Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Lahjakortti Vinga Classic

Tuotenumero: 500514

Lahjakortti Vinga Classic
Vingan lahjakortti tarjoaa lahjansaajalle valittavaksi laajan, räätälöidyn valikoiman tuotteita arvostetuilta brändeiltä. Katso tämän lahjakortin tuotevalikoima testikoodilla CLASSIC-DEMO-FI osoitteessa getmygift.com/fi/lunastaa.
  • Lahjan saajalle ei aiheudu kuluja valitun tuotteen lähetyksestä - toimitusmaksu sisältyy lahjakortin hintaan
  • Vinga Classic -lahjakortti on henkilökohtainen pieni muistaminen, joka varmasti ilahduttaa saajaa
  • Lahjakortin rahallinen arvo ei näy saajalle
  • A5-kokoinen lahjakortti jämäkkää pahvia
  • Lahjakortille on valittavissa lisämaksusta tyylikäs lahjarasia
Lahjarasia

32,50 

Alv 0%
KPL
Lisää ostoskoriin Tee valinta
Truck
  • Toimitusmaksu 12,90 € nopeasti perille toimitettuna
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €

Tuotekuvaus

Vingan lahjakortti on henkilökohtainen tapa muistaa

Lahjakortin nerokkuus piilee lahjansaajan kokemassa tyytyväisyydessä, kun hän saa itse valita mieluisimman tuotteen korkealaatuisesta ja monipuolisesta valikoimasta. Vingan tuotteiden lisäksi on valittavana tuotteita myös muilta laadukkailta brändeiltä. Kaikissa korteissa on lisäksi mukana hyväntekeväisyyskohde.

Lahjarasian ja -kortin ulkoasua on mahdollista räätälöidä esimerkiksi omaan brändiin sopivaksi. Lahjakortti voidaan vaihtoehtoisesti toimittaa lahjansaajalle sähköpostitse PDF-tiedostona. Voit tiedustella näistä vaihtoehdoista lisää asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@vipoffice.fi.

Lahjakortin vastaanottaja valitsee mieluisimman lahjan räätälöidystä valikoimasta

Lahjan saaja löytää lahjakortistaan kirjautumisohjeet Vingan verkkokauppaan. Lahjakortin rahallinen arvo ei näy saajalle. Henkilökohtaisen koodinsa avulla hän pääsee tarkastelemaan räätälöityä tuotevalikoimaa, josta hän voi valita kertaluontoisesti mieluisimman lahjan. Useampia lahjakortteja ei ole mahdollista yhdistää eikä valita muita tuotteita kuin kyseiselle kortille tarkoitettuja. Tuotteen tilaaminen toimii lahjansaajan näkökulmasta aivan kuten normaalissa verkkokaupassa asioiminen. Tuotteet lähetetään lahjansaajan ilmoittaman osoitteen lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen. Lahjan saajalle ei koidu kuluja valitun lahjan lähetyksestä, vaan toimitusmaksu sisältyy jo valmiiksi lahjakortin hintaan.