Suodata

SuodataAugust – ääntä vaimentava akustiikkasohva avotoimistoon

Softrend August on ääntä vaimentava sohvakalustesarja, joka on suunniteltu monitilatoimistoihin luomaan yksityisiä työskentelysaarekkeita. Akustoivat sohvat sopivat julkisiin tiloihin kuten odotustiloihin ja auloihin. Kalustesarjan tyylikäs, rauhallinen ja ajaton design sopii monen tyylisiin sisustuksiin.

August-akustiikkasohvat

Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 3 kpl
«1»
Lue lisää

August akustoiva nojatuoli

Tuotenumero: 217000

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

August akustoiva nojatuoli pyörivä jalusta

Tuotenumero: 217001

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

August akustoiva sohva

Tuotenumero: 217002

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Näytä tuotteita sivulla
Tuotteita yhteensä 3 kpl
«1»

Luo tyylikkäitä, akustoivia tiloja avotoimistoon ääntä vaimentavilla August-sohvilla

Softrend August -akustiikkakalustesarjassa on yhdeksän erilaista vapaasti yhdisteltävää moduulia.

Moduulit ovat korkeudeltaan ja leveydeltään erilaisia muunnelmia samasta tyylikkäästä designista. Kankaiden väri- ja materiaalivalinnoilla ja niiden yhdistelmillä sohvista saa oman toimiston sisustukseen sulautuvat tai upeat väripilkut. Akustiikkasohvista voi vaivattomasti koota omaan tarpeeseen sopivia ryhmiä.

Leveydeltään ja korkeudeltaan eri kokoiset muunnelmat antavat vapauden suunnitella omia kokonaisuuksia avotoimistoon.

Akustoiva August-kalustesarja koostuu yhden istuttavista nojatuoleista ja kahdesta eri levyisestä sohvasta. Kaikkiin muunnelmiin on saatavilla kolme eri korkuista selkänojaa. H1-mallit ovat korkeudeltaan matalalla selkänojalla varustettuja, kun taas H2-malleissa on korkea selkänoja ja H3-malleissa korkeaan selkänojaan kuuluu taivutettu katos.

Sohvien ja nojatuolien eri variaatioita voi yhdistellä oman tarpeen mukaan. Verhoilumateriaaleista ja -väreistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja.

Modulaariset ja monikäyttöiset kalusteet on helppo yhdistää jo olemassa olevaan sisustukseen. Nykyaikaisessa toimistossa monikäyttöisyys ja muunneltavuus kulkee käsi kädessä tehokkuuden kanssa. Viihtyisät, käytännölliset ja toimivat tilat vakuuttavat myös yhteistyökumppanit.

Monipuolisesti yhdisteltävät akustiikkasohvat tarjoavat yksityisiä saarekkeita ja keskittymisrauhaa

August-kalusteita yhdistelemällä voi monitilatoimistoon luoda eri kokoisia ja vapaasti muunneltavia kokonaisuuksia. Kalusteet toimivat yksin tai halutuissa kokoonpanoissa, joiden avulla avoimeen tilaan syntyy keskittymistä helpottavia tiloja ja ryhmiä.

Korkeat seinät ja selkänoja antavat yksityisyyttä esimerkiksi muutaman ihmisen neuvotteluille ja puheluille. Aulatiloissa akustiikkakalusteet tarjoavat rauhaa rentoutumiselle muuten meluisassa ja vilkkaassa ympäristössä.

August-kalusteet parantavat tutkitusti huoneakustiikkaa ja vähentävät tilan jälkikaiunta-aikaa

Ääntä vaimentavien huonekalujen ja paneelien materiaalit luokitellaan kansainvälisen EN ISO 11654 -standardin mukaan absorptioluokkiin. Luokat on nimetty kirjaimilla A-E, joista luokan A tuotteilla on paras äänenvaimennus ja vastaavasti luokan E tuotteilla alhaisin.

August-kalusteiden äänenvaimennusominaisuudet ovat luokkaa A, ja niitä on yhteistyössä Softrendin kanssa selvittänyt suomalainen akustiikan, meluntorjunnan ja av-suunnittelun asiantuntijayritys Akukon.

Luotettavien mittausten mukaan August-sohvien ääntä vaimentavat ominaisuudet ovat parasta A-luokkaa.

Akukonin mittaukset osoittavat, että esimerkiksi kahden ja puolen istuttava, katoksellinen August-sohva lisää 5,1 neliömetriä 100 % ääntä imevää materiaalia vastaavan alan huoneen sisustukseen. Sohvan ääntä vaimentava hyöty vastaa siis laskennallisesti vähintään 14:ää kappaletta tavanomaista, erikseen seinään kiinnitettävää absorptioluokan A akustiikkapaneelia.

August-sohva on paitsi mukava istua, se lisää huoneeseen ääntä vaimentavaa pinta-alaa vähintään 14:ää akustiikkapaneelia vastaavan määrän.

Tämä tieto auttaa hahmottamaan, paljonko ääntä vaimentavia kalusteita ja elementtejä tietyn kokoiseen tilaan kaiken kaikkiaan tarvitaan, jotta päästään tavoiteltuun jälkikaiunta-aikaan.

Huoneakustiikkaa suunniteltaessa on otettava huomioon, että jälkikaiunta-aikaan vaikuttavat omalta osaltaan sisustettavan tilan pintamateriaalit, huoneen koko ja muoto, tilassa olevat muut kalusteet ja jopa siellä oleskelevat ihmiset.

Oletko kalustamassa monitilatoimistoa, jossa kaivataan sekä yhteistä tilaa että yksityisiä saarekkeita?

Softrend August -sohvat ovat monikäyttöinen designratkaisu avotoimistoon, jossa tyylikkyydestä ja viihtyisyydestä ei tingitä.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin esittelemme tuotteen virtuaalisesti Teamsin välityksellä.

Olet myös tervetullut showroomiimme kokeilemaan itse August-sohvien istumamukavuutta ja ääntä vaimentavia ominaisuuksia.

Ota yhteyttä

Hillitty design antaa tilaa leikittelyyn

Ajaton ja hillitty muotoilu sopii monen tyylisiin sisustuksiin. Verhoilun suhteen tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja, joten väreillä pääsee leikittelemään. Meren hioutuneet, pyöreäreunaiset kivet ovat antaneet inspiraatiota hauskaan yksityiskohtaan epäsymmetrisissä selkänojapehmusteissa. Laadukkaat materiaalit ja käsityötaito takaavat, että kaluste kestää käytössä pitkään.

Valitse omaan tarpeeseen sopivat materiaalit

August-kalusteiden verhoilun suhteen valittavissa on runsaasti vaihtoehtoja niin valmistajan, värien kuin verhoilukankaan ominaisuuksienkin suhteen.

Kierrätettyjä ja luontoystävällisiä kankaita valikoimassa ovat 100% kierrätysmuovista valmistettu Camira Rivet ja kierrätettyä polyesteria hyödyntävä Gabriel Cura.

Kalusteiden verhoilukangas ei ole irrotettavissa, ja katoksellisissa malleissa taka- ja sivuosan verhoilu on aina huopakangasta. Verhoilun alla on paloturvallista ja ääntä imevää, kestävää vaahtomuovia. Istuintyynyt ja selkänojan tyynyt ovat umpinaiset.

Kalusteessa on mahdollisuus pistokekytkennälle. Kondator POWERDOT Mini 51 mm pistorasia sekä kaksi USB-porttia antavat mahdollisuuden ladata kannettavaa tietokonetta ja puhelinta kätevästi suoraan istumapaikalta.

Pitkä takuu ja paloturvalliset materiaalit tuovat mielenrauhaa.

August-sarjan nojatuoleihin ja sohviin on saatavana jalkavaihtoehtoina massiivitammiset 4-pistejalat asiakkaan toivomalla viimeistelyllä tai metallia liukuesteillä. Yhdenistuttavaan nojatuoliin on saatavana 360° pyörivä metallinen laippajalka. Sohvilla on viiden vuoden takuu.

Käyttäjäystävällistä muotoilua ja laadukkaita, käsin valmistettuja kalusteita

Softrend on vuonna 1997 perustettu virolainen perheyritys, joka on erikoistunut nykyaikaisten toimistojen ja julkisten tilojen kalusteisiin.

Softrend tunnetaan Euroopassa oivaltavista ja mukavista tuotteistaan. Tehtaan 35 mestaria valmistavat kalusteet käsityönä.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Väänassa, Tallinnan lähistöllä.

Kalusteissa yhdistyy paitsi mukavuus ja käyttäjäystävällinen huippudesign, myös tuotteiden korkea laatu. Laatu käsittää kestävät materiaalit, työtavat sekä osaavan henkilökunnan. Softrendin päätöksenteko perustuu kestävään kehitykseen sekä luonnon, ympäristön ja ihmisten tarpeiden huomioimiseen.

August-sarjan kalusteiden suunnittelun takana on korkeatasoisen suunnittelutoimisto Iseasin tuotesuunnittelija Pent Talvet.

"Pidän järkevistä esineistä. Laatua huokuvista yksityiskohdista. Muotoilusta, joka kestää."

Iseasin suunnittelijatiimillä on kokemusta elektroniikan alalta, lääketieteellisistä laitteista, huonekalusuunnittelusta sekä sisustusarkkitehtuurista. Suunnittelun ideologiana on tarjota kuluttajalle toiminnallisuutta, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä tuotteissa, jotka samalla ovat kauniita.

Virolaisten yhteistyökumppanien lisäksi Iseasilla on kansainvälistä kokemusta suunnittelutyöstä meille suomalaisille tutuille yrityksille kuten Martela, Finlux ja Paulig.