Tuotteet työympäristöön VIP-palvelulla.

Toimitusmaksu 9,90 € perille toimitettuna

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä

Hyvässä työtuolissa yhdistyvät laatu, toiminnallisuus ja näyttävä muotoilu

Mitä enemmän vietät aikaa työtuolissa, sitä suuremmalla syyllä kannattaa tuoli valita tarkoin. Perinteisessäkin työtuolissa on hyvä olla tarpeeksi toiminnallisuutta ja säätömahdollisuuksia, jotta se olisi jokapäiväisessä ja pitkään jatkuvassa käytössä mahdollisimman ergonominen ja tarjoaisi myös vaihtelua työasentoihin.

Toimistotuolissa tarpeellisia säätöominaisuuksia ovat keinutoiminto ja synkromekanismi sekä säädettävät käsinojat ja niskatuki. Työtuolin tulee olla säädettävissä monipuolisesti juuri käyttäjänsä kehon mittasuhteiden kuten pituuden ja painon mukaan, jotta työskentely olisi mahdollisimman miellyttävää. 

Erittäin kestävä toimistotuoli monipuolisilla säädöillä

Näyttävän ja reilun kokoisen Tronhill Magna Executive -työtuolin monipuoliset säätömahdollisuudet antavat käyttäjälle vapaat kädet muokata työtuoli juuri oikeanlaiseksi omaan käyttöön. Työtuolin ergonomisesti muotoillun istuimen kallistusta ja syvyyttä pääsee muuttamaan, samoin istuimen keinumekanismia.

Tronhill Magna-työtuolin uskomattoman monipuoliset säätömahdollisuudet antavat vapauden muokata tuolia yksilöllisesti.

Tronhill Magna Executive

Klassisesti muotoiltu työtuoli sopii toimistolle ja kotiin

Värikkäissä ja eleganteissa Tronhill Solium-työtuoleissa on monipuoliset säädöt, ja ne on mahdollista saada verhoiltuna suosikkiväreillä ja -materiaaleilla. Verhoilumateriaali on erittäin kestävää ja laadukasta Fame-villasekoitekangasta.

Korkealla selkänojalla varustettu Tronhill Solium Executive -työtuoli on ergonominen ja sulavalinjainen, ja se tukee kehoa erinomaisesti. 

Tronhill Solium Executive

 

Tronhill Solium Manager -työtuolissa on matalampi selkänoja, ja se sopii klassisen muotoilunsa ansiosta myös ergonomiseen kotitoimistoon.

Tronhill Solium Manager

Tronhill on tae laadusta, mukavuudesta ja ergonomiasta

Muotoilultaan toiminnalliset, käytännölliset ja kauniit Tronhill-työtuolit tarjoavat uusia ratkaisuja toimiston arkeen. Tronhillin filosofia on yhdistää huipputeknologia, laatu ja innovaatiot omaperäiseen muotoiluun. Tronhill on alusta lähtien pyrkinyt muotoiluratkaisuihin, joilla saavutetaan mahdollisimman ergonominen lopputulos.Lähtökohtana Tronhillin kaikessa suunnittelussa on käyttäjän tyytyväisyys ja viihtyvyys työssä mukavan istumisen kautta.

Työtuolien monipuoliset säätömahdollisuudet antavat tilaisuuden mukauttaa tuoli mahdollisimman hyvin käyttäjälleen sopivaksi kaikkien mittasuhteiden osalta. 

Ergonomiset työtuolit voivat olla kauniita ja tyylikkäitä. Tronhill on onnistunut yhdistämään istuimiinsa nämä kaksi ominaisuutta aivan erityisellä tavalla. Työtuoleja on lisäksi mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan paitsi toiminnallisuuksien, myös värien, kankaiden ja käsinojien suhteen.

Kankaiden värivalikoima on monipuolinen, joten värikartasta on helppoa valita juuri omaan työympäristöön ja yrityksen värimaailmaan sointuvat verhoiluvärit ja miellyttävimmät materiaalit.

Työtuoli on päällystetty miellyttävän tuntuisella ja ylellisellä Fame- villasekoitekankaalla, jossa on 95 % villaa ja 5 % polyesteria takaamaan kestävyyden. Fame-kankaan hankauskesto on erinomainen 200 000 Martindalea. Tuoliin voi valita verhoiluksi myös laadukkaan mutta hiukan edullisemman Event-polyesterikankaan 100 000 Martindalen hankauksenkestolla. Näin kestävät ja laadukkaat kankaat pysyvät kauniina pitkään ahkerassakin käytössä. Martindale-luku kuvaa huonekalukankaan kulutuskestävyyden testituloksen arvoa, ja yli 50 000 Martindalea kestää kovaakin käyttöä ja sitä suositellaan esimerkiksi julkisen tilan kalusteisiin. Tuolin istuinosan etuosa ja selkänojan yläosa on verhoiltu mustalla keinonahalla. Istuimen pyörät soveltuvat kovalle alustalle.

Säädä työtuoli oikein ja varmista ergonominen työasento

Ryhdikäs työasento on tärkeä varsinkin pitkään istuttaessa, mutta kuten kaikki staattiset asennot, sekin rasittaa pitemmän päälle. Muista siis vaihdella työasentoa riittävän usein ja pitää taukoja, venytellä ja jaloitella. Istuma-asentoa voi rukata myös sillä, että muistaa hyödyntää tuolin monipuolisia säätömahdollisuuksia ja vaihtaa aktiivisesti asetuksia tietyin väliajoin.

Muista säätää uusi työtuolisi heti, kun otat sen käyttöön. Muuten kaikki tuolin ergonomiset ominaisuudet menevät hukkaan etkä istu niin mukavasti kuin voisit. 

Säädä tuolin syvyys sellaiseksi, että kun istut jalkapohjat lattiassa ja selkä napakasti selkänojaa vasten, saat mahdutettua nyrkin tuolin ja polvitaipeen väliin. Näin varmistat jalkojen hyvän verenkierron. Varsinkin lyhytjalkaisemmalla liian edessä oleva istuin painaa helposti polvitaipeita, kun taas pitkäjalkaisemman kannattaa nimenomaan säätää istuinosa edemmäksi riittävän tuen varmistamiseksi.

Keinun synkromekanismi, jossa selkänoja ja istuin liikkuvat synkronisesti toisiinsa verraten, mukautuu käyttäjän painon mukaan. Keinuvastus tuleekin säätää hiukan jäykemmäksi, kun tuoli on painavamman istujan käytössä. Keinumekanismi auttaa saavuttamaan aina hyvän istuma-asennon, koska tuolin istuin- ja selkänoja vastaavat istujan liikkeisiin.

Kallistuksen säädöllä voidaan korjata alaselän asento luonnolliseksi. Säädä istuinosan kulmaa niin, että lantio on hiukan korkeammalla kuin polvet ja jalkapohjat ottavat tukevasti lattiaan tai mahdolliseen jalkatukeen, jos tuolissa on sellainen.

3D-säädettävät käsinojat takaavat riittävän tuen käsille päätetyöskentelyssä eri kokoisille ja pituisille käyttäjille ja vähentävät hartioiden rasitusta, kun kyynärvarsia voidaan mukavasti lepuuttaa käsinojilla. Niskatuki on säädettävissä käyttäjän pituuden mukaiseksi. Muista, että niskatuen kuuluu nimenomaan olla niskan ja hartioiden tukena, ei pään tukena kuten usein näkee.

Ristiselän tuelle on kolme eri astetta, joista valita parhaiten sopiva. Tarkista, että ristiselän tuki mahdollistaa luonnollisen kaaren alaselkään istumalla aivan työtuolin perällä. Tämä ehkäisee eteenpäin kumartunutta, selkää rasittavaa asentoa. Päätetyössä vaikkapa mietintätuokion aikana on hyvä idea nojata kunnolla taakse ja antaa selän levätä hyvin tukevaa selkänojaa vasten.