Toimitusmaksu 12,90 €. Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Vingan kesäiset liikelahjat – saatavilla yrityksesi logolla merkattuna

Kiitä työntekijöitä, muista asiakkaita tai ilahduta yhteistyökumppaneita kesäisillä liikelahjoilla, jotka kuljettavat kesän ikimuistoisimpiin piknikeihin! Käteviä kylmälaukkuja ja -reppuja löytyy kaikkiin tilanteisiin eri kokoisina, ja viihtymisen takaavat hauskat pihapelit.

Puistopiknik kaupungin sykkeessä onnistuu kylmälaukun tai kylmäkassin kanssa. Pakkaa herkut mukaan tyylillä, tai nappaa tuotteet viileänä pitävä laukku mukaan herkkuostoksille tai vaikka torille.

Kylmälaukun ei tarvitse olla se perinteinen styroksinen, tilaa vievä laatikko. Keinonahkaiset ja puuvillaiset yksityiskohdat tekevät Vinga RPET Sortino -kylmälaukuista niin tyylikkäitä, että ne voi huoletta napata mukaan niin piknikille kuin kauppaankin. Laukkujen paksu kylmävuoraus pitää tuotteet varmasti viileinä ja tuoreina. Valikoimasta löytyy tilavia kylmäkoreja ja -säkkejä sekä pieniä retkikylmälaukkuja yhden hengen eväille.

RPET Sortino -kylmälaukut valmistetaan kierrätetyistä PET-pulloista

Yhden RPET Sortino -kylmäkassin valmistuksessa käytetään noin 5 PET-pulloa. Sarjan tuotteissa polyesteristä 50 % on korvattu kierrätetyllä materiaalilla. Näin tuetaan kierrätysajattelua ja estetään muovipullojen joutumista luontoon.

Tutustu valikoimaan

Retkikylmälaukku RPET Sortino Day trip kulkee mukana pyörän tangossa

Hauska, pieni ja ennen kaikkea tyylikäs kylmälaukku on täydellinen päiväretkelle tai kaupunkipiknikille. Pakkaa eväät ja kylmät juomat mukaan, ne pysyvät hyvin viileinä paksun PEVA-vuorauksen ansiosta. Kylmälaukun takapuolella on tarranauha, josta sen voi kiinnittää esimerkiksi pyörän tankoon. Tässä on todella nerokas tuote, jolle varmasti löytyy käyttöä koko kesän ajan! 

Kylmälaukkuun on saatavana lasermerkattu etiketti yrityksen logolla.

Tilaa nyt

Tyylikäs kylmäkassi RPET Sortino Tote sopii citypiknikille tai kaupunkiretkille

Klassisesti muotoiltu ja yllättävän tilava RPET Sortino Tote -kylmäkassi on trendikäs kaupungillakin. 

Kaunis olkalaukun näköinen kylmäkassi kulkee tyylillä mukana citypiknikille tai ostoksille.

Tyylikkäät, puuvillakanvaasista valmistetun kylmälaukun yksityiskohdat ovat vegaanista nahkaa, ja ulkotaskuun on kätevä sujauttaa pikkutavarat. Kylmäkassia voi kantaa paitsi kahvoista myös säädettävän olkahihnan avulla. Saatavana kolmessa ajattomassa värissä. 

Tilaa nyt

Kesäaktiviteetteihin konepestävät juomapullot painatuksella

Viilentävä vesi kulkee kätevästi menossa mukana kaupungille, rannalle tai salille. Vinga Lean -vesipulloa on helppo kuljettaa silikonilenkistä ja sen voi ripustaa vaikka pyöräntankoon. Yrityksen mainoskuva pääsee loistamaan näkyvästi neliväripainatuksessa.

Vinga Lean -juomapulloista löytyy 10 kesäistä värivaihtoehtoa! 

Pyydä tarjous

Kuppi kuumaa mukaan 

Kuumat juomat pysyvät läpiminä termoksessa. Nappaa mukaan piknikille, retkelle tai vaikka automatkalle. Termos pitää myös kylmät juomat viileinä pitkään. 

Kahvinjuojalle take away -termosmuki on ehdoton kiireisten aamujen pelastaja!

Pyydä tarjous

Kylmäreppu sopii niin kaupunkilomalle kuin luontopolullekin

Kylmäsäilytettävät eväät kulkevat näppärimmin mukana kaupunkiretkillä, patikointireissuilla ja muissa seikkailuissa RPET Sortino -kylmärepussa. Kylmäreppu on kätevä apu myös kauppareissulla. Ostokset pysyvät kylminä, ja kädet jäävät vapaaksi. Lisäksi ostosten kantaminen on vaivatonta. Tyylikkään näköistä reppua ei edes tunnista kylmälaukuksi, ja kätevä sivutasku antaa runsaasti lisätilaa.

Kylmäreppu pitää eväät tuoreina pitkään, ja tilavaan reppuun sopii suurempikin määrä kannettavaa.

Tämä kylmälaukku pääsee varmasti käyttöön! Kylmäreppuun on saatavana lasermerkattu etiketti yrityksen logolla.

Tilaa nyt

Paksusti topattu RPET Sortino -kylmäsäkki on supertyylikäs ja kätevä niin kaupunkiin kuin uintiseikkailuihinkin! Tilavaan kylmäsäkkiin sujahtavat kaikki piknikillä tarvittavat eväät, ja juomat pysyvät viileinä pitkään.

Tilaa nyt

Tyylikkäästi merkattu tuote kulkee mukana arjessa ja saa näkyä

Tekstiilituotteet merkataan tyylikkäästi somisteiden värisillä PU-merkeillä. Keinonahkaiset merkit leikataan oikeaan kokoon laserilla ja lasermerkataan. Toteutus on hyvin tyylikäs ja hillitty. 

Muovi- ja metallituotteet merkataan laserkaiverruksella. Laserkaiverruksen jälki on tarkka ja merkkaus pysyy tuotteessa muuttumattomana ja tyylikkäänä. Sillä voi merkata metallia, puuta sekä useita lasi- ja muovimateriaaleja. Se on lisäksi ympäristöystävällinen merkkausmenetelmä. Kaiverrettaessa ei käytetä ylimääräisiä kemikaaleja. 

Ota yhteyttä