Mousetrapper Prime -hiiriohjain musta langaton

Tuotenumero: 210011

Mousetrapper Prime -hiiriohjain musta langaton

Tuotenumero: 210011

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Mousetrapper Prime -hiiriohjain toimii langattomasti Bluetooth 4.1 tai USB-kaapelilla. Siinä on jopa 4 kk akunkesto yhdellä latauksella akkua säästävän mikrounitilan ansiosta. Ergonominen hiiriohjain ennaltaehkäisee hiirikäden syntymistä. Hiiriohjain on helppo ohjelmoida itselle sopivaksi selainpohjaisen MT Keys -ohjelman avulla, mikä vähentää IT-tuen tarvetta. Korkeutta on helppo säätää ulos taitettavalla, luistamattomalla kumialustalla.
  • Klikkaus- ja vieritystoiminnolla varustettu ohjainmatto
  • Langattomassa laitteessa jopa 4kk akunkesto
  • Kahdeksan MT Keys -ohjelmalla ohjelmoitavaa painiketta
  • Tuotteet on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ruotsissa
Tuotetiedot

Ergonominen hiiriohjain monipuolisilla ohjelmoinneilla

Mousetrapper Prime on ergonomisesti suunniteltu hiiriohjain, jossa on monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet. Keskelle näppäimistön eteen sijoitettava hiiriohjain mahdollistaa hyvän ergonomisen työasennon, sillä käsivarret pysyvät rentoina lähellä vartaloa ja kädet lähellä näppäimistöä. Mousetrapper soveltuu sekä vasen- että oikeakätiselle, eikä ole riippuvainen käden koosta kuten monet perinteiset hiiret.

Primessa on myös esiin taitettava, liukumaton näppäimistöalusta. Alustan voi taittaa hiiriohjaimen korkeuden säätämiseksi, minkä ansiosta hiiriohjain sopii uusille superohuille näppäimistöille yhtä hyvin kuin korkeammille vakionäppäimistöille. Primessä on pehmeät ja vaihdettavat keinonahkaiset rannetuet, jotka on helppo pitää puhtaana.

Uskomaton akunkesto ja joustavuus

Langaton työskentely onnistuu ladattavien akkujen ansiosta. Hiiriohjaimen toiminta-aika on yhdellä latauksella jopa 4 kuukautta. Tämä on mahdollista laitteen mikrounitilan ansiosta, joka menee päälle jo muutaman sekunnin tauon jälkeen. Hiiriohjain on kuitenkin käyttövalmis taas puolessa sekunnissa. Jos hiiriohjainta ei käytetä langattomassa tilassa, kannattaa akku irrottaa.

Ainutlaatuinen ohjainmatto toimii kuin unelma

Miellyttävää silikonia oleva ohjainmatto tottelee helposti sormien liikkeitä. Kohdistinta on helppo ohjata näytöllä tarkasti siirtämällä kahteen suuntaan liikkuvaa ohjainmattoa näppärästi etusormella, keskisormella ja nimettömällä. Klikkaustoiminto toimii koko ohjainmaton alueella. Hiiriohjain toimii loistavasti myös kuvankäsittely- tai CAD-ohjelmien käytössä.

Helppo ohjelmointi ja fiksut toiminnot sujuvoittavat työskentelyä

Kahdeksalla ohjelmoitavalla painikkeella sinun on huomattavasti helpompi tehdä Mousetrapperista juuri sellainen kuin haluat. Primessa on kaksi erillistä painiketta helppoon vieritykseen ja lähennykseen ja loitonnukseen. Näppäinten ja käyttäjäprofiilien ohjelmointi käy helposti selainpohjaisen MT Keys -ohjelmiston avulla. Käytetyimpien toimintojen tallentaminen nopeuttaa työskentelyä, ja esimerkiksi allekirjoituksen tai muun usein käytetyn tekstin voi tallentaa näppäimen taakse.

Tarkkuus 2000dpi. Toimii sekä PC- että MAC- ympäristössä. Mitat 480 x 110 x 20 mm, paino 720 g. Takuu 2 vuotta.