Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Mousetrapper Delta Extended hiiriohjain musta USB

Tuotenumero: 210035

Mousetrapper Delta Extended hiiriohjain musta USB
Delta tuo uuden ulottuvuuden Mousetrapperin laajaan ergonomisten keskihiiriohjaimien valikoimaan. Sen ainutlaatuisen leveä ja pehmeä hiilikuituinen ohjaustanko mahdollistaa tarkan ja tehokkaan työskentelyn.
  • Klikkaus- ja vieritystoiminnolla varustettu ohjaintanko
  • Magneettikiinnitteinen rannetuki on helppo irrottaa ja puhdistaa
  • Kuusi MT Keys -ohjelmalla ohjelmoitavaa painiketta
  • Langallinen, USB-liitäntä
  • Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ruotsissa

329,00 

Alv 0%
 
KPL
Lisää ostoskoriin
Truck
  • Toimitusmaksu 12,90 € nopeasti perille toimitettuna
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €

Tuotekuvaus

Ergonominen muotoilu ja tehokkaat toiminnot

Ohjaustangon leveys on suunniteltu niin, että sen käyttö on mahdollisimman sujuvaa näppäimistön kanssa. 4000 dpi:n resoluutio tekee kursorin liikkeestä, klikkaamisesta ja zoomaamisesta jouhevaa ja mahdollistaa äärimmäisen tarkan tuntuman työskentelyyn. Kaksi USB- porttia (3,3 V) useiden laitteiden liittämistä ja lataamista varten.

Kuusi ohjelmoitavaa painiketta mahdollistaa omien pikavalintojen tallentamisen esiohjelmoitujen toimintojen sijaan. Painikkeiden toimintojen muuttaminen onnistuu sujuvasti MT Keys - ohjelmiston avulla (www.mousetrapper.fi/software).

Laite on valmistettu kierrätysmuovista. Helposti vaihdettava, pehmeä magneettikiinnitteinen rannetuki on valmistettu keinonahasta, ja sen voi desinfioida.

Ainutlaatuinen Control Bar

Ohjaat kursoria helposti Mousetrapperin uuden ohjaustangon avulla, jota kevyesti painamalla aktivoit klikkaustoiminnon. Pitkän tutkimus- ja kehitystyön ansiosta olemme löytäneet täydellisen ohjaustangon materiaalin, joka mahdollistaa kevyen ja lähes kitkattoman liikkeen ohjaustangossa. Mousetrapper Control Bar -ohjaustangon avulla työskentely on helppoa, ergonomista ja tehokasta. Ohjaustanko on 255 mm leveä ja siinä on 125 mm sivuttaisliike.

Tarkkuus 4000 dpi. Mitat: Leveys 500 mm, korkeus 27 mm ja syvyys 145 mm. Paino: 910 g. Näppäimistön korkeudensäätölevyt. Takuu 2 vuotta.