Suodata

SuodataTaskukalenterit

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»
Lue lisää

Ajasto Mode Plus ‑kansi musta

Tuotenumero: 2672990119

17,26 €

Alv 0%
 
KPL
Lisää ostoskoriin
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»

Ajaston taskukalentereista 2024 löytyy runsaasti vaihtoehtoja

Näppärän kokoinen taskukalenteri kulkee mukana töissä ja vapaa-ajalla. Pienimmät kalenterit sopivat vaikka lompakon väliin!

Valitse parhaiten omaan käyttöön sopiva taskukalenteri vuodelle 2024

Ajaston taskukalentereista löytyy valinnanvaraa joka lähtöön, ja kalenterien kokovaihtoehdoista pienimmät ovat vain 10,2 cm korkeat minikalenterit Ajasto Ajastaika ja Ajasto Futura Mini. Valittavissa on taskukalenterimalleja, joissa päivät ovat joko pystyssä tai vaakatasossa. Aukeamalla on yhden tai kahden viikon näkymä. Taskukalenterien väreissä ja materiaaleissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Useissa malleissa tilaa löytyy myös omille muistiinpanoille.

Aito ja alkuperäinen Ajasto Yliopiston Almanakka 2024 on vuodesta toiseen suosittu. A6-kokoinen paperikantinen vihkonen kulkee kätevästi mukana käsilaukussa tai taskussa. Pienestä koostaan huolimatta Yliopiston Almanakkaan on saatu mukaan kaikki tärkeät merkinnät, kuten aakkosellinen nimipäiväluettelo, kirkolliset juhlapäivät, säätaulukoita, auringon ja kuun nousu- ja laskuajat usealla paikkakunnalla sekä muita tähtitieteellisiä tietoja.

Tiesitkö tämän Yliopiston Almanakasta?

Suomalaisille almanakkoja on julkaistu jo vuodesta 1608, ja ensimmäisen suomenkielisen almanakan julkaisi Helsingin yliopiston edeltäjä Turun akatemia vuonna 1705. Ajan saatossa Yliopiston Almanakka on toki kehittynyt yhteiskunnan muutoksen ohella, ja vuodesta 1976 lähtien sen ulkoasu ja tietosisältö uusittiin.

Perinteisesti suomenkielinen Yliopiston Almanakka on keltakantinen ja ruotsinkielinen Yliopiston Almanakka on sinikantinen.

Tutustu Ajastoon

Ajaston Timex-kalenterit ovat suosittuja vuodesta toiseen

Timex-kannet toimivat arjen apuvälineenä vuodesta toiseen. Timex-kansissa on runsaasti tilaa täydennettäväksi omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Kansiin on saatavilla kalenterivuosipaketti tavanomaista käyttöä varten, ja lisäksi niihin voi valita täydennyspaketteja lisämuistiinpanoja varten. Timex-kalenterikansia on saatavilla kolmessa koossa ja lukemattomilla eri kuoseilla – valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen makuun sopiva kalenteri.

Kalenteri kuin sinulle luotu – Timex-kalenterikansiin saa valita vuosipaketin ja mahdolliset lisäsivut juuri omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan!

Kompaktit Timex Handy- ja Timex 7 -kannet toimivat myös lompakkona, ja niissä on varusteena kätevät luottokorttiloveukset, säilytystaskuja, tilava setelitasku, vetoketjullinen tasku ja kynänpidike. Hakemista helpottavat aakkostetut ja numeroidut muoviset välilehdet, ja mukana on lisäksi muistiinpanosivut ja viivain. Timex Handy -sarjan kalenterikannet ovat kooltaan 11 x 14 cm, ja hiukan isomman Timex 7 -sarjan kannet ovat kooltaan 13,5 x 18,5 cm.

Tehokäyttöön sopivan Timex Space -pöytäkalenterisarjan kannet ovat kooltaan 19 x 23,2‒20,5 x 26,4 cm, ja niissä on luottokorttiloveukset, säilytystaskuja ja tilava vetoketjullinen tasku, aakkostetut ja numeroidut muoviset välilehdet sekä viivain ja kynänpidike. Timex Space -sarjan kansiin sopii myös Project365 -kalenterin vuosipaketti.

Ajasto Timex-kalenterit