Manhattan Penta moduulisohva

Tuotenumero: 217020

Manhattan Penta moduulisohva

Tuotenumero: 217020

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Manhattan Penta on sohva kuin palapeli - luo oma kaupunkisiluetti rajattomasti yhdisteltävistä moduuleista. Sohva koostuu kolmi- ja viisikulmaisista moduuleista, ja se sopii auloihin, julkisiin tiloihin tai toimiston tiimityötiloihin.
  • Istuinmoduulit saatavilla eri korkuisilla selkänojilla
  • Mahdollisuus pistokeliitäntään
  • Verhoiluväreissä ja -materiaaleissa paljon vaihtoehtoja
Tuotetiedot
Manhattan Penta -moduulisohva koostuu toisiinsa sopivista moduuleista, joiden yhdistelyssä vain mielikuvitus on rajana. Eri korkuisilla selkänojilla voi leikitellä ja rajata tilaa, ja ne lisäävät sohvan monipuolisuutta. Pöytämoduulit antavat kätevästi laskutilaa rikkomatta kokonaisuutta. Pöytämoduulit mattapintaista korkeapainelaminaattia.

Monikäyttöinen sohva jakaa tilaa kauniisti isoissa huoneissa. Manhattan Penta voidaan sijoittaa myös pienempiin tiloihin käyttämällä vähemmän moduuleita.

Runko massiivipuuta ja vaneria. Istuin ja selkänoja kestävää, paloturvallista HR-vaahtomuovia. Säädettävät jalat. Pöytä mattapintaista, sormenjälkiä hylkivää Formica Infiniti -korkeapainelaminaattia.

Leikkisä ja geometrinen muotoilu. Erittäin laadukas ja mukava istua. Verhoilumateriaalit ja -värit valittavissa kattavasta valikoimasta laadukkaita verhoilukankaita. Takuu 5 vuotta.
Suosittelemme
Lue lisää

August akustoiva nojatuoli

Tuotenumero: 217000

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

August akustoiva sohva

Tuotenumero: 217002

 

 
KPL
Pyydä tarjous
Lue lisää

August Wall akustiikkapaneeli ja rahi

Tuotenumero: 217015

 

 
KPL
Pyydä tarjous