Mousetrapper Lite -hiiriohjain musta USB

Tuotenumero: 210018

Mousetrapper Lite -hiiriohjain musta USB

Tuotenumero: 210018

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Mousetrapper-perheen perusmallissa on langallinen tiedonsiirto USB-kaapelilla. Hiiriohjain vähentää ja ennaltaehkäisee hiirikäden oireita, ja se sopii vasen- ja oikeakätisille. Korkeussäädettävä hiiren pohjassa olevalla taitettavalla kumimatolla.
  • Neljä painiketta ja vieritystoiminto
  • USB-liitäntä
  • Kiinteät, leveät Lycra-rannetuet, väri musta
Tuotetiedot

Perusmalli tärkeimmillä toiminnoilla

Mousetrapper Lite on Mousetrapper-tuoteperheen perusmalli ilman ohjelmointitoimintoja, ja se sopii normaalikokoiselle näppäimistölle. Hiiriohjaimesta löytyvät perustoiminnot: oikea klikkaus, kaksoisklikkaus ja vieritys sekä klikkaus ohjainmatolla. Pehmeät, leveät rannetuet vähentävät kuormitusta ranteissa. Korkeutta on mahdollista säätää hiiren pohjassa olevaa kumimattoa taittamalla.

Ergonominen hiiriohjain sopii kaikille

Keskelle näppäimistön eteen sijoitettava hiiriohjain mahdollistaa hyvän ergonomisen työasennon, sillä käsivarret pysyvät rentoina lähellä vartaloa ja kädet lähellä näppäimistöä. Mousetrapper soveltuu sekä vasen- että oikeakätiselle, eikä ole riippuvainen käden koosta kuten monet perinteiset hiiret.

Tiedonsiirto USB-kaapelilla. Tarkkuus 1500 dpi. Toimii sekä PC- että MAC-ympäristössä. Mitat 495 x 125 x 25 mm, paino 670 g. Takuu 2 vuotta.