Suodata

SuodataAugust Workbay – ääntä vaimentava neuvotteluryhmä

Softrend August Workbay on ääntä vaimentava työpiste, joka tarjoaa yksityisyyttä avoimissa tiloissa ja monitilatoimistoissa. Se tarjoaa rauhallisen paikan videoneuvotteluille, ryhmäpalavereille, tapaamisille tai puheluille, ja sen voi sijoittaa mihin vain haluttuun kohtaan avotoimistossa.

August Workbay -akustoivat neuvotteluryhmät

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»
Lue lisää

August Workbay akustoiva neuvottelusaareke

Tuotenumero: 217005

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»

Rauhallinen ja yksityinen työtila, joka ei rajoita liikkumista

Kokonaan suljetut toimiston puhelinkopit ovat täysin äänieristettyjä neuvottelutiloja. Ne sopivat käyttöön hyvin, kun vaaditaan keskustelujen täyttä salassapitoa ja asennustilaa on runsaasti. Puhelinkopit vaativat koneellisen ilmanvaihdon, joka tuottaa lisää melua muualle toimistoympäristöön. Ahtaanpaikan kammosta kärsivät eivät mielellään vietä pitkiä aikoja tämänkaltaisissa tiloissa.

Kun toimistolla tarvitaan yksityistä neuvottelutilaa, August Workbay on kodikas vaihtoehto suljetulle puhelinkopille.

August Workbay -neuvotteluryhmä tarjoaa yksityisyyttä, mutta se on sivulta ja katosta avoin tila. Näin ilma kiertää vapaasti, ja osallistujat pääsevät istahtamaan alas tai poistumaan nopeasti. Työtila on kevyempi vaihtoehto kokonaan suljetulle puhelinkopille. August Workbay -neuvotteluryhmään mahtuu mukavasti neljä ihmistä.

Kokoa akustoiva August Workbay -työtila sopivan kokoisista sohvista ja suosikkiväreistä

August Workbay -työpiste kootaan kahdesta akustoivasta August-sohvaelementistä ja niitä yhdistävästä August-akustiikkapaneelista.

Neuvotteluryhmä koostuu mukavan pehmeistä, ääntä vaimentavista elementeistä.

Neuvotteluryhmän kokoa voi muokata valitsemalla joko kahden istuttavat sohvat tai kahden ja puolen istuttavat sohvat. Myös neuvotteluryhmän korkeuteen pääsee vaikuttamaan valitsemalla korkeat selkänojat ilman katosta tai katoksella varustetut selkänojat. Verhoilumateriaaleista ja -väreistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja, ja työtilasta voi luoda hillityn tyylikkään tai räiskyvän väri-ilottelun.

Akustoiva neuvotteluryhmä luo yksityisen työtilan avotoimistoon

Pehmeät, ääntä imevät kalusteet luovat suuren pinta-alan, joka vaimentaa tehokkaasti ulkoa tulevat häiriöt sekä äänet sisältä ulos päin. Näin avotoimistoonkin voidaan luoda yksityinen paikka keskusteluille.

Yksityiset työtilat voidaan sijoittaa minne vain monitilatoimistossa.

August-neuvotteluryhmä antaa myös näkösuojaa korkeiden reunojen ja takaseinän ansiosta. Elektroniikkalaitteiden käyttö on helppoa, kun puhelimet ja tietokoneet pääsee lataamaan sohvaan asennetuista pistorasioista. Neuvotteluryhmään on saatavilla työpöytä kahdessa eri koossa.

Jabra PanaCast 50 videoneuvottelulaite täydentää neuvotteluryhmää

August Workbay -neuvotteluryhmään integroitavan Jabra PanaCast 50 videoneuvottelulaitteen avulla etäpalavereiden ja presentaatioiden pitäminen sujuu vaivattomasti ja laadukkaasti. Valkotaulun suoratoisto-ominaisuus helpottaa esitysten seuraamista etänä.

PanaCast-videobar kohdistaa kuvan automaattisesti kokouksessa puhuvaan osallistujaan. Laitteen kolmen kameran videokuvat yhdistyvät älykkäästi 180 asteen panoraamanäkymäksi. Näin videokuva tavoittaa myös reunoilla istuvat osallistujat tasapuolisesti.

Kompakti ja huipputehokas PanaCast 50 yhdistää videon ja äänen. Laitteen kaksisuuntainen ääniteknologia toistaa kaikkien osallistujien äänen samalla tavoin kuin kasvotusten keskusteltaessa, ja edistynyt keilanmuodostusteknologia varmistaa äänen selkeän kuulumisen.

Järjestelmä on yhteensopiva käytetyimpien videokonferenssiohjelmistojen kanssa, ja sillä on Micrposoft Teams ja Zoom -sertifioinnit. Plug and Play -liittäminen tietokoneeseen onnistuu kätevästi vain yhdellä USB kaapelilla.

Lue lisää

August-kalusteet parantavat tutkitusti huoneakustiikkaa ja vähentävät tilan jälkikaiunta-aikaa

Ääntä vaimentavien huonekalujen ja paneelien materiaalit luokitellaan kansainvälisen EN ISO 11654 -standardin mukaan absorptioluokkiin. Luokat on nimetty kirjaimilla A-E, joista luokan A tuotteilla on paras äänenvaimennus ja vastaavasti luokan E tuotteilla alhaisin.

August-kalusteiden äänenvaimennusominaisuudet ovat luokkaa A, ja niitä on yhteistyössä Softrendin kanssa selvittänyt suomalainen akustiikan, meluntorjunnan ja av-suunnittelun asiantuntijayritys Akukon.

Luotettavien mittausten mukaan August-sohvien ääntä vaimentavat ominaisuudet ovat parasta A-luokkaa.

Akukonin mittaukset osoittavat, että esimerkiksi kahden ja puolen istuttava, katoksellinen August-sohva lisää 5,1 neliömetriä 100 % ääntä imevää materiaalia vastaavan alan huoneen sisustukseen. Sohvan ääntä vaimentava hyöty vastaa siis laskennallisesti vähintään 14:ää kappaletta tavanomaista, erikseen seinään kiinnitettävää absorptioluokan A akustiikkapaneelia.

August-sohva on paitsi mukava istua, se lisää huoneeseen ääntä vaimentavaa pinta-alaa vähintään 14:ää akustiikkapaneelia vastaavan määrän.

Tämä tieto auttaa hahmottamaan, paljonko ääntä vaimentavia kalusteita ja elementtejä tietyn kokoiseen tilaan kaiken kaikkiaan tarvitaan, jotta päästään tavoiteltuun jälkikaiunta-aikaan.

Huoneakustiikkaa suunniteltaessa on otettava huomioon, että jälkikaiunta-aikaan vaikuttavat omalta osaltaan sisustettavan tilan pintamateriaalit, huoneen koko ja muoto, tilassa olevat muut kalusteet ja jopa siellä oleskelevat ihmiset.

Oletko kalustamassa avotoimistoa, jossa kaivataan sekä yhteistä tilaa että yksityisiä saarekkeita?


Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin esittelemme tuotteen virtuaalisesti Teamsin välityksellä.


Olet myös tervetullut showroomiimme kokeilemaan itse August Workbayn työskentelymukavuutta ja ääntä vaimentavia ominaisuuksia.

Ota yhteyttä

Hillitty design antaa tilaa leikittelyyn

Ajaton ja hillitty muotoilu sopii monen tyylisiin sisustuksiin. Verhoilun suhteen tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joten väreillä pääsee leikittelemään. Meren hioutuneet, pyöreäreunaiset kivet ovat antaneet inspiraatiota hauskaan yksityiskohtaan epäsymmetrisissä selkänojapehmusteissa. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään.

Valitse omaan tarpeeseen sopivat materiaalit

August-kalusteiden verhoilun suhteen valittavissa on runsaasti vaihtoehtoja niin valmistajan, värien kuin verhoilukankaan ominaisuuksienkin suhteen.

Kierrätettyjä ja luontoystävällisiä kankaita valikoimassa ovat 100% kierrätysmuovista valmistettu Camira Rivet ja kierrätettyä polyesteria hyödyntävä Gabriel Cura.

Kalusteiden verhoilukangas ei ole irrotettavissa. Taka- ja sivuosan verhoilu on aina huopakangasta. Verhoilun alla on paloturvallista ja ääntä imevää, kestävää vaahtomuovia. Istuintyynyt ja selkänojan tyynyt ovat umpinaiset.

Kalusteessa on mahdollisuus pistokekytkennälle. Kondator POWERDOT Mini 51 mm pistorasia sekä kaksi USB-porttia antavat mahdollisuuden ladata kannettavaa tietokonetta ja puhelinta kätevästi suoraan istumapaikalta. Etäpalavereita varten August Workbay -työpisteelle voidaan asentaa Crestron-esitystekniikkajärjestelmä.

Pitkä takuu ja paloturvalliset materiaalit tuovat mielenrauhaa.

August-sarjan sohviin on saatavana jalkavaihtoehtoina massiivitammiset 4-pistejalat asiakkaan toivomalla viimeistelyllä tai metallisilla liukuesteillä. Työpisteen pöytälevy on innovatiivista, läpivärjättyä Valchromat-MDF-levyä, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja tiivis, mekaanista kulutusta kestävä rakenne. Pöydän koko on 80 x 36 cm tai 110 x 55 cm ja korkeus 70 cm. Kalusteella on viiden vuoden takuu.

Käyttäjäystävällistä muotoilua ja laadukkaita, käsin valmistettuja kalusteita

Softrend on vuonna 1997 perustettu virolainen perheyritys, joka on erikoistunut nykyaikaisten toimistojen ja julkisten tilojen kalusteisiin.

Softrend tunnetaan Euroopassa oivaltavista ja mukavista tuotteistaan. Tehtaan 35 mestaria valmistavat kalusteet käsityönä.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Väänassa, Tallinnan lähistöllä.

Kalusteissa yhdistyy paitsi mukavuus ja käyttäjäystävällinen huippudesign, myös tuotteiden korkea laatu. Laatu käsittää kestävät materiaalit, työtavat sekä osaavan henkilökunnan. Softrendin päätöksenteko perustuu kestävään kehitykseen sekä luonnon, ympäristön ja ihmisten tarpeiden huomioimiseen.

August-sarjan kalusteiden suunnittelun takana on korkeatasoisen suunnittelutoimisto Iseasin tuotesuunnittelija Pent Talvet.

"Pidän järkevistä esineistä. Laatua huokuvista yksityiskohdista. Muotoilusta, joka kestää."

Iseasin suunnittelijatiimillä on kokemusta elektroniikan alalta, lääketieteellisistä laitteista, huonekalusuunnittelusta sekä sisustusarkkitehtuurista. Suunnittelun ideologiana on tarjota kuluttajalle toiminnallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä tuotteissa, jotka samalla ovat kauniita.

Virolaisten yhteistyökumppanien lisäksi Iseasilla on kansainvälistä kokemusta suunnittelutyöstä meille suomalaisille tutuille yrityksille kuten Martela, Finlux ja Paulig.