolukanpunainen, sammaleenvihreä, turkoosinsininen, vadelmanpunainen ja yönmusta.