Suodata

SuodataSofi – lounge-kalusteet

Softrend Sofi-sarjan lounge-sohvat ja -rahit ovat tyyliltään ystävällisiä, ja ne luovat kodikasta tunnelmaa. Lounge-kalusteet on suunniteltu asiakastiloihin kuten odotustiloihin ja vastaanottoon sekä toimistojen yhteisiin oleskelu- ja monitoimitiloihin. Verhoilun lämpöinen huopamateriaali tuo pehmeyttä tilaan.

Kevyet ja kodikkaat lounge-sohvat kutsuvat istahtamaan

Pyöreä ja helposti lähestyttävä design tuo toimistoon tai taukotilaan kodikkuutta, ja isommissa julkisissa tiloissa lounge-kalusteet toimivat suurempana ryhmänä. Sofi-sarjan kalusteet sopivat mainiosti auloihin ja asiakastiloihin.

Sofi-sarjan tyyliltään yhteen sopivat rahit antavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin kokoonpanoihin.

Lounge-kalusteiden leikkisä, helposti lähestyttävä muotoilu antaa yrityksestä ystävällisen ja lämpimän kuvan heti sisään astuttaessa. Tunnelmaltaan kodikkaalla aulatilalla tehdään miellyttävä vaikutus asiakkaisiin ja vierailijoihin.

Perinteisistä työhuoneista ja pysyvistä työpisteistä on luovuttu viime vuosina, ja tilat on muutettu sopimaan kollegoiden kohtaamispaikoiksi ja ryhmätyötiloiksi. Kodikkailla lounge-kalusteilla yhteisiin tiloihin syntyy lämminhenkinen, olohuonemainen tunnelma, joka auttaa viihtymään.

Raheista koostuva sohvaryhmä on kätevä eri kokoisissa tiloissa

Sofi-sarja koostuu neljästä tyynymäisestä moduulista, joihin kuuluu sohva, pitkä rahi, neliön muotoinen rahi sekä pyöreä rahi. Kalusteiden keveys kannustaa käyttäjiä liikuttelemaan niitä huoneessa omien tarpeidensa mukaan. Ilmavuutta kalusteisiin tuovat keveät jalat, jotka korvaavat yhtenäisen sokkelirakenteen.

Leikittele värimuunnoksilla ja yhdistä Sofi-sarjan pieniä raheja lounge-sohvaan ja leveään rahiin.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin esittelemme tuotteen virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Olet myös aina tervetullut showroomiimme tutustumaan tarkemmin Sofi-loungekalusteisiin.

Ota yhteyttä

Hillitty design antaa tilaa leikittelyyn

Ajaton ja hillitty muotoilu sopii monen tyylisiin sisustuksiin. Verhoilun suhteen tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joten väreillä pääsee leikittelemään. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään.

Valitse omaan tarpeeseen sopivat materiaalit

Sofi-sarjan kalusteiden verhoilun suhteen valittavissa on runsaasti vaihtoehtoja niin valmistajan, värien kuin verhoilukankaan ominaisuuksienkin suhteen.

Kierrätettyjä ja luontoystävällisiä kankaita valikoimassa ovat 100% kierrätysmuovista valmistettu Camira Rivet ja kierrätettyä polyesteria hyödyntävä Gabriel Cura.

Kalusteiden verhoilukangas ei ole irrotettavissa, ja verhoilukankaaksi valmistaja suosittelee huopamateriaalia. Verhoilun alla on paloturvallista ja kestävää vaahtomuovia. Sofi-kalusteissa on massiivitammiset 4-pistejalat. Sohvilla on viiden vuoden takuu.

Käyttäjäystävällistä muotoilua ja laadukkaita, käsin valmistettuja kalusteita

Softrend on vuonna 1997 perustettu virolainen perheyritys, joka on erikoistunut nykyaikaisten toimistojen ja julkisten tilojen kalusteisiin.

Softrend tunnetaan Euroopassa oivaltavista ja mukavista tuotteistaan. Tehtaan 35 mestaria valmistavat kalusteet käsityönä.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Väänassa, Tallinnan lähistöllä.

Kalusteissa yhdistyy paitsi mukavuus ja käyttäjäystävällinen huippudesign, myös tuotteiden korkea laatu. Laatu käsittää kestävät materiaalit, työtavat sekä osaavan henkilökunnan. Softrendin päätöksenteko perustuu kestävään kehitykseen sekä luonnon, ympäristön ja ihmisten tarpeiden huomioimiseen.

Sofi-sarjan suunnittelun takana on korkeatasoisen suunnittelutoimisto Iseasin kalustesuunnittelija Janno Nõu.

Iseasin suunnittelijatiimillä on kokemusta elektroniikan alalta, lääketieteellisistä laitteista, huonekalusuunnittelusta sekä sisustusarkkitehtuurista. Suunnittelun ideologiana on tarjota kuluttajalle toiminnallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä tuotteissa, jotka samalla ovat kauniita.

Virolaisten yhteistyökumppanien lisäksi Iseasilla on kansainvälistä kokemusta suunnittelutyöstä meille suomalaisille tutuille yrityksille kuten Martela, Finlux ja Paulig.