Tuotteet työympäristöön VIP-palvelulla.

Toimitusmaksu 9,90 € perille toimitettuna

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä

Ajasto 2021 Kalenterimallisto

Ota harppaus vuoteen 2021 ja tutustu Ajaston uuteen kalenterimallistoon, joka tarjoaa hyväksi havaittuja klassikoita, uusia oivalluksia ja vuoden värejä.

Kalenterikuvasto

Inspiroidu arjesta bujoilun avulla

Mikä ihmeen bujoilu? Bullet Journal on ajanhallintaa, mindfullnessia ja aikuisten askartelua.

Blogista inspiraatiota bujoiluun

Suomalaisia kalentereita suomalaisille aina vuodesta 1887 alkaen

Ajasto 2021 –kalenterimallisto yllättää ja tarjoaa klassikkoja

Vuoden 2021 kalenterimalliston uutuusvärit on poimittu suoraan muotimaailmasta. Hehkuvanpunainen cayenne ja tyylikkään viileä mustikka toistuvat useissa eri kansivaihtoehdoissa. Ajasto kehittää tuotteitaan paremmiksi vuosi vuodelta asiakkaiden palautteiden pohjalta.

Ihanat seinäkalenterit minikoossa

Pieni on kaunista. Suosituksi noussut A5-kokoinen seinäkalenterimallisto on kasvanut uusilla eläinaiheisilla Kissat-, Eläinlapset- ja Hepat & Ponit -kalentereilla. Seinäkalentereiden kuvituksesta vastaavat nyt pääsääntöisesti suomalaiset ammattikuvaajat.

Kalenteri on myös hyvinvointia ja ajanhallintaa

Bujoilua harrastaville on tuotu uusia vaihtoehtoja kuten Maker Mini ja My Year, joissa on yhdistetty hyvinvointia tukevaa sisältöä trendikkääseen bujoiluun. Molempien kalenterien mukana tulee tarra-arkki askartelua varten. Polku-hyvinvointikalenteri pohjautuu stressinhallintamenetelmiin ja positiivisen psykologian teoriaan. Se kannustaa itsetutkiskeluun ja tukee käyttäjän hyvinvointia. Kalenteriin kuuluu itseliimautuvia muistilappuja tukemaan tehtävien hallintaa.

Aito ja alkuperäinen Yliopiston Almanakka

Yliopiston Almanakka on todellinen klassikko ja oikea kalenterien esi-isä. Se on Helsingin yliopiston almanakkatoimiston vuosittain julkaisema almanakka, ja se on tunnettu myös nimellä kansanalmanakka.

Suomalaisille almanakkoja on julkaistu jo vuodesta 1608, ja ensimmäisen suomenkielisen almanakan julkaisi Helsingin yliopiston edeltäjä Turun akatemia vuonna 1705. Ajan saatossa Yliopiston almanakka on toki kehittynyt yhteiskunnan muutoksen ohella, ja vuodesta 1976 lähtien sen ulkoasu ja tietosisältö uusittiin. Perinteisesti suomenkielinen Yliopiston almanakka on keltakantinen ja ruotsinkielinen sinikantinen.

Yliopiston Almanakka sisältää runsaasti erilaista sisältöä liputuspäivien, nimipäivien ja kirkollisten juhlapäivien ohella, kuten kuun vaiheet, auringon nousu- ja laskuajat monella paikkakunnalla, planeettojen asennot ja eläinradan merkit. Kalenteriosion lisäksi almanakassa on myös luettelo auringon- ja kuunpimennyksistä, säätilastoja ja luettelo markkinoista ja toripäivistä. Loppusivuilla on lisäksi vuosittain laadittava artikkeli jostakin ajankohtaisesta aiheesta.

Sisältörikas uutuus Iso Yliopiston Almanakka

Todellisia kalenterin tehokäyttäjiä hemmotellaan nyt mahtavalla tietopaketilla. Yliopiston Almanakka on saanut rinnalleen Ison Yliopiston Almanakka -pöytäkalenterin, joka yllättää täydennetyn sisältönsä puolesta. Kalenterista löytyy valtava määrä ajankohtaista tietoa tapahtumista, kalastamisesta ja jopa jätteiden lajittelusta.

Ajaston kalenterit tukevat suomalaista työtä

Ajasto valmistaa Suomessa vuosittain yli 1,5 miljoonaa kalenteria. Valikoimassa on tasku-, pöytä-, seinä- ja järjestelmäkalentereita yli 100 erilaista vaihtoehtoa. Valtaosa kalentereista valmistetaan joko osittain tai kokonaan Suomessa. Täysin kotimaassa valmistetut kalenterit on merkitty Avainlippu-tuotemerkillä. Suomalaista mielen maisemaa kuvaavat parhaiten kotimaisten valokuvaajien ikuistamat hetket. Ajaston seinäkalentereiden kuvituksesta vastaavat suomalaiset ammattikuvaajat esim. Jukka Risikko ja Ismo Pekkarinen. Tilaamalla vuoden 2021 Ajaston kalenterin tuet kotimaista työtä.

Vastuullisuus, toimivuus, korkea laatu ja näyttävä design – Niistä on Ajaston kalenterit luotu

Ajasto on vastuullinen toimija myös ilmastonäkökulmasta. Kalenterit valmistetaan FSC-sertifioidulle paperille, jonka raaka-aine tulee pääosin kotimaisesta mäntymetsästä.

Ajastolle kalentereiden suunnittelussa on aina ollut tärkeää luoda toimivia sisältöjä. Asetteluissa ja sisällöissä on huomioitu eri käyttäjien tarvitsemia ominaisuuksia, esimerkiksi kissojen, koirien ja hevosten viralliset nimipäivät ja kalojen ottiajat.

Tuotteiden korkea laatu on aina ollut Ajaston kalentereille ominaista. Kalentereiden kansimateriaalit valitaan huolellisesti ja kansien tikkauksissa ja sidonnassa kiinnitetään erityistä huomiota niiden kestävyyteen.

Ei ole aivan sama mille se näyttää! Kalenterin ulkoasuun vaikuttaa paljolti kannessa käytetty materiaali ja väri. Ajaston kalentereissa on aikaa seuraava värimaailma ja näyttävä design.

Ota harppaus vuoteen 2021 ja tutustu Ajaston uuteen kalenterimallistoon, joka tarjoaa hyväksi havaittuja klassikoita, uusia oivalluksia ja vuoden värejä.