Suodata

SuodataAugust Nook – ääntä vaimentava työpiste

Softrend August Nook tarjoaa yksityisyyttä ja keskittymisrauhaa äänen vaimennuksen sekä näköesteen muodossa. Yhdistettynä ryhmäksi August Nook -työpisteet tarjoavat hiljaisen työskentelyn saarekkeen useammallekin ihmiselle avotoimistossa.

August Nook -akustoivat työpisteet

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»
Lue lisää

August Nook akustoiva työpiste

Tuotenumero: 217010

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 1 kpl
«1»

August Nook on yksityisyyttä tarjoava työpiste monitilatoimistoon

August Nook -työpisteessä on korkea akustinen seinäosa, joka vaimentaa ääntä ja antaa näkösuojaa. Nojatuolimainen, pehmeä istuin on mukava pidemmänkin työrupeaman ajan.

August Nook -työpiste luo rauhallisen saarekkeen avoimeen tai meluisaan tilaan, jossa on vaikea hiljentyä syvää keskittymistä vaativaan työskentelyyn.

Akustoitu työpiste on rauhoittumisen saareke avotoimistossa

August Nook -työpiste on suunniteltu erityisesti avotoimistoihin, joissa kaivataan myös yksityisiä tiloja. Tehokkaassa monitilatoimistossa on huomioitu vaihtelevat työtehtävät, jotka vaativat erilaiset ympäristöt. Akustoitu työpiste vaimentaa ympäristön ääniä, mikä auttaa keskittymään ajattelua vaativissa työtehtävissä.

Palaverista tai muusta ryhmätilanteesta avotoimistossa on kätevä siirtyä hetkeksi omaan rauhaan. Keskittymisen mahdollistavassa tilassa kirjoitustehtävät sujuvat helpommin.

August Nook palvelee myös ihanteellisesti sellaisia työntekijöitä, jotka viettävät toimistolla aikaa vain satunnaisesti ja jotka eivät välttämättä tarvitse omaa kiinteää työpistettä. Työpisteen pöytä on riittävän kokoinen kannettavalla työskentelyyn, ja laturin saa kätevästi kytkettyä integroituun sähköpistokkeeseen. Näin työskentely jatkuu sujuvasti ja keskeytyksettä.

August-kalusteet parantavat tutkitusti huoneakustiikkaa ja vähentävät tilan jälkikaiunta-aikaa

Ääntä vaimentavien huonekalujen ja paneelien materiaalit luokitellaan kansainvälisen EN ISO 11654 -standardin mukaan absorptioluokkiin. Luokat on nimetty kirjaimilla A-E, joista luokan A tuotteilla on paras äänenvaimennus ja vastaavasti luokan E tuotteilla alhaisin.

August-kalusteiden äänenvaimennusominaisuudet ovat luokkaa A, ja niitä on yhteistyössä Softrendin kanssa selvittänyt suomalainen akustiikan, meluntorjunnan ja av-suunnittelun asiantuntijayritys Akukon.

Oletko kalustamassa avotoimistoa, jossa kaivataan sekä yhteistä tilaa että yksityisiä saarekkeita?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin esittelemme tuotteen virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Olet myös tervetullut showroomiimme kokeilemaan itse August-kalusteiden työskentelymukavuutta ja ääntä vaimentavia ominaisuuksia.

Ota yhteyttä

Hillitty design antaa tilaa leikittelyyn

Ajaton ja hillitty muotoilu sopii monen tyylisiin sisustuksiin. Verhoilun suhteen tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joten väreillä pääsee leikittelemään. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään.

Valitse omaan tarpeeseen sopivat materiaalit

August-kalusteiden verhoilun suhteen valittavissa on runsaasti vaihtoehtoja niin valmistajan, värien kuin verhoilukankaan ominaisuuksienkin suhteen.

Kierrätettyjä ja luontoystävällisiä kankaita valikoimassa ovat 100% kierrätysmuovista valmistettu Camira Rivet ja kierrätettyä polyesteria hyödyntävä Gabriel Cura.

Kalusteen verhoilukangas ei ole irrotettavissa. Verhoilun alla on paloturvallista ja ääntä imevää, kestävää vaahtomuovia. Istuintyynyt ja selkänojan tyynyt ovat umpinaiset.

Kalusteessa on mahdollisuus pistokekytkennälle. Kondator POWERDOT Mini 51 mm pistorasia sekä kaksi USB-porttia antavat mahdollisuuden ladata kannettavaa tietokonetta ja puhelinta kätevästi suoraan istumapaikalta.

Pitkä takuu ja paloturvalliset materiaalit tuovat mielenrauhaa.

August Nookissa on metallijalat liukuesteillä. Pöytälevy on innovatiivista, läpivärjättyä Valchromat-MDF-levyä, jossa yhdistyvät puun luonnolliset ominaisuudet ja tiivis, mekaanista kulutusta kestävä rakenne. Kalusteella on viiden vuoden takuu.

Käyttäjäystävällistä muotoilua ja laadukkaita, käsin valmistettuja kalusteita

Softrend on vuonna 1997 perustettu virolainen perheyritys, joka on erikoistunut nykyaikaisten toimistojen ja julkisten tilojen kalusteisiin.

Softrend tunnetaan Euroopassa oivaltavista ja mukavista tuotteistaan. Tehtaan 35 mestaria valmistavat kalusteet käsityönä.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Väänassa, Tallinnan lähistöllä.

Kalusteissa yhdistyy paitsi mukavuus ja käyttäjäystävällinen huippudesign, myös tuotteiden korkea laatu. Laatu käsittää kestävät materiaalit, työtavat sekä osaavan henkilökunnan. Softrendin päätöksenteko perustuu kestävään kehitykseen sekä luonnon, ympäristön ja ihmisten tarpeiden huomioimiseen.

Ota yhteyttä

August-sarjan kalusteiden suunnittelun takana on korkeatasoisen suunnittelutoimisto Iseasin tuotesuunnittelija Pent Talvet.

"Pidän järkevistä esineistä. Laatua huokuvista yksityiskohdista. Muotoilusta, joka kestää."

Iseasin suunnittelijatiimillä on kokemusta elektroniikan alalta, lääketieteellisistä laitteista, huonekalusuunnittelusta sekä sisustusarkkitehtuurista. Suunnittelun ideologiana on tarjota kuluttajalle toiminnallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä tuotteissa, jotka samalla ovat kauniita.

Virolaisten yhteistyökumppanien lisäksi Iseasilla on kansainvälistä kokemusta suunnittelutyöstä meille suomalaisille tutuille yrityksille kuten Martela, Finlux ja Paulig.