Suodata

SuodataManhattan Penta – moduulisohva

Softrend Manhattan Penta -moduulisohva koostuu paloista ja on vapaasti muunneltavissa. Haluttuun muotoon kootun sohvan avulla isompi tila voidaan jakaa vyöhykkeisiin. Monipuolinen ja modernin leikkisä lounge-sohva sopii aulakalusteeksi tai ryhmätyöskentelysaarekkeeksi toimistoon. 

Manhattan Penta -moduulisohvat

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»
Lue lisää

Manhattan Penta moduulisohva

Tuotenumero: 217020

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»

Leikkisä moduulisohva inspiroi luovuuteen

Manhattan Penta -moduulisohvan koostuu yksittäisistä, viisikulmaisista paloista, joiden epätavanomainen mutta samalla harmonisen yksinkertainen muoto inspiroi käyttämään tilaa luovasti. Sohvajärjestelmä on leikkisä ja yllätyksellinen, ja se tuo ripauksen mielikuvitusta pehmeyttä kaipaaviin tiloihin, olivat ne sitten julkitiloja tai toimiston yhteisiä monitoimitiloja. Rajoittamattomat mahdollisuudet kasata moduulisohva kannustavat yksilöllisyyteen ja luovuuteen.

Vain mielikuvitus on rajana inspiraatiolle. Leikkisä ja yllätyksellinen moduulisohva on muunneltavissa loputtomasti.

Geometriset moduulit tarjoavat rajattoman määrän yksilöllisiä vaihtoehtoja

Manhattan Penta -moduulisohva koostuu viisikulmion muotoisista istuinosista ilman selkänojaa, selkänojallisista istuinmoduuleista kolmessa eri korkeudessa sekä viisikulmion- ja kolmion muotoisista pöytämoduuleista. Moduuleja voi vapaasti yhdistellä halutulla tavalla. Sohva on räätälöitävissä erilaisia julkisia tiloja tai toimistoja varten.

Korkeudeltaan erilaiset selkänojamoduulit lisäävät sohvan käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta, ja niiden avulla voidaan luoda yksilöllinen siluetti. Keskenään yhteen sopivat moduulit antavat runsaasti mahdollisuuksia erikokoisiin ja -muotoisiin kokoonpanoihin, joten yhdistelmiä on rajattomasti.

Sohva kuin palapeli! Joustava moduulisohva koostuu yksittäisistä kappaleista, jotka voi järjestää halutulla tavalla.

Oletko kalustamassa avotoimistoa, jossa kaivataan luovuutta ja leikkisyttä yhteisiin monitoimitiloihin tai asiakastiloihin?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin esittelemme tuotteen virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Olet myös tervetullut showroomiimme koeistumaan Manhattan Pentan toimistoympäristössä.

Ota yhteyttä

Moduulisohvan valtti on muunneltavuus


Moderni ja funktionaalinen design sallii yksilölliset ratkaisut eri kokoisiin tiloihin. Verhoilun suhteen tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joten väreillä pääsee leikittelemään. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään.

Jaa iso tila vyöhykkeisiin tai luo suojaisa saareke pienempään tilaan.

Valitse omaan tarpeeseen sopivat materiaalit


Manhattan Penta -sohvan verhoilun suhteen valittavissa on runsaasti vaihtoehtoja niin valmistajan, värien kuin verhoilukankaan ominaisuuksienkin suhteen.


Kierrätettyjä ja luontoystävällisiä kankaita valikoimassa ovat 100% kierrätysmuovista valmistettu Camira Rivet ja kierrätettyä polyesteria hyödyntävä Gabriel Cura.

Kalusteiden verhoilukangas ei ole irrotettavissa. Verhoilun alla on paloturvallista ja kestävää vaahtomuovia. Sohvan moduulit ovat kiinnitettävissä toisiinsa. Pöytämoduulien materiaali on korkeapainelaminaatti Formica Infiniti™, jonka mattapinta hylkii sormenjälkiä. Pöytämoduulien värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Sohvassa on säädettävät jalat muovisuojuksilla, ja jalat on mahdollista saada myös metallisokkelilla. Sohvilla on viiden vuoden takuu.

Käyttäjäystävällistä muotoilua ja laadukkaita, käsin valmistettuja kalusteita

Softrend on vuonna 1997 perustettu virolainen perheyritys, joka on erikoistunut nykyaikaisten toimistojen ja julkisten tilojen kalusteisiin.

Softrend tunnetaan Euroopassa oivaltavista ja mukavista tuotteistaan. Tehtaan 35 mestaria valmistavat kalusteet käsityönä.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Väänassa, Tallinnan lähistöllä.

Kalusteissa yhdistyy paitsi mukavuus ja käyttäjäystävällinen huippudesign, myös tuotteiden korkea laatu. Laatu käsittää kestävät materiaalit, työtavat sekä osaavan henkilökunnan. Softrendin päätöksenteko perustuu kestävään kehitykseen sekä luonnon, ympäristön ja ihmisten tarpeiden huomioimiseen.

Funktionaalista, pohjoismaista tuotesuunnittelua

Manhattan Pentan on suunnitellut tanskalainen huonekalusuunnittelija Morten Nikolajsen.

Nikolajsenin pääperiaate suunnittelutyössä on tehdä pitkäikäisiä tuotteita, jotka jättävät maailman parempaan kuntoon kuin se oli tullessamme.

Nikolajsen on tunnettu funktionaalisesta ja leikkisästä suunnittelufilosofiastaan sekä intohimostaan kokonaisvaltaista ja innovatiivista tuotesuunnittelua kohtaan. Hänellä on oma suunnittelustudio Odensessa, ja hän työskentelee lisäksi opetustehtävissä teollisen muotoilun ja tekniikan parissa.