Työtuoli Tronhill WORK

Tuotenumero: 214300

Työtuoli Tronhill WORK

Tuotenumero: 214300

Kangas
Niskatuki
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
  • Hengittävä verkkoselkänoja kevyen sporttista Runner-kangasta
  • Musta, muovinen jalkaristikko
  • Mustat korkeussäädettävät käsinojat (1D)
  • Monipuoliset säädöt
  • Säädettävä ristiselän tuki
  • Käytännöllinen työtuoli tehokäyttöön
  • Nykyaikainen ja kevyt design
  • Takuu 5 vuotta
Tuotetiedot

Käytännöllinen työtuoli jokapäiväiseen käyttöön

Käytännöllinen Tronhill Work -työtuoli sopii nykyaikaiseen toimistoon. Monipuoliset säädöt takaavat mukavan ja ergonomisen työasennon, joka auttaa pysymään energisenä. Työtuoli sopii tehokkaaseen työskentelyyn pidempinäkin päivinä tietokoneen ääressä. Taidolla yhdistetyt, laadukkaat materiaalit tukevat istuinmukavuutta, ja verkkoselkänoja hengittää ja viilentää selkää.

Mukava verkkokangasverhoilu joustaa ja hengittää

Monipuolisen ja ergonomisen Work-työtuolin selkänoja on päällystetty hengittävällä Runner-verkkokankaalla (100% polyesteria). Kevyt ja verkkomainen Runner-verhoilukangas on puoliksi läpinäkyvä, aavistuksen kolmiulotteinen ja erittäin visuaalinen, katseen vangitseva materiaali. Sporttisen Runner-kankaan hankauksenkesto on hyvä 70 000 martindalea. Runner-kankaat ovat kierrätettävää polyesteria, ja niiden valmistuksessa on käytetty 20 % kierrätettyä polyesteria.

Tuolin istuinosa on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä Event-kreppikankaalla (100 % polyesteria). Synteettinen materiaali soveltuu hyvin ympäristöön, jossa on puhdistusta koskevia erityisvaatimuksia. Event-kankaan hankauksenkesto on erinomainen 100 000 martindalea. Event-kankaat ovat kierrätettävää polyesteria. Tronhill-työtuolien verhoilukankaat valmistaa Euroopan johtava huonekalukankaiden valmistaja Gabriel.

Verhoilumateriaalin ympäristömerkit

EU Ecolabel on Euroopan Unionin virallinen ympäristömerkki. Ympäristömerkittyjen tuotteiden arviointiin sisältyy koko tuotteen elinkaari raaka-aineesta tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty lainkaan tai on käytetty vain rajoitetusti terveydelle vaarallisia aineita.

Monipuoliset säädöt ergonomiseen istumiseen

Tuolin istumakorkeuden säätö välillä 45-58 cm. Tuolin istuinosaan synkronoitu keinumekanismi "Anti-Shock" -toiminnolla mahdollistaa 5 erilaista käyttöasentoa sekä selkänojan kaltevuuden säädön oman painon mukaan. Muita säätöjä ovat istuimen syvyyden säätö, selkänojan jäykkyyden säätö keinutoiminnossa sekä ristiseläntuen säätö.

Tuolin kokonaiskorkeus niskatuella 106-119 cm. Istuimen leveys 51 cm. Istuimen syvyys 46 cm. Selkänojan korkeus 61 cm. Tuolin jalkaristikko on mustaa polyamidia ja sen halkaisija on 68 cm.

Tuolissa on mustat, korkeussäädettävät käsinojat.

Tuoliin voi valita säädettävän niskatuen, jossa on sekä korkeuden- että kallistuksensäätö.

Takuu 5 vuotta. Tuolit toimitetaan tehdastoimituksena noin viikon toimitusajalla (virheettömillä tuoleilla ei ole palautusoikeutta).