Työtuoli Tronhill GABRI Executive Fame

Tuotenumero: 214210

Työtuoli Tronhill GABRI Executive Fame

Tuotenumero: 214210

Kangas
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
  • Erittäin kestävä Fame-kangas (hankauksenkesto 200 000 martindalea)
  • Alumiininen jalkaristikko
  • Mustat/alumiiniset käsinojat 4D-säädöillä
  • Ergonominen ja tyylikäs työtuoli erittäin monipuolisilla säädöillä
  • Tehokäyttöön toimistossa ja intensiiviseen työskentelyyn
  • Erinomainen istuinmukavuus koko päivän ajan
  • Nykyaikainen designestetiikka
  • Takuu 5 vuotta
Tuotetiedot

Tehokas työtuoli intensiiviseen käyttöön

Käytännöllinen, korkean suorituskyvyn Tronhill Gabri Executive on suunniteltu tehokkaaseen työskentelyyn pidempinäkin päivinä tietokoneen ääressä. Työtuolin erittäin monipuoliset säädöt takaavat yksilöllisen ja ergonomisen asennon jokaisen istujan mittasuhteille, ja erinomainen istuinmukavuus auttaa pysymään energisenä, virkeänä ja hyväntuulisena koko työpäivän ajan. Nykyaikaisesti muotoiltu työtuoli nimettiin ehdokkaaksi German Design Awards -muotoilukilpailuun vuonna 2016 kategoriassa Excellent Product Design. Gabri Executive on täydellinen valinta mukavan istumisen ja työhyvinvoinnin tueksi.

Erittäin kestävä Fame-kangas on ylellisen pehmeä käytössä

Tyylikkään ja ergonomisen Gabri Executive -työtuolin istuinosa sekä selkänoja on päällystetty ylellisen pehmeällä ja erittäin kestävällä Fame-verhoilukankaalla (95 % villaa, 5 % polyamidia). Energiaa ja eleganssia heijastava villasekoite on ylellisen pehmeää ja erittäin joustavaa, ja siinä on luja, klassinen tekstuuri. Laadukkaan ja ympäristöystävällisen Fame-kankaan hankauksenkesto on erinomainen 200 000 martindalea. Kangas puhdistetaan kuivapesumenetelmällä. Tronhill-työtuolien verhoilukankaat valmistaa Euroopan johtava huonekalukankaiden valmistaja Gabriel.

Verhoilumateriaalin ympäristömerkit

EU Ecolabel on Euroopan Unionin virallinen ympäristömerkki. Ympäristömerkittyjen tuotteiden arviointiin sisältyy koko tuotteen elinkaari raaka-aineesta tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty lainkaan tai on käytetty vain rajoitetusti terveydelle vaarallisia aineita.

Erittäin monipuoliset säätömahdollisuudet takaavat ergonomisen työasennon

Tuolin istumakorkeuden säätö välillä 48-61 cm. Tuolin istuinosaan synkronoitu keinumekanismi "Anti- Shock" -toiminnolla mahdollistaa 5 erilaista käyttöasentoa sekä selkänojan kaltevuuden säädön oman painon mukaan. Muita säätöjä ovat negatiivisen istuinkulman säätö, istuimen syvyyden säätö, selkänojan jäykkyyden sääntö keinutoiminnossa, selkänojan korkeuden säätö sekä portaaton ristiseläntuen säätö.

Tuolin kokonaiskorkeus 123-141 cm. Istuimen leveys 47 cm. Istuimen syvyys 37-43 cm. Selkänojan korkeus 80 cm. Tuolin jalkaristikko on alumiinia ja sen halkaisija on 68 cm.

Tuolin 4D-säädettävissä käsinojissa on korkeudensäätö ylös ja alas, leveyden säätö sivusuunnassa lähemmäs ja loitommas kehoa sekä 360 astetta kääntyvät kyynärtuet, jotka liikkuvat myös syvyyssuunnassa eteen ja taakse.

Mukana säädettävä niskatuki, jossa on sekä korkeuden- että kallistuksensäätö.

Takuu 5 vuotta. Tuolit toimitetaan tehdastoimituksena noin viikon toimitusajalla (virheettömillä tuoleilla ei ole palautusoikeutta).