Tuotteet työympäristöön VIP-palvelulla.

Toimitusmaksu 9,90 € perille toimitettuna

Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä

Turvallisesti toimistolla – tärkeimpien kosketuspintojen pikapuhdistus täsmätuotteilla

Hyvästä kosketuspintojen hygieniasta huolehtiminen alentaa riskiä altistua taudinaiheuttajille. Näillä tuotteilla toimiston tärkeimpien työvälineiden pikapuhdistus ja desinfiointi käy käden käänteessä!

CovidSafe Office ‑suojatarra eliminoi mikrobit ovenkahvoista

Antimikrobinen suojateippi kriittisimpiin kohteisiin, joita kosketetaan usein. Ovenkahvat, valokatkaisijat ja lukot saavat tutkitusti mikrobeja eliminoivan suojan. Suojateipin antimikrobiset ominaisuudet on testattu Helsingin Yliopiston erityistason 3 laboratoriossa. Tarrat on leikattu valmiiksi muotoon, joten niiden asentaminen on nopeaa.

Osta nyt

Kosteat puhdistusliinat toimiston työvälineille nopeaan puhdistukseen

Yksittäispakatut, antibakteeriset AM Keyboard Cleaning -puhdistuspyyhkeet puhdistavat tehokkaasti näppäimistöt, puhelimet, kaukosäätimet, laskimet ja muut toimiston työvälineet.

Osta nyt

LiquidNano Mobile Steri‑Wipe -nanopinnoiteliina puhdistaa mobiililaitteet turvallisesti

Myrkytön ja desinfioiva puhdistusliina älypuhelinten, tablettien, näppäimistöjen ja hiirten helppoon puhdistamiseen. Antibakteerinen nanopinnoiteliina luo laitteen pintaan suojakerroksen, joka hylkii taudinaiheuttajia jopa 10 päivää. Puhdistusliinat tehoavat 181 bakteerin ja virukseen, mukaan lukien COVID-19.

Osta nyt

Desinfiointispray AT desinfioi pinnat suihkauksella

Desinfiointispraylla on nopea puhdistaa ja desinfioida etanolia kestävät pöytäpinnat, näppäimistöt ja hiiret sekä ovenkahvat. Voidaan käyttää tilapäisesti myös käsien desinfiointiin. Tehoaa tutkitusti bakteereja ja viruksia vastaan. 

Osta nyt