Kangasmaski Finlayson Coronna Design pastelli

Tuotenumero: 404471

Poisto

Kangasmaski Finlayson Coronna Design pastelli

Tuotenumero: 404471

Rajoitettu saatavuus  
Tilaa 10 kpl ja saat tuotteet kätevässä ulkopakkauksessa
  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
  • Kangasmaski Aini Vaari Coronna design -kuviolla
  • Voidaan pestä 95 asteessa
  • Ei virallinen hengityssuojain
Tuotetiedot
Finlayson kangasmaskeissa on kolme 100% puuvillasta valmistettua kangaskerrosta. Kangasmaskit voidaan pestä jopa 95 asteessa ja käyttää uudelleen. Tuote saattaa päästää väriä pesuissa ja haalistuminen sekä kutistuminen on myös mahdollista. Maskeissa ei ole nenävahviketta, mutta ne ovat muotoon leikattuja ja peittävät suun- ja nenän alueen. Huomioithan, että kangasmaskit eivät ole virallisia hengityssuojaimia eivätkä ne täytä henkilösuojainasetuksen vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Kankaasta valmistetut kasvomaskit voivat vähentää hengitysteitse ympäristöön leviäviä pisaroita ja niillä voidaan suojata muita ihmisiä esim. julkisessa liikenteessä. Kiinnitys korvan taakse tulevalla kumilenkillä. Mitat: leveys 24cm ja korkeus 13cm.

Coronna design Aini Vaari

Aini Vaari suunnitteli vuonna 1958 kuosin, joka olisi voitu tehdä tänä päivänä. Niin ajaton, että sen voi sijoittaa mille vuosikymmenelle tahansa.

Kangasmaskin käyttö

Pese kätesi ennen kangasmaskin pukemista. Pujota korvalenkit korvien taakse ja aseta kasvosuoja nenän sekä suun päälle. Riisu maski koskettaen vain kuminauhoja ja laita pesuun tai suljettuun muovipussiin käytön jälkeen. Muista pestä kädet lopuksi.
Suosittelemme
Lue lisää

Kangasmaski Finlayson Coronna Design mustavalkoinen

Tuotenumero: 404470

1,00 €

Alv 0% Norm. 5,59 
Rajoitettu saatavuus  
KPL
Lisää ostoskoriin