Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Satulatuoli Salli SwingFit musta nahka L-kaasujousi

Tuotenumero: 213211

Satulatuoli Salli SwingFit musta nahka L‑kaasujousi
 • Istuimessa portaaton leveydensäätö sekä säädettävä keinumekanismi, ei erillistä kallistuksensäätöä
 • Istuin myötäilee kehon luonnollista liikettä, joten erillistä kallistuksensäätöä ei tarvita
 • Säädettävä Swing-keinumekanismi mahdollistaa jumppaamisen istuttaessa ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia
 • Pitää selän luonnollisessa, ryhdikkäässä asennossa ja aineenvaihdunnan virkeänä
 • Nauti virkistävästä jalkahieronnasta uuden Salli Base -ristikon nystyröillä
 • Satulatuoli sopii sähköpöydän tai muun normaalia korkeamman työtason kaveriksi
 • Ergonominen, laadukas ja kotimainen työtuoli 10 vuoden takuulla

399,00 

Alv 0% Norm. 628,00 
Soveltuu 165-200cm käyttäjälle  
KPL
Lisää ostoskoriin
Truck
 • Toimitusmaksu 12,90 € nopeasti perille toimitettuna
 • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
 • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €

Tuotekuvaus

Ergonominen työtuoli

Satulatuoli pitää istumisen aktiivisena ja ryhdikkäänä. Se ennaltaehkäisee selkävaivoja ja pitää keskivartalon syvät lihakset aktiivisina. Istuma- asento on satulatuolissa normaalia työtuolia korkeammalla, joten sen käyttö vaatii normaalia korkeamman työtason, esimerkiksi sähköpöydän.

Treenaa selän ja vatsan syviä lihaksia työpäivän aikana

Salli SwingFit -satulatuoli myötäilee kehon liikkeitä keinuominaisuuden ansiosta, joten erillistä kallistuksensäätöä ei tarvita. Erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-harjoitusten tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan syviä lihaksia. Keinumekanismin herkkyys on säädettävissä yksilöllisesti istujan tarpeen mukaan sopivan liikkuvuuden löytämiseksi. Liikettä myötäilevä satulatuoli auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen.

Kaksiosaisessa istuimessa on leveydensäätö, joten tuoli sopii ergonomisesti niin leveä- kuin kapealanteisellekin istujalle. Keskirako on suositeltavaa pitää auki, jotta lantionpohjaan kohdistuisi mahdollisimman vähän painetta.

Ø 560mm Salli Base - ristikko sekä Ø 65mm vakiopyörät. Salli Base -ristikon päissä on nystyt, joita vasten voi hieroa jalkapohjia ja parantaa jalkojen verenkiertoa. Base-ristikon materiaalista 85-95% on kierrätettyä alumiinia. Huom! Satulatuoli vaatii normaalia korkeamman pöydän tai muun työtason esim. sähköpöydän.

Korkeudensäätö kaasujousella. Toimitetaan pitkällä L-kaasujousella, joka soveltuu 165- 200cm käyttäjälle. Maksimikuormitus 120kg. Tuolin paino 11kg.

Verhoilu laadukasta aitoa nahkaa, joka on hengittävää ja soveltuu erinomaisesti normaaliin toimistokäyttöön. Oikein huollettuna nahka on kestävä ja pitkäikäinen materiaali.

Salli Satulatuolit ovat kotimaista käsityötä

Salli- satulatuolit valmistetaan yrityksen tuotantolaitoksella Rautalammilla. Kalusteet tehdään viimeisteltynä ja huippulaatuisena suomalaisena käsityönä. Yrityksessä on käytössä moninkertainen laaduntarkkailu ja pitkä takuu. Avainlipputuote. Takuu 10 vuotta.