Tuotteet työympäristöön VIP-palvelulla.

Toimitusmaksu 9,90 € perille toimitettuna

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä

Miltä tuntuisi seisoa hyvän asian puolesta?

Seisoma- ja istumatyön merkityksestä on puhuttu viime aikoina paljon. Istumatyö altistaa tuki- ja liikuntaelinsairauksille sekä lisää eri pitkäaikaissairauksien riskiä. Pitkäaikainen seisomatyö voi aiheuttaa jalkojen turvotusta ja erityyppisiä selkäkipuja. Ratkaisu onkin näiden kahden työskentelyasennon yhdistäminen.

Istuttaessa lihakset passivoituvat ja kuluttavat vähän energiaa, jolloin sokeri- ja rasva-aineenvaihdunta heikkenevät. Seistessä lihasryhmät toimivat aktiivisesti kannatellen seisojaa tuolin sijaan. Aineenvaihdunta kiihtyy ja olo tuntuu virkeältä. Työasentojen vaihtelu päivän mittaan on ensiarvoisen tärkeää. Suositeltavaa olisi vaihtaa noin kerran tunnissa työasentojen välillä, jolloin saadaan tervettä liikuntaa työpisteeseen.  

Sähköpöydän toiminnallisuus ja ominaisuudet

Istuma- ja seisomatyön yhdistäminen hoituu vaivattomasti sähköpöydän avulla. Sähköpöydän etuna on sen helppo ja vaivaton korkeussäätö halutulle työskentelykorkeudelle napin painalluksella. Koska pöytää mahdollisesti nostetaan ja lasketaan useita kertoja päivässä, on toiminnallisuuden kannalta tärkeää, että sähköpöydän moottori ja mekanismi toimivat nopeasti, tasaisesti ja pitävät miellyttävän hiljaista ääntä.

GetUpDesk Duo -sähköpöydät

GetUpDesk Duo -sähköpöydissä on laadukkaat ja hiljaiset koneistot. GetUpDesk-sähköpöytien etuna moniin markkinoilla oleviin sähkösäätöisiin pöytiin verrattuna ovat em. ominaisuuksien lisäksi erinomainen nostokyky (120kg), törmäyssuoja vakiona ja pitkä takuuaika 5 vuotta.

GetUpDesk Duon voi tilata valmiina sähköpöytänä, jossa pöytälevy mukana (useita eri koko- ja värivaihtoehtoja) tai pelkällä runko-osalla (asennus vanhaan olemassa olevaan pöytälevyyn). Tutustu GetUpDesk Duo -sähköpöytien loistavaan hinta-laatusuhteeseen ja kysy meiltä lisää. Järjestämme tarvittaessa asennuksen ja teemme kanssanne
tarvekartoituksen (pääkaupunkiseutu).