Aktiivituoli Tronhill SWING 2

Tuotenumero: 214620

Aktiivituoli Tronhill SWING 2

Tuotenumero: 214620

Kangas
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Istuinosa (37 cm) sopii aktiiviseen istumiseen tai puoliseisovaan työskentelyyn. Tukeva runko sallii keinumisen, kallistelun, kääntyilyn ja nojailun. Korkeudensäätö istuinosassa olevalla metallirenkaalla.
  • Täydellinen työpajoihin, kokouksiin ja aivoriihiin sähköpöydän kaveriksi
  • Korkeudensäätö 50-68 cm
  • Erittäin kestävä Fame-villasekoitekangas (hankauksenkesto 200 000 martindalea)
  • Takuu 5 vuotta
Tuotetiedot

Swing-aktiivituoli liikkuu käyttäjän kehon mukana

Swing-aktiivituoli sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi korkeussäädettävän sähköpöydän kanssa. Aktiivituolilla voi istua pöydän ollessa normaalilla työskentelykorkeudella, ja korkean pöydän ääressä työskentely onnistuu puoliseisovassa asennossa.

Aktiivinen istuminen on terveellisempää kuin passiivinen paikallaan istuminen. Swing-aktiivituolilla voi turvallisesti keinua ja kallistella, nojailla ja kääntyillä. Tuoli liikkuu käyttäjän kehon mukana koko päivän. Swing on täydellinen valinta myös työpajoihin, lyhyisiin kokouksiin tai aivoriihiin.

Korkeussäädettävä runko takaa oikean korkeuden kaikenkokoisille käyttäjille. Korkeutta säädetään istuimessa olevalla tukevalla metallirenkaalla. Kääntyvä jalka on piilotettu muovijalustan sisään. Tuolin pohja pysyy tukevasti lattialla, kun istuimen päällä liikutaan.

Erittäin kestävä Fame-kangas on ylellisen pehmeä käytössä

Ergonomisen Swing-aktiivityötuolin istuinosa on päällystetty ylellisen pehmeällä ja erittäin kestävällä Fame-verhoilukankaalla (95 % villaa, 5 % polyamidia). Energiaa ja eleganssia heijastava villasekoite on ylellisen pehmeää ja erittäin joustavaa, ja siinä on luja, klassinen tekstuuri. Laadukkaan ja ympäristöystävällisen Fame-kankaan hankauksenkesto on erinomainen 200 000 martindalea. Kangas puhdistetaan kuivapesumenetelmällä. Tronhill-työtuolien verhoilukankaat valmistaa Euroopan johtava huonekalukankaiden valmistaja Gabriel.

Verhoilumateriaalin ympäristömerkit

EU Ecolabel on Euroopan Unionin virallinen ympäristömerkki. Ympäristömerkittyjen tuotteiden arviointiin sisältyy koko tuotteen elinkaari raaka-aineesta tuotantoon, käyttöön, hävittämiseen ja kierrätykseen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® -merkki takaa, että tuotteessa ei ole käytetty lainkaan tai on käytetty vain rajoitetusti terveydelle vaarallisia aineita.

Swing-tuolin istuimen halkaisija 37 cm, jalustan halkaisija 42 cm ja korkeus 50-68 cm.