Työtuoli Tronhill CARI

Tuotenumero: 214320

Työtuoli Tronhill CARI

Tuotenumero: 214320

Kangas
Niskatuki
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
  • Kestävä Event-kangas (hankauksenkesto 100 000 martindalea)
  • Musta, muovinen jalkaristikko
  • Mustat korkeussäädettävät käsinojat (1D)
  • Monipuoliset säädöt
  • Käytännöllinen työtuoli toimistoon
  • Soveltuu hyvin pidemmällekin käyttäjälle
  • Takuu 5 vuotta
Tuotetiedot

Käytännöllinen työtuoli monipuolisilla säädöillä

Tronhill Cari -työtuolin monipuoliset säädöt takaavat ergonomisen työasennon kaikille istujan yksilöllisten mittasuhteiden mukaan. Istuimen syvyyden säätö tekee tuolista pidemmällekin käyttäjälle hyvin soveltuvan. Tuolissa on myös hiukan leveämpi istuinosa ja selkänoja.

Event-kangas kestää käyttöä ja pesua

Käytännöllisen Cari-työtuolin istuinosa ja selkänoja on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä Event-kreppikankaalla (100 % polyesteria). Synteettinen materiaali soveltuu hyvin ympäristöön, jossa on puhdistusta koskevia erityisvaatimuksia. Event-kankaan hankauksenkesto on erinomainen 100 000 martindalea. Event-kankaat ovat kierrätettävää polyesteria. Tronhill-työtuolien verhoilukankaat valmistaa Euroopan johtava huonekalukankaiden valmistaja Gabriel.

Verhoilumateriaalin ympäristömerkit

EU Ecolabel on Euroopan Unionin virallinen ympäristömerkki. Ympäristömerkittyjen tuotteiden arviointiin sisältyy koko tuotteen elinkaari raaka-aineesta tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty lainkaan tai on käytetty vain rajoitetusti terveydelle vaarallisia aineita.

Monipuoliset toiminnot ergonomiseen työasentoon

Istuinosaan synkronoitu keinumekanismi "Anti-Shock" -toiminnolla mahdollistaa 5 erilaista käyttöasentoa sekä selkänojan kaltevuuden säädön oman painon mukaan. Muita säätöjä ovat selkänojan korkeuden säätö, selkänojan jäykkyyden säätö keinutoiminnossa sekä istuimen syvyyden säätö.

Tuolin kokonaiskorkeus ilman niskatukea 105-119 cm ja niskatuella 124-142 cm. Istuimen leveys 51 cm. Istuimen syvyys 43-49 cm. Selkänojan korkeus 59 cm. Tuolin jalkaristikko on mustaa polyamidia ja sen halkaisija on 68 cm.

Tuolissa on mustat, korkeussäädettävät käsinojat.

Tuoliin voi valita säädettävän niskatuen, jossa on sekä korkeuden- että kallistuksensäätö.

Takuu 5 vuotta. Tuolit toimitetaan tehdastoimituksena noin viikon toimitusajalla (virheettömillä tuoleilla ei ole palautusoikeutta).