Ideointipöytä Softrend Rolf valkoinen/tammi

Tuotenumero: 216300

Ideointipöytä Softrend Rolf valkoinen/tammi

Tuotenumero: 216300

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Softrend Rolf on tyylikäs korkea pöytä luovaan ideointiin ja dynaamiseen tiimityöhön. Seisova työasento ja aktiivinen tilassa liikkuminen parantavat luovuutta ja spontaaniutta. Sopii erinomaisesti keinuvan Hubert-tuolin kanssa käytettäväksi.
  • Pöytälevyn koko 130 x 90 cm ja pöydän korkeus 90 cm
  • Pöytälevy sormenjälkiä hylkivää korkeapainelaminaattia
  • Helppo siirtää kahdessa jalassa olevien pyörien avulla
Tuotetiedot

Luova workshop-työskentely sujuu korkean ideointipöydän ääressä

Softrend Rolf on helposti liikuteltava korkea ideointipöytä, joka on tarkoitettu tiimityöskentelyyn ja brainstorming-sessioihin. Seisova työasento korkean pöydän ääressä pitää kehon ja sitä kautta mielen virkeänä sekä antaa mahdollisuuden spontaaniudelle aivan uudella tavalla. Seisominen ja vapaa liikuskelu projektin äärellä kannustaa tiimin jäseniä osallistumaan aktiivisesti yhteiseen ideointiin.

Helposti liikuteltava työpöytä kannustaa aktiiviseen tilankäyttöön

Rolf-pöytä kuuluu Creative Corners -tuoteperheeseen ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi seisomatyön lisäksi korkean, keinumisen tai nojaamisen mahdollistavan Hubert-aktiivituolin kanssa. Kahdessa jalassa olevat pyörät helpottavat pöydän liikuttelua tilassa aina sen mukaan, missä sitä tarvitaan. Leikkisät kalusteet eivät rajoita tilan käyttöä, vaan luovat uudenlaisia tapoja työskennellä ja ravistelevat pois totutuista ajattelu-urista.

Rolf-pöydän suunnittelun takana ovat virolaisen suunnittelutoimisto Iseasin perustaja, toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Martin Pärn sekä hänen kollegansa kalustesuunnittelija Janno Nõu. Rolf-pöytä kuvaa hyvin Iseasin suunnitteluideologiaa: se on toiminnallinen, kaunis ja käyttöä kestävä.

Pöydän rungossa metalli- ja puurakenteinen kehys. Jalat lakattua massiivitammea. Pöytälevy sormenjälkiä hylkivää Formica Infiniti™ - korkeapainelaminaattia ja reunalista tammea. Pöytälevyn koko 130 x 90 cm. Pöydän korkeus 90 cm.
Suosittelemme
Lue lisää

Ideointipöytä Softrend Rolf musta/tammi

Tuotenumero: 216301

1 453,32 €

Alv 0%
 
KPL
Lisää ostoskoriin