Logitech Zone Wireless MS Bluetooth Headset -vastamelukuuloke langaton

Tuotenumero: 210283

Logitech Zone Wireless MS Bluetooth Headset -vastamelukuuloke langaton

Tuotenumero: 210283

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Hallitse akustista ympäristöä langattomalla Zone Wireless-Bluetooth-kuulokemikrofonilla, joka parantaa viestintää, yhteistyötä ja keskittymistä hälyisillä työpaikoilla ja tarjoaa käyttömukavuutta koko päiväksi. Selkeiden säätimien ansiosta kuulokkeita on helppo käyttää. Erinomaiset musiikin kuuntelua ja puheluita varten!
  • Liitettävissä useisiin laitteisiin
  • Langaton Qi-latausominaisuus
  • Hallinta Logi Tune -sovelluksella
  • Yhteys USB-C- tai USB-A-portin tai Bluetoothin kautta
  • Microsot Teams -sertifioitu
Tuotetiedot

Langaton Logitech Zone Wireless MS Bluetooth-kuulokemikrofoni avokonttoriin

Avoimet työtilat helpottavat tiimityöskentelyä, mutta ympärillä käytävät keskustelut voivat haitata keskittynyttä työskentelyä. Langattoman Zone-kuulokemikrofonin vastamelutekniikka vähentää taustahälyä, auttaa keskittymään työn alla olevaan tehtävään ja parantaa tuottavuutta. Se luo tyynen saarekkeen häiritsevän kohinan keskelle. Työtila pysyy ennallaan, mutta voit hallita omaa äänikokemustasi.

Melua suodattava mikrofoni sopii puheluihin ja videoneuvotteluihin, sillä se eristää äänen ympäristön hälystä, jolloin keskustelut ovat selkeämpiä. Lisäksi voit säätää oman äänesi voimakkuuden sivuäänisäätimellä juuri oikealle tasolle. Langatonta Zonea on helppoa ja vaivatonta käyttää: voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin toiston ja aloittaa tai lopettaa puhelun. Mikrofonipuomin vartta kääntämällä mikrofoni mykistyy, minkä lisäksi puomissa on painikkeet, joista voit helposti käyttää virtakytkintä, melunsuodatusta ja langattoman Bluetooth-pariliitoksen muodostamista. Langaton Zone tukee langatonta Qi-lataamista, ja sen mukana tulee mobiilisovellus, jonka avulla käyttöönotto ja kuulokemikrofonin toimintojen, kuten sivuäänen ja taajuuskorjauksen esiasetusten, käyttö on helpompaa.

Hemmottele itseäsi immersiivisellä äänellä kuunnellessasi musiikkia

Logitechin ääniteknikot ovat hienosäätäneet kuulokkeiden äänentoistoa jo vuosikymmenten ajan, ja tulokset ovat kuultavissa selkeästi, kun kuuntelet lempimusiikkiasi langattomalla Zone-kuulokemikrofonilla.

Langaton Zone on suunniteltu pitkäaikaiseen päivittäiseen työkäyttöön

Silikonipehmustettu pantaosa on kevyt ja puristuu korville juuri oikealla voimalla. Se istuu niin mukavasti, että saatat unohtaa käyttäväsi ensiluokkaisen suorituskykyistä kuulokemikrofonia. Pehmeät keinonahkaiset korvatyynyt ovat tyynymäisen hengittävät, joten korvia ei ala kuumottaa. Langaton Zone vaimentaa ääntä heti, kun asetat sen korvillesi, ja kokoon taittuvan rakenteensa ansiosta sitä on kätevä säilyttää, kun sitä ei käytetä.

Langaton Zone on suunniteltu liikkuville työntekijöille: se voidaan yhdistää yhtä aikaa langattomasti tietokoneeseen, tablettiin ja älypuhelimeen, ja yhdistettyjen laitteiden välillä voi vaihtaa viiveettä. 30 metrin langattoman kantaman ansiosta voit liikkua työpaikalla yhteyden katkeamatta. Voit siirtyä päivän mittaan puheluista videoneuvotteluihin ja takaisin, kuunnella musiikkia ja nauttia melun vaimennuksesta - kaikki tämä onnistuu samalla korviasi hyväilevällä kuulokemikrofonilla.

Logi Tune -mobiilisovelluksen avulla voit käyttää langattoman Zone-kuulokemikrofonin säätimiä älypuhelimen tai tabletin näytössä. Voit hallita tyylikkään helppokäyttöisillä ohjaimilla vaimennusta, tarkastella lataustilaa, säätää sivuääntä ja muokata viisikaistaista taajuuskorjausta (tai valita jonkin mukauttamistasi esiasetuksista). Sovelluksen avulla voit myös helposti synkronoida langattoman Zonen useiden mobiililaitteiden kanssa ja ladata ohjelmistopäivityksiä.

Logitech Zone Wireless MS -kuulokkeet on Microsoft Teams -sertifioitu

Voit aloittaa Microsoft Teams -tapaamisen ja vastata Teams-puheluun yhdellä kosketuksella. Pitkällä kosketuksella voit käyttää Cortana-puheavustajaa. Kuulokkeet sopivat saumattomasti Teams-keskusteluihin, -tapaamisiin, -puheluihin ja -videoneuvotteluihin. Zone Wireless Teams-versio tukee myös Skype for Business -ohjelmaa. Google Meet- ja Voice-sertifioitu.

Yhteensopivuudet: CiscoJabber, BlueJeans ja GoToMeeting. Integroitu Zoom-mykistyksenhallinta. Toimii lisäksi muiden yleisimpien puhelusovellusten kanssa lähes kaikissa käyttöympäristöissä ja -järjestelmissä.

Pakkauksen sisältö: Langaton kuulokemikrofoni, USB-A-lähetin, USB-C-sovitin ja latausjohto, kuljetuskassi, käyttäjän dokumentaatio. Akun kesto jopa 15 tuntia. Paino 181g. Takuu 2 vuotta.