Tuotteet työympäristöön VIP-palvelulla.

Toimitusmaksu 9,90 € perille toimitettuna

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä

Vingan kesäiset liikelahjat ja muistamiset henkilöstölle

Kiitä työntekijöitä, muista asiakkaita tai ilahduta yhteistyökumppaneita kesäisillä liikelahjoilla. Tänä vuonna kesästä nautitaan kaikessa rauhassa mökillä, kotona tai kaupunkipiknikillä, ilman matkastressiä. Kotona lomailuun ja mökkeilyyn kuuluvat grillaus ja pihapelit porukalla, ja luontopolulla voi keskittyä omiin ajatuksiin.

Kiitä ja kannusta työntekijöitä kotitoimistoilla

Kulunut vuosi on aiheuttanut omanlaisiaan haasteista työssä. Nyt on hyvä aika huomioida yrityksen tärkeintä voimavaraa, eli työntekijöitä.

Yllätyspaketti ilahduttaa ja motivoi 

Näytä, että etäilijät ovat ajatuksissa ja lähetä yllätyspaketti työntekijöille kotiin. Lähetämme toiveesi mukaiset lahjatuotteet suoraan henkilöstöllesi. Muista liittää pakettiin mukaan myös henkilökohtainen tervehdyskortti, joka kertoo lahjan saajalle, keneltä muistaminen on.

Kysy lisää lähetysvaihtoehdoista ja tulostusmahdollisuudesta asiakaspalvelustamme.

Ota yhteyttä

Konepestävät juomapullot painatuksella kesän aktiviteetteihin

Viilentävä vesi kulkee kätevästi menossa mukana kaupungille, rannalle tai salille. Pulloa on helppo kuljettaa silikonilenkistä ja sen voi ripustaa vaikka pyöräntankoon. Yrityksen mainoskuva pääsee loistamaan näkyvästi neliväripainatuksessa.

Pyydä tarjous

RPET Sortino -kylmäkorit valmistetaan kierrätetyistä PET-pulloista

Puistopiknik kaupungin sykkeessä onnistuu kylmälaukun tai kylmäkassin kanssa. Pakkaa herkut mukaan tyylillä. Nappaa tuotteet viileänä pitävä laukku herkkuostoksille tai vaikka torille.

Kylmälaukun ei tarvitse olla se perinteinen styroksinen, tilaa vievä laatikko. Keinonahkaiset ja puuvillaiset yksityiskohdat tekevät Vinga RPET Sortino -kylmäkorista tyylikkään laukun, jonka voi napata mukaan niin piknikille kuin kauppaankin. Paksu kylmävuoraus pitää tuotteet varmasti viileinä ja tuoreina. 

Yhden RPET Sortino -kylmäkassin valmistuksessa käytetään noin 5 PET-pulloa. Sarjan tuotteissa polyesteristä 50 % on korvattu kierrätetyllä materiaalilla. Näin tuetaan kierrätysajattelua ja estetään muovipullojen joutumista luontoon.

Tilaa nyt

Tyylikkäät kylmälaukut citypiknikille tai kaupunkiretkille

Klassisesti muotoiltu ja yllättävän tilava Brendon-kylmälaukku sopii kaupunkiin. 

Kaunis olkalaukun näköinen kylmäkassi kulkee tyylillä mukana citypiknikille tai ostoksille.

Tyylikkään, puuvillakanvaasista valmistetun kylmälaukun yksityiskohdat ovat vegaanista nahkaa. Saatavana kolmessa ajattomassa värissä. 

Tilaa nyt

Kuppi kuumaa mukaan 

Kuumat juomat pysyvät läpiminä termoksessa. Nappaa mukaan piknikille, retkelle tai vaikka automatkalle. Termos pitää myös kylmät juomat viileinä pitkään. 

Kahvinjuojalle take away -termosmuki on ehdoton kiireisten aamujen pelastaja!

Pyydä tarjous

Kylmäominaisuudella varustettu reppu sopii kaupunkilomalle ja luontopolulle

Kylmäsäilytettävät eväät kulkevat näppärimmin mukana kaupunkiretkillä, patikointireissuilla ja muissa seikkailuissa RPET Sortino -kylmärepussa.

Kylmäreppu pitää eväät tuoreina pitkään, ja isommankin määrän kuljettaminen on helppoa.

Tyylikkään näköistä reppua ei edes tunnista kylmälaukuksi, ja kätevä sivutasku antaa runsaasti lisätilaa. 

Tilaa nyt

Pihapeleistä hauskuutta yhdessäoloon

Pihapelit kuuluvat rentoon yhdessäoloon ja hauskanpitoon. Kaikki pääsevät mukaan, kun säännöt eivät ole turhan vaikeat. 

Kroketti on suosittu sukupolvesta toiseen, ja kuulapeli boccia sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. 

Pihapelit toimivat mökillä ja kotipihassa. Kevyet, pussiin pakatut pelivälineet voi napata mukaan puistoon tai rannalle.

Tilaa nyt

Rentoa kesäkokkausta grillissä

Kesäkeittiö aukeaa grillauksen merkeissä. Hyvä sää houkuttelee syömään ulkona ja valmistamaan grilliherkut koko porukalle. Grillaus on oikeaa slow fooodia, ja grillissä kypsyy jokaiselle jotakin kaikessa rauhassa rennon yhdessäolon ja pihapelien sivussa.

Vingan grillivälinesetit perusruokien grillaukseen riittävät jo pitkälle.

Tilaa nyt

Tyylikkäästi merkattu tuote kulkee mukana arjessa ja saa näkyä

Tekstiilituotteet merkataan tyylikkäästi somisteiden värisillä PU-merkeillä. Keinonahkaiset merkit leikataan oikeaan kokoon laserilla ja lasermerkataan. Toteutus on hyvin tyylikäs ja hillitty. 

Muovi- ja metallituotteet merkataan laserkaiverruksella. Laserkaiverruksen jälki on tarkka ja merkkaus pysyy tuotteessa muuttumattomana ja tyylikkäänä. Sillä voi merkata metallia, puuta sekä useita lasi- ja muovimateriaaleja. Se on lisäksi ympäristöystävällinen merkkausmenetelmä. Kaiverrettaessa ei käytetä ylimääräisiä kemikaaleja.