Maidonjäähdytin Jura Cool Control 2,5l musta

Tuotenumero: 400840

Maidonjäähdytin Jura Cool Control 2,5l musta

Tuotenumero: 400840

  • Toimitusmaksu 12,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 250 € tilauksille
  • Nouto Helsingin noutopisteestä 0 €
Cool Control -maidonjäähdytin pitää maidon hygieenisessä ja ihanteellisessa 4 asteen lämpötilassa koko päivän ajan. Jäähdyttimessä on vakiona toimitettava lukitusmekanismi. Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut yksityiskohdat. Täydellinen lisävaruste Juran X- ja Giga X-sarjojen ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin.
  • Maitosäiliö, kahva, metalliputki ja adapteri voidaan pestä astianpesukoneessa
  • Digitaalinen lämpötilan näyttö
  • Kapea ja tyylikäs muotoilu
Tuotetiedot

Ihanteellinen tilan käyttö

Kapean ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta Cool Controlia voidaan käyttää paikoissa, missä tilaa on rajallisesti. Maidon jäähdyttimen pidennetty muoto merkitsee sitä, että se saadaan helposti sopimaan pieniinkin keittiöihin ja taukotiloihin. Tämä merkitsee sitä, että maitoa ja kevyttä, kuohkeaa maitovaahtoa sisältävistä trendikkäistä erikoiskahvijuomista voidaan nauttia myös työpaikalla.

Tyylikäs muotoilu

Cool Control-jäähdyttimessä näkyy klassinen Jura-tyyli. Premium-luokan materiaalit, korkealaatuisesta, 1,5 mm paksuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi yhdessä tyylikkäiden tuuletusaukkojen kanssa korostaa Cool Controlin muotoilua. Selkeine, minimalistisine linjoineen Cool Control 2.5 l sopii täydellisesti yhteen minkä tahansa X- ja Giga X-sarjan Jura-kahvikoneen kanssa.

Paras mahdollinen käyttömukavuus

Cool Controlin käyttö on helppoa, ja se tarjoaakin parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Maidon lisääminen on helppoa ja nopeaa tarvitsematta irrottaa maitosäiliötä. Digitaalinen lämpötilan näyttö yhdessä tiiviisti sopivan kannen kanssa varmistavat käsittelyn helppouden. Sisäänrakennettu Peltier-jäähdytyselementti varmistaa sen, että maito säilytetään 4 asteen lämpötilassa, millä luodaan optimaaliset olosuhteet täydellisten, maitoa sisältävien erikoiskahvijuomien valmistukselle. Tämän lisäksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu maitosäiliö, kahva, metalliputki ja adapteri voidaan pestä astianpesukoneessa päivittäisen puhdistuksen nopeuttamiseksi.

Täydellinen lisävaruste työpaikan automaattisiin kahvikoneisiin

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun maitosäiliön 2,5 l tilavuus mahdollistaa huomattavan suuren määrän maitoa sisältävien erikoiskahvijuomien valmistuksen. Jäähdyttimessä on myös lukitusmenetelmä, jolla estetään se, että asiattomat henkilöt pääsisivät peukaloimaan laitetta. Tämän kaiken ansiosta Cool Control on täydellinen lisä Juran X- ja Giga X-sarjojen ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin.