Suodata

SuodataDuraFrame -kehyksillä tiedotat ammattimaisesti ja tyylikkäästi

Nyt jos koskaan tiedottaminen on tärkeää. Itseliimautuvilla DuraFrame -infokehyksillä teet sen näkyvästi ja joustavasti. Tiedotteet on nopea ja helppo vaihtaa magneettisen etusivun ansiosta.

Tutustu valikoimaan

Muovitaskut logopainatuksella

Näytä yrityksesi visuaalinen ilme brändäävällä logopainatuksella. Muovitaskut ovat oiva paikka viestiä ydinsanomaasi.

Pyydä tarjous muovitaskuista

Muovitaskut joka lähtöön

Me tunnemme muovitaskut kuin omat taskumme! Perinteisellä muovitaskulla on paikkansa, joten niitä on saatavilla useita eri värejä sekä kokoja eri tilanteisiin.

Verkkokaupastamme löydät perinteisten muovitaskujen lisäksi erikoisemmatkin taskut, kuten paljetaskut, signaalitaskut, Snopaken vetoketjutaskut, lajittelutaskut ja kansiotaskut, nepparitaskut ja tarrataskut sekä tietenkin Durablen itsekiinnittyvät informaatiokehykset magneettisesti avautuvalla ja sulkeutuvalla etusivulla.

Muovitaskut ‒ toimisto

Muovitaskuja tarvitaan toimiston rutiineissa, kuten kokouksissa ja koulutuksissa, joissa oman henkilökunnan yhteenkuuluvuutta vahvistaa omalle yritykselle brändätty sisältö. Tämä on sisäistä markkinointia. Jaettu materiaali on selkeä säilyttää taskussa, jossa lukee, mitä asia koskee.

Muovitaskun valinnassa kannattaa huomioida tuotteen elinkaari. Paksummasta muovista valmistettu tasku kestää pitkään ja on näin ollen ekologisempi valinta. Suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Snopaken laadukkaisiin kansio- ja nepparitaskuihin.

Toimistossa erilaiset tiedotteet ovat arkipäivää. Usein näkee seinäpintoihin ja oviin sinitarralla tai teipillä ripustettuja paperiarkkeja. Näiden tiedotteiden kiinnittämiseen on olemassa myös muita hyviä ratkaisuja. Yksi helppo ja siisti ratkaisu on käyttää DuraFrame -infokehyksiä.

GDPR:n myötä tietojen käsittelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota. Pankkimaailmasta tuttujen turvataskujen kysyntä onkin lisääntynyt myös muiden toimialojen yrityksissä.

Muovitaskut ‒ myynti ja markkinointi

Ulkoisen markkinoinnin materiaaleissa on ensiarvoisen tärkeää näyttää oma brändi jaettavan materiaalin yhteydessä, jotta mahdollinen tuleva yhteistyökumppani varmasti muistaa, minkä yrityksen kanssa on tekemisissä. Esimerkiksi messuilla asiakkaille ja liikekumppaneille jaettava materiaali on vakuuttavampi, kun ojennat sen yritykselle logopainetussa muovitaskussa.

Moniosaisiin esite- ja lajittelutaskuihin on kätevä lajitella sopimukset ja tarjoukset tai kuvastot ja myyntiesitteet. Esimerkiksi 6-osainen lajittelutasku ja Snopaken lajittelukansio soveltuvat erinomaisesti vaikkapa kiinteistönvälittäjän myyntimateriaalien säilytykseen. Älä unohda kansioista oman yrityksen logopainatusta.

Muovitaskut ‒ Alakohtaiset

Tuotannossa tarvitaan sopivia taskuja muun muassa erilaisten laitteiden ohjekirjoille, joille tarrapaljetaskut soveltuvat mainiosti. Autoliikkeet ja korjaamot käyttävät avaintaskuja.

Kiinteistön huoltoyhtiöiden käytössä erilaisten tiedotteiden kiinnittämiseen tarkoitetut tarrataskut ja DuraFrame -infokehykset sopivat erinomaisesti. Siivousliikkeet taas suosivat DuraFrame Note -itsekiinnittyviä tarrataskuja, joissa on valmiina paikka kynälle.

Pientä tuotepakkaamista tekeville yrityksille soveltuvat esimerkiksi Snopaken Zippa-Bag -vetoketjutaskut.

Snopake Zippa Bag

Valikoimassamme on paljon muovitaskuja eri alojen käyttötarkoituksiin. Toimitamme säännöllisesti asiakkaillemme erikoisempiakin ratkaisuja, joita ei löydy suoraan varastovalikoimastamme.

​On myös mahdollista, että käyttötarkoitukseen sopivaa muovitaskua ei valmisteta. Näissä tapauksissa on mahdollista miettiä oikeanlaisen muovitaskun valmistusta suoraan tehtaalla.

Asiakkaan suunnitelman pohjalta valmistetut muovitaskut tulevat kotimaisilta tehtailta. Näissä tilausmäärät lähtevät arviolta 1000 kappaleesta.

Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme +358 9 7599 510 tai asiakaspalvelu@vipoffice.fi niin katsotaan, miten voisimme asiassa auttaa.

Ota yhteyttä

Muovitaskut logopainatuksella vahvistavat yritysmielikuvaa

Älä hukkaa tilaisuutta rakentaa yrityksesi brändiä jokapäiväisessä arjessa, vaan pyri kertomaan sanomasi yhteistyökumppaneille ja erottumaan kilpailijoista aina tilaisuuden tullen.

Logopainetuilla muovitaskuilla rakennat yrityksesi brändiä näkyvästi ja kätevästi jokapäiväisessä toiminnassa. Lähes kaikkiin muovitaskuihin saa käyttötarkoitukseen ja -tilanteeseen sopivan painatuksen. Vahvistat yritykseesi liittyvää mielikuvaa ja vakuutat samalla yhteistyökumppanisi, kun merkkaat logolla tai muulla ajankohtaisella viestillä jakamasi materiaalin.

Jätä muistijälki ja vahvista brändiäsi aina, kun mahdollista

Brändi on yhä enenevissä määrin erittäin olennainen osa yritystä, ja se käsittää paljon erilaisia asioita. Yhteiskuntamme ja kuluttajat ovat bränditietoisia, joten kannattaa hyödyntää jokainen mahdollisuus jäädä mieleen ja jättää muistijälki yrityksestäsi. Kerro yrityksesi ydinviesti työntekijöillesi sekä uusille ja vanhoille kumppanuuksille joka tilanteessa, vaikka yksityiskohta tuntuisikin pieneltä. Samalla vaikutat siihen, miltä yrityksesi näyttää yhteistyökumppanien silmissä.

Yrityksesi positiivinen maine, nimen ja logon tunnettuus, asiakkaiden merkkiuskollisuus sekä yritykseesi liittyvät mielikuvat muodostavat yhdessä brändisi. Yksi näkyvä keino erottua kilpailijoista on yrityksen tarkkaan harkittu visuaalinen ilme. Se ei ole pelkkää koristelua, vaan tärkeä osa kokonaisuutta pitkän aikajänteen strategisessa toiminnassa ja yksi keino tuoda yrityksen arvoja esille. Ennestään tuttu brändi ja siitä muodostunut mielikuva vaikuttavat asiakkaiden ostopäätökseen, ja tutut brändit koetaan turvallisiksi valinnoiksi päätöksentekotilanteessa.