Maidonjäähdytin Jura Cool Control 1,0l musta

Tuotenumero: 400841

Maidonjäähdytin Jura Cool Control 1,0l musta

Tuotenumero: 400841

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Cool Control -maidonjäähdytin pitää maidon hygieenisessä ja ihanteellisessa 4 asteen lämpötilassa koko päivän ajan. Jäähdyttimessä on vakiona toimitettava lukitusmekanismi. Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut yksityiskohdat. Täydellinen lisävaruste Juran X- ja Giga X-sarjojen ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin.
  • Maitosäiliö, kahva, metalliputki ja adapteri voidaan pestä astianpesukoneessa
  • Digitaalinen lämpötilan näyttö
  • Kapea ja tyylikäs muotoilu
Tuotetiedot

Täydellinen muoto ja toimivuus

Ulkopuolella näkyy kaikki Juralle ominaisen muotoilun tunnusmerkit: korkealaatuiset materiaalit ja huolellinen työ. Samalla laite tarjoaa toiminnallisuuden, jolle ei löydy vertaa. 1,5 mm paksusta harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi, jossa on sisäänrakennettu lukitusmekanismi, takaa sen, että maito säilytetään turvallisesti. Selkeine, minimalistisine linjoineen Cool Control 1,0 l on täydellinen lisävaruste mihin tahansa Jura-kahvikoneeseen.

Ihanteellinen tilankäyttö

Kapea ja tyylikäs muotoilu mahdollistaa sen, että Cool Controlia voidaan käyttää paikoissa, missä tilaa on rajallisesti. Kapean muotonsa ansiosta maidonjäähdytin mahtuu helposti pieniin keittiöihin ja taukotiloihin. Tämä tarkoittaa sitä, että maitoa ja kevyttä, kuohkeaa maitovaahtoa sisältäviä erikoiskahvijuomia voidaan lisätä valikoimaan niin kotona kuin toimistollakin.

Optimaalinen käyttömukavuus

Cool Controlin käyttö on helppoa, ja se tarjoaa optimaalisen mukavuuden. Maidon lisääminen on nopeaa ja helppoa tarvitsematta irrottaa maitosäiliötä. Digitaalinen lämpömittari yhdessä tarkasti sopivan kannen kanssa varmistaa käsittelyn helppouden. Sisäänrakennettu Peltier-jäähdytyselementti varmistaa sen, että maito säilytetään 4 asteen lämpötilassa, joka luo optimaaliset olosuhteet maitoa ja maitovaahtoa sisältävien erikoiskahvijuomien valmistukselle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu maitosäiliö, metalliputki ja adapteri voidaan myös pestä astianpesukoneessa puhdistuksen helpottamiseksi.